کد خبر: 391927
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۷ ۱۴:۵۱:۰۶
| |

مصطفی اقلیما، رییس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران در یادداشتی مطرح کرد:

مددکاران اجتماعی برای تحقق جامعه‌ای سالم تلاش می‌کنند/ در مدیریت بحران کرونا جامعه مددکاری اجتماعی همراه دولت است

رییس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران در یادداشتی به بهانه گرامیداشت روز مددکاری اجتماعی مطرح کرد: مددکاران اجتماعی برای تحقق جامعه ای سالم تلاش می کنند. جامعه سالم گفتگوی مداوم و هدایت فرصت ها را برای همه خلق می کند، تنوع را می پذیرد، منابع و مردم را به هم متصل می کند و احساسات مثبت جامعه را حتی برای آینده تقویت می کند.

مددکاران اجتماعی برای تحقق جامعه‌ای سالم تلاش می‌کنند/ در مدیریت بحران کرونا جامعه مددکاری اجتماعی همراه دولت است
کد خبر: 391927
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۷ ۱۴:۵۱:۰۶

اعتمادآنلاین| مصطفی اقلیما، رییس انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران در یادداشتی به بهانه گرامیداشت روز مددکاری اجتماعی نوشت: «در آستانه روز مددکاری اجتماعی هستیم که در ایران مصادف با میلاد حضرت علی (ع) است. به بهانه گرامیداشت این روز به همه همکاران پر تلاش و متعهدم در عرصه مددکاری اجتماعی شادباش می گویم.

این در حالیست که بدلیل شیوع بیماری کرونا در کشور و حتی بخش های قابل توجهی از دنیا روزهای سخت و نفس گیری را تجربه می کنیم و شایسته است با تعهدی مضاعف بدنبال بهبود شرایط اجتماعی، ارتقای خدمات اجتماعی و ایجاد تغییرات مثبت در جامعه باشیم.


در همین راستا توجه به اهمیت روابط انسانی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار می گیرد. فدراسیون جهانی مددکاری اجتماعی نیز هوشمندانه در دو سال اخیر ؛ ترویج اهمیت روابط انسانی را بعنوان شعار جهانی مددکاری اجتماعی انتخاب نموده است.

روابط انسانی یک موضوع کلیدی در حرفه مددکاری اجتماعی محسوب می شود و همواره مورد توجه بوده است.در ترویج اهمیت روابط انسانی پرداختن به چالش های اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی ضروری است و اکنون با یکی از چالش های بسیار مهم در عرصه سلامت روبرو هستیم. در این راه تعهد سیاسی حاکمیت و مدیریت هوشمندانه دولت بسیار حائز اهمیت است و صد البته مشارکت و همراهی همه اقشار در تمامی سطوح تا روابط انسانی مبتنی بر صلح و برابری محقق گردد.


مددکاران اجتماعی برای تحقق جامعه ای سالم تلاش می کنند. جامعه سالم گفتگوی مداوم و هدایت فرصت ها را برای همه خلق می کند، تنوع را می پذیرد، منابع و مردم را به هم متصل می کند و احساسات مثبت جامعه را حتی برای آینده تقویت می کند.

در مدیریت بحران کرونا جامعه مددکاری اجتماعی می تواند در مراحل مختلفِ مداخلات تخصصی ، همراه دولت و تمام شرکای اجتماعی دولت باشد و بعنوان یک بازوی تخصصی در کاهش آلام و رنج های هم وطنان عزیز، ارتقای سلامت و توانمندسازی جامعه ورود تخصصی داشته باشد.

در روزهای گذشته انجمن علمی مددکاری اجتماعی ایران علاوه بر ارزیابی بحران و جذب مددکاران اجتماعی داوطلب در سراسر کشور اقدامات تخصصی ای را تعریف کرده است که ان شاالله بتوانیم در ارتقای سلامت اجتماعی و ترویج اعتماد و سرمایه اجتماعی موثرتر عمل کنیم.

اکنون که در روزهای پایانی سال 98 قرار داریم ضمن تبریک به مناسبت های در پیشِ رو ( روز ملی مددکاری اجتماعی( 18 اسفند) ، میلاد حضرت علی( ع) ، روز جهانی زن ( 8 مارس)، روز جهانی مددکاری اجتماعی ( 17 مارس) و شادباش بمناسبت فرا رسیدن سال نو امیدوارم با توکل به خدای مهربان و همدلی همه مردم و مدیریت علمی حاکمیت و اجتناب از رویکرد صرفاً سیاسی- امنیتی بتوانیم چالش این روزها را با کمترین پیامد منفی سپری کنیم .

امیدوارم سال 1399 سالی سرشار از تندرستی و بهروزی برای تمام هموطنان عزیز و برقراری صلح برای همه مردم دنیا باشد».

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها