احمد ابوترابی، از شاگردان مصباح یزدی:
علامه مصباح برای دفاع از اسلام و ارزشهای اسلامی از تهدیدها نهراسید
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: علامه مصباح برای دفاع از اسلام و ارزشهای آن بیمحابا به صحنه عمل آمد و از تهدیدها نهراسید.
احمد ابوترابی، از شاگردان آیتالله مصباح یزدی و مدیر مرکز دایرهالمعارف علوم عقلی اسلامی در نشست بزرگداشت علامه محمدتقی مصباح یزدی، با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و رحلت عالم مجاهد و انقلابی آیتالله مصباح یزدی بیان داشت: طبق روایتی از سیدالشهدا(ع)، خداوند متعال خود بالاترین کمال است و شریفترین کمالات را نیز دوست دارد. بیشک شخصیتهایی هم که برای نیل به این کمالات تلاش میکنند، مورد عنایت و محبت الهی قرار دارند.
به گزارش فارس، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری افزود: آیتالله مصباح یزدی، از عالمان عاملی بود که در هر حوزهای که وارد میشد جامعیت داشت و سعی میکرد با تلاش کمنظیر خود، امور را به کمال خود برساند.
این استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: روزی از علامه مصباح سئوال شد چرا علمای ما در حرکت و مشی خود متفاوتاند و هرکدام از آنها نشانگر و تابلوی بخشی از کمالات اسلام نظیر عرفان و فقه هستند، ایشان در پاسخ فرمود که حوزههای علمیه به مثابه یک بدن هستند که قلب، مغز و اندامهای مختلف دارند و حرکت و مشی علمای حوزه که به ظاهر به بخشی از حوزههای اسلامی توجه بیشتری داشتهاند، در نهایت پیکره حوزههای دینی را تشکیل میدهند.
وی ادامه داد: البته علامه مصباح تأکید داشتند که برخی از همین چهرههای حوزه که به ظاهر سیاسی نیستند و اقدامات آنها به چشم نمیآید، خود بنیانگذار حرکتهای عمیق و بزرگی در تاریخ انقلاب اسلامی بودهاند.
حجتالاسلام ابوترابی ادامه داد: در میان اصحاب امیرالمؤمنین نیز اینگونه بود، شخصیتی مانند عمار، مرد بزرگ و بیپروای میدان بصیرت بود، فردی همچون ابوذر، نمونه زهد و شجاعت بود و شخصیتی چون سلمان فارسی نیز در قله توحید و ایمان و یقین بود.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری تصریح کرد: البته در همه دورهها، علما و شخصیتهایی هم بودهاند که جامع همه کمالات بودند که دو نمونه کمنظیر و فوقالعاده از این جامعیت، شخصیت امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب هستند.
مدیر مرکز دایرهالمعارف علوم عقلی اسلامی در خصوص شخصیت علمی و معنوی آیتالله مصباح گفت: تلاش علامه این بود که در هر جهتی جامع باشد و نقاط قوت اساتید خود را بگیرد و شخصیتی همهجانبه داشته باشد که با همت و مراقبتی که داشت، به این مهم نیز رسید و بهگونهای شده بود که تفکر عقلانی او به متن جامعه آمده و عرفان او نیز در تکتک اعمالش نمایان بود.
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابی همچنین در پایان سخنان خود در خصوص شخصیت انقلابی و مبارزانی آیتالله مصباح بیان داشت: ایشان از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، برای دفاع از اسلام و ارزشهای آن بیمحابا به صحنه عمل آمد و احساس وظیفه کرد و هرگز از تخریبها و تهدیدها نهراسید، ولی به واسطههای آن روحیه تواضع و اخلاصی که داشت، هرگز نمیخواست این جنبهها بروز و ظهور پیدا کند و بعدها همین مورد عاملی شد که برخی تلاشهای مجاهدانه وی را کتمان کنند که این امر، از مهمترین جنبههای مظلومیت این شخصیت است.
دیدگاه تان را بنویسید