فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل:
68 بیمار جدید کرونایی طی 24 ساعت گذشته در بابل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در 24 ساعت گذشته با پذیرش 68 بیمار جدید و ترخیص 40 بیمار کرونایی با حال عمومی مساعد ، بستری کل بیماران کرونایی به 496 نفر رسید و 37 نفر هم با حال عمومی نامساعد در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

اعتمادآنلاین| فرزاد جلالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز پنجشنبه گفت: تاخت و تاز بیماری کووید 19 در بابل همچنان در مدار افزایشی است و در 24 ساعت گذشته 68 بیمار کرونایی جدید در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری شدند.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: اگر مردم به این باور نرسند که با کمک و همکاری آنها ما می توانیم روند افزایشی جهشی فعلی را کنترل کنیم ، آمارهای بستری به مراتب بیشتر خواهد شد.
وی بیان داشت: کادر درمانی با تمام وجود وظایف خود را انجام می دهند و بیش از 17 ماه شبانه روز در حال خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تاکید کرد: انتظار می رود شهروندان هم با استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری های اجتماعی و پرهیز جدی از شرکت در دورهمی ها که انجام آن نوعی قدرشناسی از کادر درمانی است، رعایت کنند و به طور یقین می توان روند جهشی گسترش ویروس کووید 19 را مهار کنیم.
جلالی افزود: با استفاده از تمامی ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی بابل و فعال کردن تمامی خانه بهداشت روستاها ، ظرفیت تزریق واکسن کرونا در بابل به بیش از 3 هزار و 500 دز در روز رسیده است.
وی اظهار داشت: تاکنون 83 هزار و 805 دز واکسن کرونا به گروه های هدف در بابل تزریق شده است که از این تعداد 6 هزار دز واکسن ایران کوبا بوده است.
وی ادامه داد: مطمئن ترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 رعایت پروتکل های بهداشتی است و شهروندان این عامل را به صورت جدی مد نظر قرار دهند.
بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل در 24 ساعت گذشته با پذیرش 68 بیمار جدید و ترخیص 40 بیمار کرونایی با حال عمومی مساعد ، بستری کل بیماران کرونایی به 496 نفر رسید و 37 نفر هم با حال عمومی نامساعد در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
دیدگاه تان را بنویسید