کد خبر: 490582
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۰۰:۰۰
| |

خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش:

در حوزه‌های امتحانی زمینه‌ای برای ابتلا دانش آموزان به کرونا وجود ندارد / محدودیت‌های آموزش‌های غیرحضوری قابل انکار نیست

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش گفت: در حوزه‌ها زمینه‌ای برای ابتلا دانش آموزان به کرونا وجود ندارد. نظارت دائم چندین دستگاه و کارگروه نظارتی از حوزه‌ها انجام می‌شود.

در حوزه‌های امتحانی زمینه‌ای برای ابتلا دانش آموزان به کرونا وجود ندارد / محدودیت‌های آموزش‌های غیرحضوری قابل انکار نیست
کد خبر: 490582
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۰۰:۰۰

اعتمادآنلاین| این روزها آزمون‌های پایان سال برای دانش آموزان برگزار می‌شود. در این میان تمهیدات متعدد برای دانش آموزان مبتلا به کرونا، کم و کیف برگزاری آزمون پایان سال و تاثیرات نمره امتحانات بر روند تحصیل دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفته می‌شود.

به گزارش برنا، خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان پایه نهم که به دلیل بیماری نمی‌توانند در جلسات آزمون خرداد شرکت کنند؛ بر اساس آیین نامه دوره آموزشی اول متوسطه می‌توانند دو هفته بعد از پایان امتحانات به عنوان غایبان موجه در آزمون شرکت کنند.

او افزود: دانش آموز به محض اطلاع از بیماری خود گواهی پزشک معالج را در اولین فرصت به مدرسه ارائه دهد. این گواهی در شورای مدرسه به عنوان گواهی موجه قلمداد و دانش آموزان در مرداد در امتحانات غایبان موجه شرکت و جای نگرانی نیست.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان پایه دوازدهم به شرطی که بیمار بوده و تست پی سی آر آنها مثبت باشد و امکان حضور در امتحانات خرداد وجود نداشته باشد به عنوان غایب موجه در شهریور سالجاری در امتحانات شرکت می‌کنند.

ساکی ادامه داد: باید گواهی پزشک معالج و گواهی مبنی‌بر بیماری در اولین فرصت به حوزه اجرای امتحانی ارسال کند.

او تاکید کرد: بر اساس قوانین و آیین نامه‌های موجود دانش آموز به عنوان غایب موجه تلقی و می‌تواند در شهریور در ماده درسی شرکت کند.

آخرین تصمیم گیری‌ها درباره دانش آموزان مبتلا به کرونا

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش درباره تعداد دانش آموزان مبتلا به کرونا گفت: پیش از برگزاری امتحانات ستاد مقابله با کرونا فایل و کدملی دانش آموزان را از وزارت آموزش و پرورش دریافت می کند. این اطلاعات در اختیار استان‌ها قرار گرفته و هر یک از استان‌ها در جریان دانش آموزان پی سی آر مثبت قرار می گیرند.

ساکی بیان کرد: اطلاعات در نوبت‌های بعدی به وزارت آموزش و پرورش اعلام می‌شود. اینکه در این مدت دانش آموزان مبتلا و بیمار شوند را نمی توان در موردش به اطلاعات لازم دست پیدا کرد بر اساس اعلام سریع وزیر آموزش و پرورش در رسانه‌های جمعی هیچ گزارشی در این زمینه وجود ندارد و پروتکل‌های بهداشتی به شکل مناسب اجرا می‌شود.

جای نگرانی از ابتلا به کرونا در حوزه‌های امتحانی وجود ندارد

به گفته او در حوزه‌ها زمینه‌ای برای ابتلا دانش آموزان به کرونا وجود ندارد. نظارت دائم چندین دستگاه و کارگروه نظارتی از حوزه‌ها انجام می‌شود.

ساکی افزود: برای دانش آموزان برگزاری امتحانات هیچ کم و کاستی به دنبال ندارد.

نمرات آزمون پایان سال دانش آموزان چگونه ارزیابی می‌شود؟

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش درباره بررسی افت تحصیلی دانش آموزان در یکسال اخیر گفت: امتحانات غیرحضوری پایان سال بخشی از نمره دانش آموز را تشکیل می‌دهد. فرآیند ارزشیابی و پیشرفت دانش آموزان روند‌ یکسال تحصیلی را نشان می‌دهد.

ساکی افزود: ارزشیابی‌ها در طول سال تحصیلی به اندازه کافی انجام شده است. ارزشیابی معلم از کار دانش آموز خروجی یکساله دانش آموز را نشان می‌دهد.

دانش آموزان معترض به نمره چه کار کنند؟

اوبا بیان اینکه معلم در طول سال تحصیلی دانش آموز را شناخته و فعالیت‌ها و یادگیری آن ها را ثبت و با او در تعامل بوده است، تاکید کرد: معاون آموزشی مدرسه و اولیا هم در جریان وضعیت دانش آموز هستند. با این تفاسیر ارزیابی یکساله دانش آموز مورد نتیجه‌گیری قرار گرفته می‌شود.

ساکی گفت: بنابراین اذعان به این مساله که نمرات جنبه واقعی ندارند، چندان صحت ندارد. دانش آموزان می‌توانند نسبت به نمره خود به شورای مدرسه اعتراض کنند.

محدودیت‌های آموزش‌های غیرحضوری قابل انکار نیست

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: بنابراین جای نگرانی از کم و کیف نمره دانش آموزان وجود ندارد. هرچند محدودیت‌های آموزش‌های غیرحضور قابل انکار نیست.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها