فرهاد خدایی:
جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی با اجرای طرح نسخه الکترونیک
معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: اجرای طرح نسخهنویسی الکترونیک از سوءاستفادههای احتمالی جلوگیری میکند.
اعتمادآنلاین| فرهاد خدایی با تاکید بر اینکه بر اساس سابقه همکاری با داروخانههای سراسر کشور معتقدیم قاطبه داروخانهها درستکارند، افزود: رویکرد نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک کاهش تخلفات احتمالی ناشی از مراودات و تبانی احتمالی پزشکان و داروخانهها است.
به گزارش مهر، وی ادامه داد: اجرای این طرح باعث نظارت بر نسخ تجویزی توسط پزشکان میشود و در نتیجه، امکان شناسایی پزشکان متخلف و برخورد با آنها را فراهم میکند.
خدایی در ادامه با اشاره به اینکه در این طرح امکان رصد برای خود بیمار نیز فراهم است، گفت: پس از مراجعه بیمار به پزشک یا مراکز پاراکلینیک میتواند در صفحه شخصی خود در سازمان تأمین اجتماعی، دارویی که دکتر برایش تجویز کرده و یا اطلاعات نسخه پیچی داروخانه و سوابق درمانی خود را رؤیت کند.
وی در تشریح مزیتهای نسخه نویسی الکترونیک گفت: در گذشته اگر یک داروخانه از یک نسخه، یک یا چند قلم دارو را نداشت، نسخه پیچیده میشد و از بین میرفت و بیمار باید بقیه داروها را به صورت آزاد تهیه میکرد اما اکنون با استفاده از سیستم نسخه الکترونیک اگر داروخانهای چند قلم داروی یک نسخه را نداشت، میتواند نسخه را برای بیمار بپیچد و داروهای موجود را ارائه کند و بقیه داروها از داروخانه دیگر با همان تعرفههای دولتی و حمایت بیمهای تهیه شود.
معاون اداره کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در ادامه با تاکید بر اینکه نسخه الکترونیک الزام قانون است، گفت: وزارت بهداشت به عنوان نهاد حاکمیتی انشا قوانین میکند و قوانین را ابلاغ میکند و باید شرکتهای زیر مجموعه قوانین را پیاده سازی کنند.
خدایی اظهار کرد: برای اجرای هر طرح جدید یک سری مقاومتهایی وجود دارد و همچنین هر طرح نویی دارای اشکالات و ایرادهایی است که در طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک نیز در عرض 2 تا 6 ماه بعد از اجرای طرح برطرف میشود.
وی از اتصال بیمههای تکمیلی به سامانه نسخه الکترونیک خبر داد و افزود: در حال حاضر از مجموع 27 بیمه مکمل، 19 بیمه مکمل به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند که در آینده نزدیک بقیه آنها نیز متصل میشوند.
دیدگاه تان را بنویسید