کد خبر: 401492
|
۱۳۹۹/۰۲/۰۵ ۱۲:۲۸:۴۰
| |

معاون سازمان بیمه سلامت:

نسخه‌نویسی الکترونیک در ایام شیوع کرونا عملیاتی شد/ حذف تدریجی دفترچه بیمه

معاون فنی سازمان بیمه سلامت گفت: بیماری کرونا با تمام مشقت‌هایی که برای همه ایجاد کرد فرصتی برای نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم کرد تا به حذف چرخه انتقال بیماری کمک کنیم.

نسخه‌نویسی الکترونیک در ایام شیوع کرونا عملیاتی شد/ حذف تدریجی دفترچه بیمه
کد خبر: 401492
|
۱۳۹۹/۰۲/۰۵ ۱۲:۲۸:۴۰

اعتمادآنلاین| کوروش فرزین معاون فنی سازمان بیمه سلامت در تشریح وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیکی در ایام شیوع کرونا گفت: بنا بود تا پایان سال بیش از 30 درصد شهرستان‌های هر استان و 50 مراکز طرف قرارداد مستقر در آن شهرستان‌ها به سامانه نسخه‌نویسی و نسخه پیچی مجهز شوند که در سال 98 این امر تحقق یافت. ما پنلی آماده کردیم تا داروخانه‌ها بتوانند نسخ را از طریق آن دریافت و ارائه کنند. منتهی داروخانه‌های شهرستان‌های بزرگ که سامانه ثبت الکترونیکی داروئی قبلی خود را داشتند، تقاضا کردند سرویس‌های سازمان به سامانه‌های آن‌ها متصل شود تا لازم نباشد برای اجرای عملیات واکشی نسخه، از سامانه خود خارج شوند.

فرزین بیان کرد: برای حصول به این امکان، ما سرویس‌های خود را در اختیار وزارت بهداشت قرار دادیم تا ضمن هماهنگی با سامانه‌های مستقر در داروخانه‌ها سرویس‌های سازمان از طریق وزارت بهداشت در اختیار آن‌ها قرار گیرد که این امر علاوه بر کمک به شکل‌گیری پرونده الکترونیک سلامت مشکل داروخانه‌ها را نیز مرتفع می کرد.

معاون فنی سازمان بیمه سلامت بیان کرد: لازم به ذکر است که زیرساخت‌های سامانه نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی، در بحث کرونا کمک چشمگیری به ما کرد که بتوانیم از ابتدای سال 99 با استراتژی عملیاتی کردن استحقاق‌سنجی و حذف تاریخ اعتبار دفترچه‌ها به کمک این امکانات از مراجعات بیمه شدگان جهت تعویض دفاتر درمانی ممانعت به عمل آوریم.

فرزین در ادامه گفت: در فاز اول نسخه‌نویسی در دفترچه‌ها همچنان انجام می‌گیرد، اما اگر این سامانه در تمام مطب‌ها اجرائی شود می‌توانیم کاربرد دفترچه را رفته رفته کمتر کنیم. همچنین، پزشکان می توانند با اتکا به داده‌های سامانه، تجویز بیمه‌ای را در سربرگ مطب خود انجام دهند. این سربرگ برای بیمار در سامانه داروخانه بررسی می‌شود و خدمات بیمه‌ای به بیمار تعلق خواهد گرفت.

معاون فنی بیمه سلامت اشاره کرد: این زیرساخت هم اکنون فراهم است و می‌تواند در این فضا کمک شایانی به ما کند. ما اهمیت نسخه‌نویسی الکترونیک را در شیوع کرونا تجربه کردیم. باید از این زیرساخت برای حذف تدریجی کابرد دفترچه استفاده کنیم.

فرزین اشاره کرد: بیماری کرونا با تمام مشقتهایی که برای همه ایجاد کرد فرصتی برای نسخه‌نویسی الکترونیک ایجاد کرد تا با هرچه عملیاتی‌تر شدن سامانه‌های مذکور در این شرایط به حذف چرخه انتقال بیماری کمک کنیم. واقعیت امر این است که امروز مسئولان کشور نیاز به این سامانه را حس می کنند و این نیاز می توانند حصول ما به هدف را تسهیل کند.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها