کد خبر: 394099
|
۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۳۲:۵۳
| |

صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اعلام کرد:

الزام پاکبانان برای استفاده از ماسک و دستکش/ شهروندان موارد تخلف را به 137 گزارش دهند

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به اینکه به تمام مناطق ابلاغ شده که کارگران خدمات شهری باید به اقلام بهداشتی مثل ماسک و دستکش مجهز شوند، از الزام پاکبانان برای استفاده از این اقلام در تهران خبر داد و گفت: شهروندان موارد تخلف را به سامانه 137 شهرداری تهران برای پیگیری گزارش دهند.

الزام پاکبانان برای استفاده از ماسک و دستکش/ شهروندان موارد تخلف را به 137 گزارش دهند
کد خبر: 394099
|
۱۳۹۸/۱۲/۲۴ ۱۰:۳۲:۵۳

اعتمادآنلاین| صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ، در تشریح توقف تفکیک پسماند و زباله‌گردی در شهر تهران با توجه به شیوع کرونا ویروس گفت: پیشنهاد دهنده این کار خود سازمان مدیریت پسماند بوده است و از 10 روز قبل و در ابتدای شروع شیوع کرونا ویروس هم پیشنهاد دادیم تفکیک‌هایی که در مجموعه آرادکوه داریم و در اختیار سازمان مدیریت پسماند است کار خود را متوقف کنند.


وی افزود: توقف کار خطوط پردازش علی رغم اینکه با پیمانکار قرارداد داشتیم و یکسری اتفاقات در بحث قراردادها و تعهدات اتفاق می افتاد، انجام شد و پیش قدم شدیم و هفت خط پردازش آرادکوه را پلمب و تعطیل کردیم.

به گفته وی، به قرارداد پیمانکاران نیز یک ماه و نیم اضافه کردیم و بحث تفکیک در این یک ماهه موقتا تعطیل شد یعنی از 10 اسفندماه تا 15 فروردین 99 را بیش از یک ماه تعطیل کرده ایم و این موضوع به مناطق نیز ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: قرارداد پیمانکاران تفکیک در مناطق با خود مناطق است و به آنها نیز موضوع ابلاغ شده و تفکیک از مخازن توسط پیمانکاران هم تعطیل شده است که در آینده یک ماه به قرارداد آنها اضافه خواهد شد. تمام ایستگاه های بازیافتی هم که در مناطق بود و کار تفکیک انجام می دادند و پیمانکاران در آن ایستگاهها تفکیک نهایی را انجام می دادند همگی پلمب شدند.

وی با تاکید بر اینکه پس از حدود سه روز از ابلاغ این دستور با افرادی مواجه شدیم که غیرمجاز توسط پیمانکاری ها و یا جدا از پیمانکاری ها از این فرصت سو استفاده می کردند، اظهار کرد: این افراد شب ها تفکیک هایی انجام می دادند اما برای برخورد با این کار شهرداری با توجه به اینکه ضابط قضایی نیست و نمی تواند توقیف و بازداشت داشته باشد؛ امکان برخورد برای شهرداری فراهم نیست.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به اینکه موضوع از طریق دادستانی پیگیری شده است، افزود: از طریق دادستانی این موضوع مورد مکاتبه قرار گرفت و انها نیز همان روز با نیروی انتظامی در این رابطه مکاتبه کردند تا در صورت مشاهده زباله گردی غیرمجاز در شهر تهران با عوامل موثر به ویژه کسانی که هماهنگی این افراد را انجام می دهند و آنها را برای زباله گردی می فرستند، برخورد و حتی دستگیر شوند.


وی افزود: به این ترتیب تفکیک هایی که در این مدت در تهران انجام می شود برای شهرداری تهران نیست و اعلام کرده ایم اگر مردم مواردی مشاهده کردند به سامانه 137 اطلاع دهند. همچنین شب ها گشت می فرستیم و نظارت ها انجام می شود؛ اما از نظر برخورد و جلوگیری به لحاظ قضایی باید نیروی انتظامی وارد عمل شود و این ابلاغ هم از سوی دادستانی انجام شده است.


وی ادامه داد: هرچند ممکن است تفکیک به صورت تصادفی توسط افرادی انجام شود اما کاهش چشم گیری داشته به شکلی که قبل از این در آرادکوه میزان پسماندی که به دلیل طرح کاهش و تاکید روی بحث تفکیک دریافت می کردیم حدود 4900 رسیده بود اما الان روزانه بالای 7000 تن پسماند وارد آرادکوه می شود که همه آن دفن می شود و این اختلاف رقم 2000 تن نشان می دهد که تفکیک متوقف شده است و همه برای دفن می رود.

علیپور تاکید کرد: مقرر شده ازامروز (شنبه) پلیس هم گشت های ویژه تری مامور کند که برخوردی جدی داشته باشد. ما هم پیگیر هستیم تا موارد معدود تفکیک پسماند هم انجام نشود. از نظر قانونی هم پیمانکاری که در این یک ماه با ما قردادی ندارد و دیده شود که در بحث تفکیک غیر قانونی پشت موضوع است و نیروی انتظامی هم به این نتیجه برسد. هم قرارداد آن لغو می شود و هم برخورد قضایی در انتظارش خواهد بود.


به گفته وی، در این شرایط همچنین جرایم و حتی حبس و... که دادستانی و نیروی انتظامی تعیین خواهد کرد در انتظار آن پیمانکار متخلف خواهد بود و بی تردید در این مورد اغماضی وجود ندارد.


مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران خطاب به شهروندان درخواست کرد: پسماند اقلام بهداشتی همچون دستکش و ماسک در خیابان و کوچه رها نکنند چرا که پاکبانها در حال کار هستند و این اقدام ریسک برای سلامتی آنها ایجاد می کند.


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از تجهیز و الزام کارگران رفت و روب و خدمات شهری به ماسک و دستکش خبر داد و افزود: تمامی کارگران رفت و روب، فضای سبز و خدمات شهری در مناطق 22 گانه مجهز به اقلام بهداشتی شده اند و در حین کار باید مجهز به ماسک و دستکش باشند؛ لذا از شهروندان درخواست می کنیم اگر کارگری در این حوزه بدون ماسک و دستکش مشاهده کردند موضوع را به سامانه 137 برای پیگیری اطلاع دهند.


وی ادامه داد: ممکن است کارگری خود از این اقلام بهداشتی استفاده نکند و یا منطقه‌ای در این مورد مرتکب تخلف شود که در هر دو صورت با اطلاع شهروندان پیگیری لازم انجام خواهد شد همچنین به صورت روزانه محل اسکان کارگری نیز ضدعفونی می‌شود.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها