کد خبر: 395206
|
۱۳۹۸/۱۲/۲۷ ۰۸:۴۱:۰۰
| |

چگونه از انتقال ویروس در محل نگهداری بیماران کرونایی پیشگیری کنیم؟

در مکان‌هایی مانند بیمارستان‌ها که بیماران کرونایی بستری می‌شوند، غلظت بالایی از ویروس کرونا وجود دارد که می‌تواند خطر قابل توجهی برای انتقال ویروس با عواقب بالقوه کشنده برای افراد شاغل در بیمارستان اعم از نیروهای پزشکی، پیراپزشکی، اداری و خدماتی به دنبال داشته باشد، لذا ضمن شناسایی منابع آلودگی، می‌توان با چند راهکار نسبت به پیشگیری از انتقال ویروس از طریق جریان هوا در محل نگهداری بیماران کرونایی، اقدام کرد.

چگونه از انتقال ویروس در محل نگهداری بیماران کرونایی پیشگیری کنیم؟
کد خبر: 395206
|
۱۳۹۸/۱۲/۲۷ ۰۸:۴۱:۰۰

اعتمادآنلاین| آتنا رفیعی پور، دانشجوی دکتری بهداشت حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با همکاری تیم علمی پویش قرنطینه اختیاری حداکثری متشکل از جمعی از دانشجویان دکتری و اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارایه مطلبی در رابطه با پیشگیری از آلودگی بیمارستان‌ها به ویروس کرونا، آورده‌ است: ویروس کرونا عمدتاً از طریق عطسه، سرفه، تماس پوستی و مخاطی و همچنین تماس با سطوح آلوده منتقل می‌شود. کروناویروس‌ها بر روی سطوح ته‌نشین می‌شوند و می‌توانند توسط فرایندهای ثانویه (نظیر جارو زدن) هوابرد شده و مجددا افراد را در معرض مواجهه قرار دهند.

در ادامه مطلب با اشاره به منابع دیگر آلودگی در بیمارستان‌ها آمده است: ویروس‌هایی که در اثر بزاق در هوا پراکنده می‌شوند، ممکن است پس از تبخیر رطوبت بر روی گرد و غبارها نشسته و به این ترتیب برای مدت طولانی‌تری در هوا باقی بمانند. در این میان تعویض ملافه‌ها و لباس بیمار و همچنین استفاده از جاروبرقی‌های خشک در ساختمان‌هایی با انبوه جمعیت غیریکسان نظیر خوابگاه‌ها، هتل‌ها و غیره هم از فعالیت‌های دیگری است که می‌تواند ویروس‌ها را به حالت هوابرد درآورده و افراد سالم را نیز در معرض مواجهه با ویروس‌ها قرار دهد. سینک‌ها، روشویی‌ها، دستگاه‌های تولید رطوبت و برج‌های خنک کننده در بیمارستان‌ها از دیگر منابع تکثیر و رشد ویروس‌ها هستند.

همچنین، مهمترین منبع آئروسل‌های ویروسی بیماری‌زا، دستشویی‌ها هستند که می‌توانند غلظت قابل توجهی از ویروس‌های هوابرد را انتشار دهند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها