معاون اجرایی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص):
تن رنجور کادر درمان در روزهای سخت کرونایی/همکاران درمان دچار مشکلات روحی و روانی هستند/مردم رعایت کند
معاون اجرایی بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) گفت: اکنون کادر درمان شرایط سختی را از لحاظ روحی و روانی تحمل میکنند از مردم میخواهیم شیوه نامههای بهداشتی را کامل رعایت کنند تا بار سنگین از روی دوش پرسنل مراکز درمانی برداشته شود.
اعتمادآنلاین| مهدی برزگر افزود: اکنون حجم مراجعان به مراکز درمانی بسیار بالاست، تخت ها پر شده و در درمانگاه ها روزانه بیماران زیاد مبتلا به کرونا بصورت سرپایی مراجعه کرده و اقدامات درمانی برای آنها انجام می شود.
به گزارش ایرنا وی اظهار داشت: کادر درمان در طول شبانه روز مشغول فعالیت هستند حتی آنها در ایام تعطیلات سرکار خود حاضر بوده و نمی توانند مرخصی بروند و خانواده های خود را چندین روز نمی بینند، این مسایل باعث خستگی جسمی و روحی آنها شده و قدرانی از زحمات این کادر درمانی همراهی مردم را با رعایت پروتکل های بهداشتی در کاهش تلفات و مبتلایان به کرونا، می طلبد.
برزگر ادامه داد: شرایط بسیار سختی را از لحاظ موج پنجم کرونا در کشور سپری می کنیم، همکاران درمان دچار مشکلات روحی و روانی هستند و مراقبت از بیماران و رسیدگی به آنها که با حجم انبوهی در مراکز درمانی مواجه بوده، آنها را به شدت خسته کرده است.
وی تصریح کرد: هرگونه غفلت از رعایت پروتکلهای بهداشتی باعث ایجاد پیک های جدید و سویه های مختلف کرونا می شود و این موضوع فشار زیاد کاری و روحی به کادر درمان وارد می کند، از مردم می خواهیم با ماسک زدن و عدم حضور در دورهمی، علاوه بر شکستن چرخه انتقال کرونا، به کادر بهداشت و درمان کمک کنند.
به گفته برزگر، راهکار جلوگیری از شیوع کرونا، پرهیز از عادیانگاری شرایط و رعایت نکات فردی و ساده بهداشتی است و اکنون کرونا با شیوع بالا، تاخت و تاز خود را دارد و نباید فراموش کرد وظایف همه به خصوص کادر درمان پس از طی کردن دوره اوج، سنگین تر است.
وی خاطرنشان کرد: باید توجه مردم به مراقبتها در برابر ویروس کرونا افزایش یابد و آنها با حفظ آرامش نداشتن استرس و اضطراب، کادر درمان را با رعایت بهداشت فردی در ریشه کنی کرونا کمک کنند.
معاون اجرایی بیمارستان حضرت رسول اکرم افزود:، احتمال وجود ویروس کرونا در هر جایی امکان پذیر بوده به خصوص در مکان های پر رفت و آمد که نیازمند رعایت و جدی گرفتن آن از سوی مردم است و هرگونه بی توجهی در رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی هر فرد ، نوعی بی توجهی و بی مبالاتی نسبت به وضعیت سلامتی و زندگی کادر درمان که سربازان خط مقدم جبهه مقابله با کرونا بوده، محسوب می شود.
کرونا تا کنون سه جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا و گاما داشته و به اذعان متخصصان دلتا جدیدترین نسخه جهش یافته این ویروس بوده و بر اساس نتایج تحقیقات پزشکی، کرونا دلتا 50 تا 60 درصد نسبت به جهش های قبلی بیشتر مسری است.
تب یکی از نشانه های مهم ابتلا به کرونا هندی است و سردرد، سوزش گلو و آبریزش بینی از دیگر علایم متداول آن هستند و در افراد جوان علائم ابتلا به ویروس دلتا ممکن است به شکل یک سرما خوردگی شدید بروز کند و با بروز علایمی چون سرفه، تنگی نفس، خستگی بدون دلیل و یا از دست دادن حس بویایی و چشایی تشدید شود.
دیدگاه تان را بنویسید