کد خبر: 495737
|
۱۴۰۰/۰۳/۲۵ ۰۹:۰۴:۲۵
| |

مشکلات تخصیص زمین برای ساخت مدرسه در تهران/ نگرانی‌ها از عدم احداث 50 مدرسه جدید در منطقه 22

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران با اشاره به مشکلات تخصیص زمین برای ساخت مدرسه در تهران اظهار کرد: منطقه 22 منطقه محرومی است و با وجود اینکه از بهترین مناطق تهران است، اما برج سازها فکر مدرسه سازی نبوده‌اند. حدود 50 مدرسه در منطقه 22 کم داریم.

مشکلات تخصیص زمین برای ساخت مدرسه در تهران/ نگرانی‌ها از عدم احداث 50 مدرسه جدید در منطقه 22
کد خبر: 495737
|
۱۴۰۰/۰۳/۲۵ ۰۹:۰۴:۲۵

اعتمادآنلاین| نعمت بنی آدم، با بیان اینکه در شرایط فعلی تعامل خوبی با شهرداری و شورای شهر در امر مدرسه سازی در پایتخت پیدا کرده‌ایم اظهار کرد: در عرض 22 سال گذشته، جواب سلام ما را هم نمی‌دادند، ولی اکنون و در شرایط فعلی تعامل خوبی میان اداره کل نوسازی، شهرداری و شورای شهر ایجاد شده و می‌توانیم کار را پیش ببریم. تمام شهرداری‌های مناطق نیز با ما همکاری خوبی دارند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: امید است شورای شهر ششم نیز همین برنامه را ادامه دهند. اکنون 60 مدرسه آماده افتتاح داریم.

این 60 مدرسه عمدتا مدارس تخریبی بودند و امید است تا مهر 1400 شمار مدارس آماده بهره برداری را به 100 برسانیم.

در شرایط کرونایی و تحریمی خیرین به خوبی موضوع را درک کردند. انتظار داریم همانند دوره شورای پنجم و تیم مدیریت شهری، شورای شهر آتی نیز با ما همکاری کند که نقصان فضای آموزشی با همراهی خیران بزرگوار کاهش یابد.

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران با اشاره به وجود ساختمان های قدیمی و مخروبه مدارسی که قدمت 60 تا 70 ساله در تهران دارند گفت: 30 تا 40 درصد مدارس تهران، تخریبی هستند و احتیاج به بازسازی دارند. سازمان نوسازی تلاش می کند و خیرین هم متوجه شده اند و کمک می کنند.

بنی آدم با اشاره به مشکلات تخصیص زمین برای ساخت مدرسه در تهران اظهار کرد: منطقه 22 منطقه محرومی است و با وجود اینکه از بهترین مناطق تهران است، اما برج سازها فکر مدرسه سازی نبوده‌اند.

حدود 50 مدرسه در منطقه 22 کم داریم. اگر مدارس مورد نیاز منطقه 22 تا سه سال آینده ساخته نشود جمعیت 500 هزار نفری که در برج ها ساکن می شوند بار مضاعفی بر مدارس مناطق 9 ، 2 و 5 وارد می کنند و حتی ممکن است 2 و یا 3 شیفته شوند.

وی افزود: شهرداری و شورای شهر می توانند در قالب برنامه مشخص کمک کنند که تخصیص زمین، بر و کف، برق و گاز و آب برای مدارس تسهیل و تسریع شود.

اگر روندهای موجود اصلاح و تسریع شود در آینده منطقه فقیر به لحاظ فضای آموزشی در تهران نخواهیم داشت. امید است شورای شهر بعدی این همکاری را داشته باشند که خیرین نیز برای اجرای برنامه دوسالانه خود دلگرم شوند.

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز استان تهران با بیان اینکه مدیریت شهری تعهد کرده است 22 مدرسه در 22 منطقه تهران تحت عنوان «مدرسه شهروند» بسازد گفت: در ازای آن 22 مدرسه شهروند، خیرین، نوسازی مدارس و آموزش و پرورش هرکدام ساخت 22 مدرسه را تعهد کرده اند و پیش بینی ما ساخت بیش از 100 مدرسه با کمک خیرین است تا به این ترتیب در عرض سه سال آینده نقصان فضای آموزشی برطرف شود.

بنی آدم اضافه کرد: همه مناطق تهران بزرگ هستند و به عنوان مثال منطقه 4 تهران بیش از استان سمنان جمعیت دارد. تهران از فقیرترین استان ها از حیث فضاهای آموزشی است. زمین گران است. نمی شود زمین پیدا کرد. خیّر داریم، زمین نداریم. شورای شهر قول داده است که این کار را انجام دهند که امیدواریم این روند تداوم یابد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها