معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد:
تزریق آسترازنکا از هفته آینده برای گروههای خاص و مسافران
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص کمبود واکسن آسترازنکا، گفت: در تزریق این واکسن مسافران کشورهای خارجی در اولویت هستند اما از آنجا که اهدایی و زمان محدود برای استفاده دارد از هفته آینده برای گروههای خاص و مسافران تزریق میشود.
عباس رضائیانزاده،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در یک کنفرانس خبری با بیان اینکه از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه بسیج ملی تغذیه است، عنوان کرد: تغذیه از عوامل مهم و تاثیرگذار در بیماریهای مزمن است، بحث چاقی که امروز مشکل اساسی همه دنیا است به دلیل تغذیه نامناسب ایجاد میشود.
به گزارش برنا، او با بیان اینکه هم چاقی و هم سوءتغذیه میتواند بیماریزا باشد، گفت: در زمینه چاقی و افزایش وزن استان فارس در ۶ ماه ابتدایی امسال رصد شده که بر این اساس در کودکان ۲.۲ درصد، در نوجوانان ۱۷.۵ درصد، در جوانان ۳۳ درصد، در میانسالان ۵۷.۸ درصد و در سالمندان ۳۴.۳ درصد اضافه وزن دیده میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه میانسالی دورانی است که بسیاری از بیماریهای مزمن در آن شروع میشود آگاه کردن جامعه بسیار مهم است، گفت: بیشترین میزان اضافه وزن نیز در این گروه دیده میشود.
رضاییانزاده با اشاره به کم وزنی و لاغری در فارس نیز در همین بازه زمانی افزود: در کودکان ۸.۴ درصد، در نوجوانان ۳.۳ درصد، در جوانان ۶ درصد، در میانسالان ۱.۴ درصد و در سالمندان ۱۱.۲ درصد لاغری دیده میشود.
او در خصوص بازگشایی مدارس افزود: برای بازگشایی مدارس تابع ستاد ملی کرونا هستیم مگر اینکه در اختیار استانها بگذارند اگر تفویض اختیار شود تیم کارشناسی ما نظر خودشان را اعلام میکند اما به دلیل شیوع امیکرون از دیدگاه کارشناسی باید چند هفته صبر کنیم تا ببینیم وضعیت به کجا میرسد اگر مثل اروپا انفجار ابتلا باشد باید محدودیتها بازگردد فعلاً باید تا ۳ هفته صبر کرد.
میانگین مرگ براثر کرونا در فارس از میانگین کشور پائینتر است
مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این جلسه با بیان اینکه مدیریت بیماری کرونا یک مثلثی بود که یک ضلع مردم و یک ضلع که نقش کلیدی داشتند اصحاب رسانه و یک ضلع کادر درمان بودند، بیان کرد: ارتباط اصحاب رسانه با مردم و کادر درمان سبب توفیق مدیریت کرونا شده است.
او با بیان اینکه میزان مرگ و میر در استان فارس از متوسط دنیا و کشور بسیار پایینتر است که نشان دهنده کار فرهنگی و مشارکت مردم است، افزود: مدیریت کرونا در استان فارس به گونهای عمل کرد که همه بیمارستانها درگیر کرونا نشود و خدمات درمانی در دیگر بیمارستانها ادامه یافت.
شریفی با بیان اینکه در ۹ ماه امسال یک میلیون و ۷۶۰ هزار نفر مراجعه به اورژانس بیمارستانها و ۳۴۰ هزار نفر بستری غیرکرونایی داشتیم، بیان کرد: همچنین ۴۷ هزار عمل جراحی اورژانسی و ۱۴۳ هزار عمل جراحی الکتیو انجام شده که نشان میدهد خدمات درمانی تعطیل نشده است.
دیدگاه تان را بنویسید