معاون اجتماعی فاتب:
ارجاع 82 درصد پروندههای کلانتریها به مراکز مشاوره!
معاون اجتماعی فاتب گفت: 81درصد پروندههای ارجاع شده به دوایر اجتماعی به صلح و سازش رسیده است.
اعتمادآنلاین| مراد مرادی در همایش تجلیل از مشاوران و مددکاران اجتماعی در روز سلامت روان، بیان داشت: با توجه به این که راهبرد اصلی ناجا جامعه محوری و مردم مداری است، لذا پیشگیری اجتماعی بر اقدامات انتظامی و سخت افزاری مقدم است که در این زمینه مراکز مشاوره و مددکاری از جایگاه والایی برخوردار هستند.
به گزارش ایلنا، وی با اشاره به یکی از بیانات مقام معظم رهبری که فرموده اند"مردم باید هنگامی که به نیروی انتظامی مراجعه می کنند احساس کنند گوش شنوا و زبان پاسخگو و دلی مهربان در انتظار آن هاست" عنوان داشت: در سال 78 در یک اقدام هوشمندانه معاونت اجتماعی که در حقیقت یکی از استراتژیک ترین معاونت های ناجا هست تاسیس شد که این معاونت در واقع پل ارتباطی مردم با ناجا هست .
مرادی با اشاره به افزایش ارتباط صمیمی پلیس با مردم در پی ایجاد معاونت اجتماعی ، گفت: با ارائه خدمات مختلف مشاوره ای و راهنمائی حرفه ای و کمک به شهروندان و فارغ از هرگونه مسائل جنائی و سیاسی تمام تلاش مشاوران و مددکاری کلانتری ها برای رفع مشکلات و گرفتاری های شهروندان هست.
معاون اجتماعی فاتب با اشاره به اینکه 11 مرکز مشاوره و 85 دایره اجتماعی در کلانتری های در حال حاضر در فرماندهی انتظامی تهران بزرگ فعال است، عنوان داشت: این مراکز و دوایر مشاوره ای نقش مهمی درپیشگیری ازمسائل اجتماعی وارائه خدمات به شهروندان و آموزش های اجتماعی دارند.
وی با اشاره به اینکه درشش ماهه اول سال جاری 69 هزار و 295 پرونده درکلانتری ها تشکیل شده 56 هزار و 822پرونده به دوایراجتماعی ها ارجاع شده است ، افزود: در واقع 82درصد پرونده های ارجاع شده به کلانتری ها به مراکز مشاوره و مددکاری ارجاع شده است که تلاش داریم این آمار را به 90درصد برسانیم.
مرادی بیان داشت: 81درصد از پرونده های ارجاع شده به دوایر اجتماعی به صلح و سازش رسیده است که در واقع نشان از تلاش و زحمات و دقت نظرهمکاران این حوزه دارد.
وی با اشاره به اینکه حل و فصل نزاع و مشکلات مردم در کلانتری ها به مراتب در مرتفع نمودن مشکلات شهروندان تاثیر گذار است، افزود: ایجاد مراکز مشاوره و مددکاری تاثیر مستقیم و زیادی در حل و فصل مشکلات مراجعان و کاهش ارجاع پرونده ها به مراجع قضایی شده است.
معاون اجتماعی فاتب با اشاره به اینکه بین دوایرکلانتریها و سیستم قضایی تعامل بسیارخوبی ایجاد شده که پرونده قبل ازاینکه به حوزه قضایی برود در رابطه با ایجاد مصالحه بین طرفین دعوا اقدامات بایسته انجام می شود، بیان داشت: ایجاد مراکز مشاوره در کلانتری ها ابتکاری جالب و مهم است که در حل و فصل و مرتفع نمودن مشکلات طرفین دعوا بسیار تاثیر گذار بوده است.
وی افزود: افزایش ارتقا مهارت های زندگی بین خانواده به ویژه در محله های حاشیه نشین نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی داشته است.
دیدگاه تان را بنویسید