فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور مطرح کرد:
بروز 240 حریق طی دو ماه اخیر/ دادستانی کل کشور برای مهار حریق در جنگلها و مراتع ورود کند
سرهنگ علی عباسنژاد با بیان اینکه طی دو ماه اخیر بروز 240 حریق نشان دهنده میزان قابل توجهی حریق در جنگلها و مراتع کشور است، گفت: اقدامات تنبیهی موجود برای جلوگیری از بروز حریق به دلیل عامل انسانی بازدارنده نیست و همین امر باعث تشدید حریق میشود.
اعتمادآنلاین| بر اساس بررسیهای انجام شده بخش قابل توجهی از بروز حریق در جنگلها و مراتع کشور به دلیل عوامل انسانی است.
به گزارش برنا، برای مثال علت 95 درصد آتش سوزیهای مراتع البرز در عامل انسانی خلاصه میشود. طی سال گذشته آتشسوزیها در جنگلها و مراتع کشور 30 درصد افزایش یافته است.
روز گذشته هم مسعود منصور، رییس سازمان جنگل ها با تاکید بر اینکه بخشی از آتش سوزیها در مراتع و جنگلها عمدی است، گفت که مسئولان باید طبق قانون با متخلفان در این حوزه به شدت برخورد کنند تا عامل بازدارنده باشد.
منصور به این امر اذعان دارد که برخی افراد مزارع خود را آتش میزنند این آتش به جنگلها سرایت میکند یا گاهی برخی با هم اختلاف دارند و زمینهای یکدیگر را آتش میزنند که منجر به چنین فجایعی میشود. این در حالی است که در کشور کمبود قانون برای مهار آتش سوزی و بروز آتش در مراتع وجود ندارد و دستگاههای قضائی در این زمینه باید تمهیدات جدید را در دستور کار قرار دهند.
بروز حریق گسترده در جنگل ها و مراتع کشور
سرهنگ علی عباس نژاد، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور گفت: طی دو ماه اخیر بروز 240 حریق نشان دهنده میزان قابل توجهی حریق در جنگلها و مراتع کشور است.
او افزود: از سوی دیگر عامل انسانی در بروز این حادثه موثر است. فعالان در این زمینه بدون محدودیت به کار خود ادامه میدهند.
عباس نژاد تصریح کرد: اقدامات تنبیهی موجود برای جلوگیری از بروز حریق به دلیل عامل انسانی بازدارنده نیست و همین امر باعث تشدید حریق میشود.
دادستانی کل کشور برای مهار حریق در جنگلها و مراتع ورود کند
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور درباره رایزنیها با قوه قضاییه برای مهار بروز حریق در جنگل های و مراتع و اعمال محکومیت های تنبیهی برای افراد خاطی گفت: مکاتبات با دادستانی کل کشور انجام شده است تا به دادستانهای کل کشور ابلاغ و موضوع حریق از طریق عامل انسانی جدی گرفته و برخوردهای شدید در این زمینه اعمال شود. نباید برخوردها با عوامل بروز حریق با اغماض انجام شود.
او درباره کم و کیف اقدامات برای مهار حریق تاکید کرد: در صورت برخورد شدید با عاملان بروز حریق دیگر افراد هم تحت تاثیر قرار گرفته و مشکلات در این باره برطرف میشود.
دیدگاه تان را بنویسید