کد خبر: 522943
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۶ ۱۲:۳۳:۳۴
| |

مدیر عامل سازمان انتقال خون:

4150 واحد خون بند ناف در کشور ذخیره‌سازی شده است

مدیر عامل سازمان انتقال خون گفت: 4150 واحد خون بند ناف در بانک خون بند ناف انتقال خون کشور ذخیره شده است.

4150 واحد خون بند ناف در کشور ذخیره‌سازی شده است
کد خبر: 522943
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۶ ۱۲:۳۳:۳۴

اعتمادآنلاین| پیمان عشقی روز چهار شنبه در آیین بزرگداشت 17 نوامبر(26 آبان) روز جهانی خون بند ناف با اشاره به اهمیت خون بند ناف افزود: از سال 84 شورای انتقال خون مصوبه ای داشت مبنی بر اینکه خون و پیوندهای بنیادی باید توسط سازمان انتقال خون تولید و فراهم شود.

به گزارش ایرنا،وی ادامه داد: سال 89 اولین فرایند نگهداری و پردازش سلول های بنیادی را راه اندازی کرده ایم و تا به امروز 4150 واحد خون بند ناف گرفته و نگهداری شده است.

سازمان انتقال خون تنها بانک خون داوطلبانه و مورد تایید سازمان های بین المللی علمی است

عشقی تاکید کرد: سازمان انتقال خون تنها بانک خون داوطلبانه است و مورد تایید سازمان های بین المللی علمی است و سازمان انتقال خون اقدامات درخشانی انجام داده و خون‌ و فرآورده های خونی را تامین و در اختیار نیازمندان قرار داده است.

رئیس مرکز پیوند بیمارستان مرکز طبی کودکان و دبیر ستاد سلول های بنیادی معاونت علمی نیز در این مراسم گفت: علم پزشکی از حرکت نمی ایستد و به همین دلیل باید مرتب علم خود را به روز کرده، ما سرباز کشور و خادم ملت هستیم.

امیرعلی حمیدیه ادامه داد: با اعمال تحریم ها و دیگر مسائل باید با سرعت زیاد فعالیت و تلاش کرده تا مردم از روش های درمانی جدید غافل نشوند و یک لحظه غفلت ما را به اندازه 15 سال عقب می اندازد.

وی گفت: نباید توقع زیادی از دولت و وزارتخانه و دانشگاه های علوم پزشکی داشت و با توکل بر خدا می توان کارهای علمی خوبی را انجام داد.

حمیدیه گفت: برای داشتن یک صنعت کامل در حوزه سلول های بنیادی باید زحمت کشید و تلاش دو چندان کرد. با چند محصول ایران ساخت می توان یک صنعت خوبی در حوزه های مختلف داشت.



پیوند سلول های بنیادی اتفاق خوبی در زمینه درمان بیماری های صعب الاعلاج رخ داده است

معاون فنی و فناوری های نوین سازمان انتقال خون نیز گفت: پیوند سلول های بنیادی اتفاق خوبی در زمینه درمان بیماری های صعب العلاج است و سازمان انتقال خون در زمینه تامین خون و فرآورده های خونی یک بانک خون راه اندازی کرده است. این بانک خون نمونه های مختلفی از بند ناف را نگهداری می کند.

سعید محمدی ادامه داد: امروزه تعداد 4150 نمونه در بانک خون ذخیره و مورد استفاده مراکز درمانی قرار گرفته است. درصد قابل توجهی برای بیماران از منبع غنی سلول های بنیادی استفاده بهینه می شود.

در پایان همایش روز جهانی خون بند ناف از اهداکنندگان سلول‌های بنیادی خون بند ناف، دریافت‌کنندگان خون بندناف و همچنین پیشکسوتان و متخصصان حوزه خون بندناف در کشور قدردانی شد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها