کد خبر: 498396
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۲ ۱۱:۲۴:۳۹
| |

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خبر داد:

شناسایی فروشندگان سوالات کنکور توسط پلیس فتا

سرهنگ پاشایی درباره برخورد با فروشندگان سوالات کنکور سراسری و تقلب دانش آموزان در امتحان هشدار داد‌ و گفت: زمانی که شخص خریدار، پول را واریز می‌کند و به هر نحوی با شکست مواجه می‌شود، فروشنده اعلام می‌کند «در صورتی که چنین امری را گزارش کنی، خود مجرم شناخته می‌شوی»، در این صورت باید اعلام کنم که چنین چیزی وجود ندارد.

شناسایی فروشندگان سوالات کنکور توسط پلیس فتا
کد خبر: 498396
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۲ ۱۱:۲۴:۳۹

اعتمادآنلاین| سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: همزمان با ایام کنکور و امتحانات شاهد خرید و فروش سوالات امتحانی در فضای مجازی هستیم.

به گزارش برنا، او با بیان اینکه این افراد در فضای مجازی تبلیغاتی انجام می کنند یا به طور مثال خود را منتسب به دفتر وزا و یا از مسئولان آموزشی سنجش کشور یا موسسات کنکور معرفی می کنند، افزود : برخی از این کلاهبرداران مخاطب را جذب کردند و افرادی نیز با آن ها همراه شده اند.

سرهنگ پاشایی بیان کرد: این افراد اعلام می کنند ما سوالات کنکور را داریم و در ازای پول سوالات را برای شما ارسال می کنیم.

خریداران سوالات کنکور مجرم نیستند

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه کسی که به خرید سوالات اقدام می کند، تخلف کرده است، ادامه داد: کسی که برای فروش سوالات تبلیغات می کند، کارش مجرمانه است.

او با بیان اینکه در خرید و فروش پایان نامه ها نیز برخورد هایی صورت می گیرد، عنوان کرد: زمانی که شخص خریدار، پول را واریز می کند و به هر نحوی با شکست مواجه می شود، فروشنده اعلام می کند «در صورتی که چنین امری را گزارش کنی، خود مجرم شناخته می شوی»، در این صورت باید اعلام کنم که چنین چیزی وجود ندارد.

سرهنگ پاشایی افزود: فروشندگان سوالات و پایان نامه ها با ترساندن خریداران آن ها از شکایت منصرف می کنند. کسانی که فریب خرید سوالات امتحانی را می کنند باید مراتب را به مراجع قضایی و دفاتر خدمات قضائی اطلاع دهند و خود مجرم شناخته نمی شوند.

موردی از خرید و فروش سوالات کنکور نداشتیم

او افزود: تاکنون هیچ موردی برای خرید و فروش سوالات کنکور نداشتیم.

سرهنگ پاشایی تصریح کرد: سال گذشته در امتحانات پایان ترم برای دانش آموزی که در بیمارستان بستری بود، سوالات ارسال شده بود که مورد پیگرد قانونی قرار گرفت.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه لازم است دانش اموزان و دانشجویان آگاه باشند و به هیچ عنوان فریب نخورند، افزود: دانش آموزان اگر تبلیغاتی مبنی بر خرید سوالات کنکور به دستشان رسید بدانند که کلاهبرداری است.

نظارت بیشتر والدین بر عملکرد سایبری فرزندان/ هر گونه دسیسه امتحانی جرم است

او گفت: گزارشاتی داریم که فرزندان بدون اطلاع والدین دست به خرید سوالات جعلی می زنند و والدین باید در این خصوص نظارت بیشتری بر عملکرد سایبری فرزندانشان اعمال کنند و به راحتی فریب نخورند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره تشکیل گروه های دانشجویی مبنی بر حل کردن دسته جمعی سوالات امتحان های آنلاین دانشگاه گفت: چنین مواردی وجود دارد و کارگروهی در پلیس فتا و ناجا تشکیل می شود و هر گونه فعالیتی مبنی بر تقلب و دسیسه امتحانی وجود داشته باشد مورد مجرمانه تلقی می شود.

او گفت: علاوه بر این موضوع مسئولان دانشگاهی نیز بر تقلب های امتحانی دانشگاه ها نظارت و با پلیس همکاری می کنند.

شناسایی متقلبان امتحان دانشگاهی

سرهنگ پاشایی با بیان اینکه لیست تخلف ها از سوی پلیس برای دانشگاه ها ارسال شده است، گفت: افراد متخلف تبلیغ کنندگان و دانشجویانی بودند که گروه هایی را در فضای مجازی برای تقلب امتحانات تشکیل داده بودند یا اعلام کرده بودند که به جای کسی امتحان می دهند و ما آنها را بعد از شناسایی به وزارت علوم معرفی کردیم.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ضمن توصیه‌های عنوان کرد: دانشجویان و دانش آموزان مراقب چنین تخلفاتی باشند و لازم است بدانید که برای جریمه این افراد دانشگاه تصمیم می‌گیرد.

توجه به سایت و موقعیت مکانی مراکز مشاوره

او درباره تبلیغ مشاوره های کنکور در فضای مجازی، گفت: افرادی که به دنبال چنین موضوعاتی هستند باید توجه داشته باشند که به سمت مراکز مشاوره ای بروند که دارای مجوزهای لازم است و مراجعه کنندگان حتما باید نماد رسمی سایت ها را چک کنند.

سرهنگ پاشایی با بیان اینکه باید موقعیت مکانی سایت های مشاوره کنکور وجود داشته باشد، افزود: افراد برای اطمینان از دارای مجوز بودن این گونه مراکز به شماره های ثابت مربوطه تماس بگیرند و اطمینان حاصل کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها