کد خبر: 478850
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۲ ۱۱:۴۸:۰۰
| |

وزیر آموزش و پرورش:

برای آگاهی از آینده یک جامعه، باید به مدارس مراجعه کرد/ هر خانه، نقش یک مهدکودک را ایفا کند

وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش‌ و پرورش نمی‌تواند به‌سادگی از کنار این دوره حساس عبور کند، لذا باید شرایط به‌گونه‌ای باشد که هر خانه، نقش یک مهدکودک را ایفا کند و والدین هرکدام یک مربی باشند بنابراین اگر تربیت کودکان در این دوره به‌خوبی انجام شود در آینده، جامعه بهتر و سالم‌تری خواهیم داشت.

برای آگاهی از آینده یک جامعه، باید به مدارس مراجعه کرد/ هر خانه، نقش یک مهدکودک را ایفا کند
کد خبر: 478850
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۲ ۱۱:۴۸:۰۰

اعتمادآنلاین| ‌ محسن حاجی میرزایی در اولین نشست هیأت امنای «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» که با حضور نمایندگانی از نهادهای تعیین‌شده در اساسنامه در ساختمان مرکزی وزارت آموزش‌وپرورش برگزار شد، اظهار کرد: شکل‌گیری «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» یکی از رویدادهای مهم سال گذشته بود که علیرغم محدودیت‌ها و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وی ایجاد چنین سازمانی را ضروری دانست و گفت: این که اولویت‌های یک حکومت چیست؟ برخی امور مانند ایجاد سد، ریل، کارخانه و ... که جلوه‌هایی از پیشرفت یک جامعه اند، زودبازده‌اند اما برخی طرح‌ها از زمانی که منابع اعتباری مشخص می‌شود تا زمانی آن طرح نتیجه می‌دهد، فاصله زیادی وجود دارد.

حاجی میرزایی تصریح کرد: وجود فاصله بین آغاز یک طرح تا حصول نتیجه گاهی اوقات موجب فراموشی اهداف و ادامه آن طرح می‌شود بنابراین لازمه اجرا و پیگیری چنین موضوعاتی درک عمیق از موضوع است.

وی ادامه داد: اهتمام در انجام امور دیر بازده مانند تأسیس «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک»، تدبیر شایسته رهبر معظم انقلاب و همت والای شورای عالی انقلاب فرهنگی، است.

وزیر آموزش‌ و پرورش بر ضرورت توجه به کیفیت نیروی انسانی تأکید و اظهارکرد: از منظر همه‌ کسانی که در حوزه اقتصادی فعالیت می‌کنند، هیچ تحولی بدون آموزش و یادگیری در جامعه اتفاق نمی‌افتد بنابراین برای آگاهی از آینده یک جامعه، باید به مدارس مراجعه کرد و بررسی کنیم که چه محتواهایی به دانش آموزان آموزش داده می‌شود. فرهنگ دینی ما نیز همواره بر اهمیت و ضرورت آموزش و یادگیری تأکید می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دوره پیش‌دبستانی، بسیار مهم و در آینده کودک اثرگذار است و نمی‌توان این دوره تربیتی را رها کرد و به امید دوره دبستان نشست.

این عضو کابینه تدبیر و امید در ادامه اظهار کرد: حدود هفت درصد کودکان در مهدکودک‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی، هفت درصد نیز در سایر مهدهای کودک و 86 درصد باقیمانده در اختیار خانواده‌ها قرار دارند و تحت نظر آنان تربیت می‌شوند.

وی افزود: «تربیت» نیازمند «یادگیری» است و خانواده‌ها برای «تربیت فرزندان»، نیازمند «آموزش و فراگیری» هستند.

حاجی میرزایی در ادامه گفت: آموزش‌ و پرورش نمی‌تواند به‌سادگی از کنار این دوره حساس عبور کند، لذا باید شرایط به‌گونه‌ای باشد که هر خانه، نقش یک مهدکودک را ایفا کند و والدین هرکدام یک مربی باشند بنابراین اگر تربیت کودکان در این دوره به‌خوبی انجام شود در آینده، جامعه بهتر و سالم‌تری خواهیم داشت.

وی ادامه داد: تأسیس این سازمان، اتفاق ارزنده‌ای است که در ماه مبارک رمضان در حال شکل‌گیری است.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: برای این که بدانیم ساختاری که طراحی کردیم، مطلوب است یا خیر باید بررسی کنیم این ساختار، اهداف تعیین‌شده در این سازمان نوپای را محقق می‌سازد یا خیر؟

وی در پایان گفت: این‌یک فرصت طلایی است تا سازمانی نو بسازیم و از همه افرادی که انگیزه کافی دارند در این مسیر بهره‌مند شویم. مصمم هستیم در زمان تعیین‌شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» را تأسیس کنیم.

در این نشست مهرزاد حمیدی - معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌ و پرورش - نیز با تشریح مراحل شکل‌گیری این سازمان نوپا اظهار کرد: طراحی ساختار سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، طراحی محتوا، مطالعه تطبیقی تعلیم و تربیت کودک و ... از جمله فعالیت‌هایی است که برای تشکیل «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» انجام‌ گرفته است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها