کد خبر: 479789
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۱۲:۴۰:۰۰
| |

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت:

ویروس کرونای هندی هنوز به ایران دیده نشده است/ فعلا ثبت نام واکسن نداریم

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود هر نوع ثبت نام برای واکسن کرونا را رد کرد و درباره ورود ویروس کرونای هندی نیز گفت: هنوز این ویروس در ایران دیده نشده اما باید منتظر ورود آن باشیم.

ویروس کرونای هندی هنوز به ایران دیده نشده است/ فعلا ثبت نام واکسن نداریم
کد خبر: 479789
|
۱۴۰۰/۰۲/۰۵ ۱۲:۴۰:۰۰

اعتمادآنلاین| کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت روز یکشنبه در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون موردی از ابتلا به ویروس هندی کرونا در ایران گزارش شده، افزود: تاکنون موردی از این ویروس در کشور گزارش نشده اما باید منتظر ورود این ویروس به کشور باشیم.

به گزارش ایرنا، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز روز گذشته(شنبه) پس از جلسه این ستاد اعلام کرد: فعلا ویروس جهش یافته انگلیسی نوع غالب ویروس در کشور است که میزان سرایت، بیماری زایی و مرگ آوری آن از ویروس ووهان بیشتر است و جوانترها را بیشتر مبتلا می کند.

این ویروس اکنون در کشور تاخت و تاز می کند اما خطر جدید ویروس جهش یافته کرونا در هندوستان است که به شدت مسری است و میزان تلفات بالایی دارد و حتی از ویروس های کرونای دیگری مثل انگلیسی، بزریلی و آفریقای جنوبی خطرناکتر است.

وی افزود: استانهای مرزهای شرقی که در همسایگی پاکستان و افغانستان هستند باید بیشتر رعایت کنند. به روسای دانشگاههای علوم پزشکی و استانداران در این مورد توصیه شده و باید تمهیدات لازم را انجام دهند تا بتوانیم این خطر را کنترل کنیم.

سعید نمکی وزیر بهداشت نیز روز شنبه در نامه‌ای به وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا بر توقف نقل و انتقال مسافر به شکل مستقیم و غیرمستقیم از هندوستان تاکید کرد.

هیچ ثبت نامی برای واکسن کرونا نداریم

جهانپور همچنین درباره اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره ثبت نام واکسن در سایت های وزارت بهداشت یا نظام پزشکی به خبرنگار ایرنا گفت: فعلا هیچ ثبت نامی برای واکسن کرونا در کشور نداریم. اگر قرار باشد فراخوانی برای واکسیناسیون انجام شود، وزارت بهداشت به طور رسمی اعلام می کند. تاکنون چنین فراخوانی نداشته ایم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون بیماران خاص گفت: به این بیماران از جمله بیماران کلیوی، تالاسمی، هموفیلی و ام اس از طریق انجمن های این بیماران یا مراکز بهداشتی پیامک می شود و زمان و مکان واکسیناسیون آنها به خودشان اعلام می شود. سرطان جزو بیماری های خاص نیست اما برای آن دسته از بیمارانی که در مراکز درمان سرطان تحت درمان هستند، هنگامی که اولویت آنها برسد از طریق پیامک اطلاع رسانی می شود.

هزینه های درمان کرونا تحت پوشش بیمه است

جهانپور درباره هزینه های درمان کرونا نیز گفت: هزینه های درمان کرونا نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشته، البته احتمالا با توجه به افزایش نسبی تعرفه های پزشکی، تعرفه های خدمات درمان بستری و سرپایی به طور کلی رشد نسبی داشته اما در مورد بیماران کرونا، بیمه ها این هزینه ها را پوشش می دهند و 90 درصد هزینه بستری و 70 درصد هزینه های سرپایی این بیماران را بیمه ها پرداخت می کنند.

محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، 28 مهر سال 99 در پاسخ به ما درباره متوسط هزینه درمان کرونا گفته بود: متوسط هزینه هر بیمار مبتلا به کرونا که در بیمارستان دولتی بستری می شود، پنج میلیون و 400 هزار تومان است که چهار میلیون و 100 هزار تومان آن را سازمان بیمه سلامت برای افراد تحت پوشش این سازمان پرداخت می کند.

به طور کلی این سازمان 90 درصد هزینه بیماران بستری و 70 درصد هزینه بیماران سرپایی را اعم از بیماران کرونا و غیر کرونا پرداخت می کند.

وی گفت: هزینه تست کرونا نیز در بخش دولتی 250 هزار تومان و در بخش خصوصی 580 هزار تومان است که سازمان بیمه سلامت 70 درصد میزان تعرفه بخش دولتی را برای بیمه شدگان پرداخت می کند.

تعرفه های پزشکی در سال 1400 به طور متوسط حدود 28.5 درصد نسبت به تعرفه های سال 1399 افزایش یافته است.


دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها