کد خبر: 515356
|
۱۴۰۰/۰۷/۰۳ ۱۳:۰۲:۴۴
| |

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان خبر داد:

پیشنهاد ثبت اقدام شجاعانه "علی لندی" در کتب درسی

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: با هماهنگی با سرپرست وزارت آموزش و پرورش بنا بر این شد که با هماهنگی اداره‌کل نوسازی مدارس خوزستان یک بنایی آموزشی به نام «علی لندی» نام‌گذاری شود و پیشنهاد بدهیم که در صفحات مربوط به اقدامات مهم شخصیت‌ها در کتب درسی از این دانش‌آموز یاد شود.

پیشنهاد ثبت اقدام شجاعانه "علی لندی" در کتب درسی
کد خبر: 515356
|
۱۴۰۰/۰۷/۰۳ ۱۳:۰۲:۴۴

اعتمادآنلاین| کوروش مودت در آیین نمادین آغاز سال تحصیلی 1401-1400 که امروز (سوم مهر) در دبیرستان بقیه‌الله عین‌دو اهواز برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت، 305 شهید فرهنگی و دوهزار و 834 شهید دانش‌آموز، اظهار کرد: یاد و خاطره دانش‌آموز شجاع خوزستانی علی لندی که اقدامی شجاعانه انجام داد را گرامی می‌داریم. با هماهنگی با سرپرست وزارت آموزش و پرورش بنا بر این شد که با هماهنگی اداره‌کل نوسازی مدارس خوزستان یک بنایی آموزشی به نام «علی لندی» نام‌گذاری شود و پیشنهاد بدهیم که در صفحات مربوط به اقدامات مهم شخصیت‌ها در کتب درسی از این دانش‌آموز یاد شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مهر امسال را با بیش از 64 هزار و 928 همکار فرهنگی و بیش از یک میلیون دانش‌آموز در 51 هزار و 382 کلاس درس و 10 هزار و 909 واحد آموزشی که از این تعداد 7 هزار و 350 مدرسه دولتی و بیش از 3 هزار و 200 مدرسه غیردولتی است، آغاز می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در این ایام همکاران‌مان در زیست‌بوم کرونایی، خلاقیت‌های عمده‌ای انجام دادند که برخی از آن‌ها در سطح ملی برجسته شدند. معلمان از امکانات شخصی و منازل خود به عنوان کلاس درس استفاده کردند تا فرآیند آموزشی را ادامه دهند و خللی ایجاد نشود. با توجه به اینکه شرایط خاصی برای ما پیش آمد، از نظر شرایط آموزشی و پرورشی، اقتضائاتی وجود دارد. سه سال است که در شرایط کرونایی هستیم. قطعاً‌ در این مدت وقفه در آموزش دانش‌آموزان ایجاد شد و این اجتناب‌ناپذیر است. با بهبود نسبی شرایط کرونایی، بنابر این است که بازگشایی آرام، تدریجی و اقتضائی داشته باشیم.

مودت با اشاره به روش‌های آموزشی پیش‌رو بیان کرد: آموزش از طریق شبکه سیما، شبکه شاد، بسته‌های آموزشی و حضور دانش‌آموزان در مدارس از روش‌های آموزشی امسال است. برای آغاز سال تحصیلی الزاماتی وجود دارد؛ حفظ سلامتی دانش‌آموزان و معلمان، سرلوحه کار ما است و اساس مصوبه کرونا بنابر این شد که با سه گام به صورت تدریجی و آرام پیش برویم. از امروز آغاز سال تحصیلی مدارس روستایی و عشایری زیر 15 نفر است که تا 15 مهر به صورت حضوری خواهد بود. همچنین از 15 مهر به بعد با انجام واکسیناسیون، مدارس با تراکم 30 نفر عشایری و روستایی، حضوری خواهند شد که با نوبت‌بندی و تقسیم‌بندی است. بعد از اینکه شرایط بهتر شد و واکسیناسیون دانش‌آموزان انجام شد، برای مدارس 300 نفره تقسیم‌بندی، نوبت‌بندی، سازمان‌دهی و زوج و فرد صورت خواهد گرفت. به طوری که با تراکم حداقلی دانش‌آموزان مواجه شویم. بعد از آن نیز نوبت به مدارس با جمعیت بالاتر می‌رسد.

وی با اشاره به آموزش مدارس فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: آموزش دروس کارگاهی مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش با تراکم کم برگزار خواهند شد. با توجه به اینکه رئیس جمهور در هیات دولت اعلام کرد و از مطالبات به حق معلمان حمایت کرد، فرآیند آموزش غیرحضوری نباید طولانی شود و باید به تدریج بستر برای حضور دانش‌آموزان مهیا شود.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اعتمادآنلاین هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    خواندنی ها