به بیش از 2 هزار کوهنورد امدادرسانی شد
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر پایین بودن سطح آموزش، به همراه نداشتن تجهیزات مناسب کوهنوردی، بیتوجهی به شرایط جوی در ارتفاعات، نداشتن شناخت مناسب از مسیر و ضعف جسمانی را علل اصلی حوادث مرتبط با کوهستان عنوان کرد.
اعتمادآنلاین| مرتضی سلیمی روز چهارشنبه با اعلام این آمار افزود: در سال 1398 و با تلاش نجاتگران گروههای تخصصی امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر در سطح کشور 2 هزار و 420 نفر از حادثهدیدگان در حوادث مرتبط با کوهستان نجات یافته، 649 نفر از مصدوم این حوادث به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل و به 328 نفر از حادثهدیدگان خدمات سرپایی ارایه شده است.
وی ادامه داد: این امدادرسانی شامل انجام خدمات جستجو و نجات در کوهستان، انتقال کوهنوردان گرفتار به مناطق امن، ارائه خدمات پایه و اولیه امداد و کمکهای اولیه و نظایر آن بوده است.
سلیمی توضیح داد: نجاتگران گروههای تخصصی امداد و نجات کوهستان جمعیت هلال احمر در مواردی همچون اِدم ریوی (تجمع آب میانبافتی در ریه)، اِدم مغزی (تجمع آب در فضای داخل سلولی مغز)، سرمازدگی، صاعقه زدگی و سقوط از ارتفاعات وارد عمل می شوند.
وی افزود: این گروههای امدادی همچنین در صورت اطلاع از حوادث و سوانح کوهستانی برای کوهنوردان گرفتار و مضطر در ارتفاعات در مواردی مانند سرمازدگی، سقوط از ارتفاعات کوهستانی،هایپوترمی (افت دمای بدن) و آذرخش، صاعقه و جستجو و نجات افراد در راه مانده در کوهستان به کمک کوهنوردان مصدوم می شتابند.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر نجات فنی (Technical Rescue)، بقا در کوهستان (Mountain Survival )، جستجو در کوهستان (Mountain Search)، نجات شخص در کوهستان (MountainselfRescue) و حالت تعادل در ارتفاعات کوهستانی (spanish pendulum) را از دیگر ویژگیهای این گروههای تخصصی امداد و نجات در کوهستان عنوان کرد.
وی از تمامی کوهنوردان و دیگر شهروندان دوستدار ورزش و کوهپیمایی در زیباییها ارتفاعات کوهستانی خواست، در صورت نیاز به کمک و قرار گرفتن در شرایط اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث کوهستان حتی بدون داشتن سیم کارت در تلفن همراه با شماره 112 هلال احمر تماس بگیرند.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید