کد خبر: 500309
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۹ ۰۸:۰۵:۱۲
| |

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت:

خرید و فروش نوبت در صف‌های واکسیسناسیون را تأیید نمی‌کنیم

محمدحسین حیدری گفت: ما خرید و فروش نوبت در صف‌های واکسیناسیون را تأیید نمی‌کنیم، اما این به معنی آن نیست که وجود ندارد، ممکن است وجود داشته باشد اما طی گزارشات نتوانستیم فردی را پیدا کنیم که چنین عملی را انجام داده باشد.

خرید و فروش نوبت در صف‌های واکسیسناسیون را تأیید نمی‌کنیم
کد خبر: 500309
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۹ ۰۸:۰۵:۱۲

اعتمادآنلاین| با توجه به ایجاد صف های طولانی در مراکز واکسیناسیون در سطح کشور، این روزها شاهد برخی از تخلفات و نابهنجارهایی در این مراکز هستیم.

به گزارش برنا، اخیرا خبر هایی مبنی بر خرید فروش نوبت در صف‌های تزریق واکسن، و اعلام تخلف های دیگر در مراکز تزریق به گوش می رسد.

محمدحسین حیدری، مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درباره خرید فروش نوبت در صف‌های تزریق واکسن گفت: ما نظارتی بر رفتار های اشتباه مردم نداریم چرا کسایی هم صف ها را می فروشد کار غیر معمولی انجام می دهند و از راهی برای درآمدزایی استفاده می کنند و کسانی که صف را نیز می خرند کاری اشتباه انجام می دهند.

مردم منتظر دریافت پیامک برای واکسیناسیون باشند

او با بیان اینکه ما خرید و فروش نوبت را تأیید نمی کنیم، اما این به معنی آن نیست که وجود ندارد، ممکن است وجود داشته باشد اما طی گزارشات نیز نتوانستیم فردی را پیدا کنیم که چنین عملی را انجام دهد، افزود: مردم اگر تأمل کنند و منتظر باشند که برای تزریق پیامک به آن ها ارسال شود، واکسیناسیون با عملکرد بهتری صورت خواهد گرفت.


حیدری ادامه داد: عجله و حمله به مراکز تزریق جز اینکه باعث تجمعات می شود باعث می شود بیماری افزایش پیدا کند و بی حرمتی هایی نیز صورت گیرد.

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت بیان کرد: برنامه ی پیامکی ای برای تزریق واکسن فعال می شود و براساس این برنامه پیامکی واکسیناسیون و تزریق با سهولت بیشتری انجام می شود.

برخورد نامناسب با دریافت کنندگان واکسن را تأیید نمی کنیم

او با اشاره به برخورد نامناسب با دریافت کنندگان واکسن در مراکز تزریق تصریح کرد: افرادی که به این مراکز مراجعه می کنند اغلب سن بالا و کم تحمل هستند و تجمع این افراد در هوای گرم و صف ممکن است باعث شود رفتار های به وجود می آید و باعث برخی مراودات لفظی و فیزیکی شود، البته ما هیچ کدام از این رفتار ها را تأیید نمی کنیم.

حیدری گفت: ریشه یابی اصلی بروز چنین مشکلاتی آن است که افرادی که زمان واکسیناسیون آن ها فرا رسیده است، منتظر ارسال پیامک باشند.

فاصله بین دو دُز تزریق می تواند تا هشت هفته باشد

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت تأکید کرد: افرادی که دوز اول واکسن خود را زدند تا هشت هفته فرصت دارد، دوز دوم خود را دریافت کنند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

او با بیان اینکه چک لیست های بازرسی های انجام شده در مراکز واکسیناسیون توسط دانشگاه های علوم پزشکی تکمیل می‌شوند، گفت: موارد بررسی شده ی تخلف اعم از انحراف از سند ملی واکسیناسیون، مدل های تزریق، ایستگاه های تزریق، ثبت مشخصات در سیستم و سامانه های مربوطه است.

حیدری ادامه داد: در حال حاضر روند کند واکسیناسیون به دلیل نبود یا کمبود واکسن نیست چرا که در این زمینه مشکلی وجود ندارد و کندی روند به دلیل وجود صف، استعلام گرفتن از سامانه تزریق و اطمینان از تزریق دقیق واکسن افراد است.

او افزود: مردم می دانند که هرچه ما دقت خود را بیشتر کنیم سلامت کار آن نیز بیشتر خواهد بود.

تخلفات را به شماره 190 گزارش کنید

مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درباره بیشترین موارد تخلف گفت: انحرافات تزریق واکسیناسیون به افرادی خارج از سند ملی بیشترین تخلفات مطرح شده است که اوایل واکسیناسیون تعداد این موارد به صورت تصاعدی بالا رفت اما در حال حاضر با شروع مرحله دوم واکسیناسیون در کشور، تخلفات زیادی گزارش نشده است.

حیدری گفت: هموطنان در صورت اعلام تخلفات موجود در زمینه واکسیناسیون در مراکز تزریق واکسن، آن ها را به شماره 190 گزارش کنند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها