محمدجواد حشمتی مهذب، رئیس کل دادگستری استان تهران:
سازش و اصلاح ذاتالبین باید در اولویت باشد
رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مختلف مردمی و امکانات موجود در شوراهای حل اختلاف، گفت: با توجه به سیاستهای قوه قضاییه، صلح و سازش و اصلاح ذات البین باید در اولویت باشد.
اعتمادآنلاین| رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای مختلف مردمی و امکانات موجود در شوراهای حل اختلاف، گفت: با توجه به سیاستهای قوه قضاییه، صلح و سازش و اصلاح ذات البین باید در اولویت باشد.
به گزارش ایسنا، نشست بررسی عملکرد واحدهای قضایی و شوراهای حل اختلاف استان تهران با حضور محمدجواد حشمتی مهذب، رئیس کل دادگستری استان تهران، معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، رئیس شورای حل اختلاف استان تهران و روسای واحدهای قضایی و تعدادی از کارکنان قضایی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.
رئیس کل دادگستری استان تهران در این نشست گفت: در رفع اطاله دادرسی و کاهش موجودی پرونده در سال گذشته موفقیت بزرگی داشتهایم و امیدواریم با بررسی ظرفیتهای موجود در حوزههای مختلف تخصصی و با همت و تلاش مضاعف، مشکلات و کمبودهای ذکر شده توسط همکاران را حل کنیم.
وی عنوان کرد: باید با کاهش وارده، همکاران قضایی را کمک کنیم تا احکام متقن و مستدل در موقعیتهای مختلف قضایی صادر کنند و در این راستا شورای حل اختلاف در گسترش حوزههای شورایی در استان تهران تلاش میکند و با توجه به سیاستهای قوه قضاییه، صلح و سازش و اصلاح ذات البین باید در اولویت باشد.
حشمتی خاطرنشان کرد: از ظرفیتهای مختلف مردمی و امکانات موجود در شوراهای حل اختلاف به درستی استفاده کنیم تا همکاران درگیر کثرت پرونده و صدور احکام نامناسب نشوند.
رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه با موثر قلمداد کردن پیشگیری از وقوع جرم در کاهش ورودی اظهار کرد: در سال جدید از ظرفیتها و منابع موجود استفاده کرده و پیشگیری از وقوع جرم را در سرلوحه کار خود قرار دهید.
وی با اشاره به آمار بالای جمعیت کیفری زندانها مخصوصا در شهرستانهای غرب استان تهران عنوان کرد: دادستانها باید تمهیدات ویژهای برای زندانیها داشته باشند؛ همچنین با صدور قرارهای مناسب و پذیرش کفالت و وثیقه به کاهش جمعیت کیفری زندانها کمک کنند.
حشمتی در پایان سخنان خود بر لزوم حفظ کرامت مراجعان تاکید کرد.
حسن بابایی معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران نیز در این نشست گفت: کاهش پروندههای موجود و رسیدن به مانده 539 هزار فقره پرونده که معادل موجودی سال 94 بوده، کاهش پروندههای مسن و معوق، اهتمام در کاهش جمعیت کیفری، حضور مستمر در زندانهای استان تهران، افزایش در جلب رضایت در محکومان قصاص بیش از 3 برابر سال گذشته، حاکی از شروع تحولی نو و نهادینه کردن سیاست ها، اهداف، برنامهها وسندتحول قوه قضاییه در استان تهران است.
در این نشست روسا و برخی قضات واحدهای قضایی به بیان گزارش عملکرد خود در سال گذشته پرداختند و مسائل و مشکلات موجود را مطرح کردند.
دیدگاه تان را بنویسید