رئیس اورژانس کشور:
رسالت اورژانس ارائه خدمات به بیماران در منزل نیست/ جذب نیروی خانم در اورژانس محدودیتی برای ما ندارد
رئیس اورژانس کشور با اشاره به برخی خدمات اورژانس گفت: ما کار درمان در منزل انجام نمیدهیم و در این قالب موسساتی وجود دارند که چنین کارهایی را انجام میدهند که در قالب هوم کر معرفی میشوند.
اعتمادآنلاین| بیماران تنفسی بیمارانی هستند که بنا بر هر دلیلی در قالب بیماری کرونا یا شیمایی و یا مواد دیگر دائما به مدت طولانی نیاز به اکسیژن دارند و اگر متاسفانه به هر دلیلی اتصالات برقی محل استقرار آنها در منزل قطع شود اولین کاری که میکنند این است که به اورژانس پناه میآورند و از تیمهای اورژانس کمک می طلبند اما در چنین شرایطی اگر زمان قطعی برق طولانی مدت باشد تیم های امدادی اورژانس نمی توانند بیشتر از 20 دقیقه در محل مستقر باشند و مجبورند به زودی به پایگاه برگردند و یا به مأموریت دیگری بروند. برای پاسخ به برخی از پرسشها پیرامون مشکلات بیماران تنفسی و خدمات اورژانس کشور با رئیس این سازمان به گفتوگو نشستیم.
به گزارش برنا،جعفر میعادفر، رئیس اورژانس کشور، در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: ما کار درمان در منزل انجام نمیدهیم و در این قالب موسساتی وجود دارند که چنین کارهایی را انجام می دهند که در قالب «هوم کر» معرفی میشوند و آنها خدماتی از قبیل اتصال بیمار به دستگاههای اکسیژن ساز را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه اگر بیماری نیاز به اقدام تخصصی داشته باشد میتوانیم او را به مراکز درمانی منتقل کنیم، ادامه داد: ما قرار نیست خانه مردم برویم و به آنها سرم وصل کنیم، اکسیژن طولانی مدت دهیم. اما اگر بیمار نیاز به اکسیژن داشته باشد، همزمان در راه انتقال به مراکز درمانی میتوانیم به او اکسیژن وصل کنیم.
میعادفر تصریح کرد: بیمارانی که دائما دستگاه اکسیژن ساز دارند حتما برای رفع گرفتاری قطعی برق، معمولا یک کپسول 10 لیتری دارند که در مواقع اضطرار از آن استفاده میکنند.
رئیس اورژانس کشور گفت: تعداد مأموریتهای ما زیاد است که باید تکنسینهای ما به مأموریتهای بعدی خود نیز برسند و ما حداکثر زمان استقرار تیمهای اورژانس را 20 دقیقه در نظر گرفتیم.
وی با بیان اینکه زمان استقرار اورژانس باید کمتر از 20 دقیقه باشد، تصریح کرد: ما کارهای فوریت پزشکی را انجام میدهیم و در غیر از این صورت باید با موسسات هوم کر ارتباط برقرار شود.
میعادفر درباره جذب نیروهای خانم در اورژانس کشور بیان کرد: حدود 10 درصد از ظرفیت دانشگاهها در حوزه اورژانس از بانوان صورت میگیرد و به محض اینکه فارغ التحصیل میشوند میتوانند وارد بازار کار ما شوند.
رئیس اورژانس کشور ادامه داد: فعلا چون نیروی اورژانس کم داریم محدودتی برای جذب خانمها نداریم اما استقرار این افراد حتما هزینههای ما را زیاد خواهد کرد چراکه ما باید آنها را تیم سه نفره شامل یک راننده آقا و دو خانم را تشکیل دهیم که نیروی آقا در راستای کمک به حمل بیمار و انتقال آن بتواند به خانمها کمک کند.
دیدگاه تان را بنویسید