معاون عمرانی استانداری تهران تاکید کرد
اتخاذ تصمیمات جدید برای روزهای شنبه و یکشنبه در صورت پایداری هوا
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان تهران در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران ضمن اعلام مصوبات جلسه از توقف فعالیت واحدهای صنعتی در دو روز آینده خبر داد.
اعتمادآنلاین| جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران به ریاست عابد ملکی - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران - آغاز شد و در این جلسه که با حضور سعید محمودی مدیر کل محیط زیست استان تهران، آرام معاون عمرانی استاندار تهران، منصور درجاتی مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران، افندی زاده قائم مقام شهرداری تهران و نمایندگانی از وزارت بهداشت و پلیس راهور و دستگاههای مربوطه در حوزه کاهش آلودگی هوا برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت هوای تهران و آخرین شاخص ایستگاهها ارائه شد.
به گزارش ایسنا،ملکی در این جلسه با تأکید بر اینکه جلسه امروز جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران است، اظهارکرد: برخی اظهار نظرها در این جلسه مربوط به کارگروه آلودگی هواست که جلسات آن به صورت مستمر با حضور استاندار تهران برگزار می شود اما این جلسه کمیته اضطرار آلودگی است که باید با توجه به شرایط موجود مصوبات مطابق آن اعلام شود.
وی افزود: مطابق دستورالعمل تدابیری برای یک طبقه بالاتر از شرایط موجود در نظر خواهیم گرفت، یعنی در حال حاضر که شاخص 110 است مصوبات براساس یک طبقه بالاتر ابلاغ خواهد شد.
معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: با توجه به تعطیلی روزهای پنج شنبه و جمعه (4 و 5 آذرماه) بهطور قطع تصمیمات را راحت تر می توانیم اتخاذ کنیم اما اگر شرایط بر همین منوال پایدار باشد برای شنبه و یکشنبه (6 و 7 آذرماه) باید طبقه بالاتری از وضعیت را اعلام کنیم. بی تردید در جلسه آینده ابتدا مصوبات جلسه قبل را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا میزان اجرایی شدن تصمیمات مشخص شود.
به گزارش ایسنا، غلامحسین آرام - معاون عمرانی فرمانداری تهران - نیز در بخش دیگری از این جلسه گفت: در 258 روز گذشته نسبت به سال قبل شرایط بحرانی تری نداریم به شکلی که در این 258 روز گذشته دو روز هوای پاک داشته ایم. در سال 1399 تعداد روزهای با هوای پاک 15 روز بود. 53 روز ناسالم در سال 1400 تاکنون داشته ایم که این رقم برای سال گذشته 60 روز بود. لذا شرایط نسبت به سال گذشته خیلی حاد نیست.
وی افزود: در دی ماه و فصل سرما شرایط مشابه را شاهد هستیم و در قانون برای این شرایط تعاریفی وجود دارد تا مطابق آن تصمیماتی اتخاذ شود. بی تردید در این راستا باید کنترل ترافیک در مواقع خاص از روزهای قبل مد نظر قرار گیرد. هنگامی که شاخص بالا می رود باید محدودیت های ترافیکی اعمال شود.
آرام تأکید کرد: نباید شرایط موجود را به گردن بازگشایی مدارس بیندازیم این در حالیست که بازگشایی مدارس هنوز به صورت صددرصدی انجام نشده است. باید فکری به حال موتورسیکلت های تهران کرد همچنین خودروهای سنگین گازسوز باید مورد توجه قرار گیرند چرا که تنها در حوزه انتقال نخاله در تهران حدود 50 هزار مترمکعب روزانه با 7000 کامیون مستهلک جابه جا می شود. لذا در مواقع خاص می توان از دو روز پیش تر تردد این خودروها را ممنوع کنیم؛ کاری که در سال های گذشته انجام می شده است. این کنترل ها در سال های گذشته با همکاری راهور انجام می شد و باید بار دیگر برای شرایط موجود نیز این وضعیت را در نظر بگیریم.
منصور درجاتی - مدیرکل مدیریت بحران استان تهران - نیز در بخشی از این جلسه با تأکید بر اینکه با پیشنهاد محیط زیست و نماینده وزارت بهداشت ضریب ایمنی در شرایط آلودگی هوا در جلسه قبلی بالاتر در نظر گرفته شد، گفت: براساس ضریب ایمنی که یک طبقه بالاتر در نظر گرفته شد مصوبات به شهرداری ها ابلاغ و اقدامات لازم انجام شد. بی تردید همیشه پیش بینی ها دقیق نیست. امروز هم براساس پیش بینی ها سطح شرایط در نظر گرفته می شود و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید