رئیس سازمان سنجش خبر داد:
پرونده ۱۰۰۰ کنکوری دارای شبهه حل و فصل شد
رئیس سازمان سنجش گفت: در ابتدا به من گفته شد که ۸۵۰ پرونده دارای شبهه کنکوری در سازمان سنجش وجود دارد که البته این آمار بعدها ۱۲۰۰، ۱۸۰۰ و نهایتا ۲۷۰۰ پرونده عنوان شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از حل و فصل ۱۰۰۰ پرونده دارای شبهه کنکوری ها خبر داد و گفت: تعداد این پرونده ها ۲۷۰۰ مورد بود و سازمان سنجش آموزش کشور پرونده هایی که در هیئت بدوی قرار داشتند را بررسی و حل کردیم.
به گزارش ایسنا، عبدالرسول پورعباس در نشست خبری امروز ضمن بیان این مطلب در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت پرونده های داوطلبان دارای شبهه کنکور گفت: متأسفانه در شروع کار بنده در سازمان سنجش در این خصوص در برابر هجمه وسیعی از اعتراضات داوطلبان قرار گرفتم و همان روز اول حضورم در سازمان شاهد برگزاری تجمعاتی بودم که البته در روزهای دیگر نیز این تجمعات ادامه داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: در ابتدا به من گفته شد که ۸۵۰ پرونده دارای شبهه کنکوری در سازمان سنجش وجود دارد که البته این آمار بعدها ۱۲۰۰، ۱۸۰۰ و نهایتا ۲۷۰۰ پرونده عنوان شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر اینکه در پرونده کنکوری های دارای شبهه بی تدبیریهایی از سوی سازمان سنجش و همچنین تصمیمات وزارتی صورت گرفته بود، گفت: قانون تخلفات کنکور در دوره قبلی ریاست بنده در سازمان سنجش نوشته شده بود که به این گونه عمل می کردیم تا قبل از مهر هر تخلفی را که عنوان می شد را بررسی می کردیم اما بعد از مهرماه و شروع سال تحصیلی در این موارد دخالتی نداشتیم و اگر هم موارد حادی مطرح می شد در کمیته خاص مورد بررسی قرار می گرفت.
دکتر پورعباس با تأکید بر اینکه پرونده تخلفات کنکوریها در سازمان سنجش مربوط به سال های مختلف بود، گفت: ما بررسی این پرونده ها را از همان روز اول شروع کار خود آغاز کردیم. در واقع این پرونده ها براساس سه شاهد برای داوطلبان تشکیل می شد که یکی از آن ها گزارش های مردمی در مورد تخلفات بود که اصلا مبنا و سندی نداشت و عده ای از روی اغراض طایفه ای، فامیلی، دخترخاله و پسرخاله ای، همشهری، روستایی و سایر اغراض بدون مبنا ادعا می کرد که داوطلبی که رتبه خوبی کسب کرده تخلف نموده است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد: ما سامانه ای در این زمینه در سازمان داشتیم که مردم می توانستند بیایند گزارش هایی در مورد داوطلبان دیگر ثبت کنند و از داوطلبی شکایت کنند که البته این سامانه را منحل کردیم.
وی تأکید کرد: بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان یکی دیگر از مواردی بود که براساس آن رتبه داوطلب دارای شبهه اعلام می شد در واقع داوطلبان در کنکور سال اول مطالعه جدی ندارند اما در سال های بعد ممکن است تلاش هایی داشته باشند و رتبه آن ها بالا باشد در نتیجه این شبهاتی را ایجاد می کرد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه از نظر من تخلف، جزو هر آزمونی است، گفت: ما باید بسترهای بروز تخلفات را از بین ببریم که البته در گذشته با توجه به اینکه پاسخنامه ها و دفترچه ها به صورت طولانی مدت در اختیار داوطلب قرار می گرفت امکان بروز تخلف نیز وجود داشت که خوشبختانه این امر از کنکور ۱۴۰۱ اصلاح خواهد شد.
وی تأکید کرد: من برای حل پرونده کنکوری های دارای شبهه ایده هایی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح کردم که خوشبختانه مورد موافقت این کمیته قرار گرفت و یکی از ایده ها این بود که پرونده های داوطلبانی که در هیئت بدوی قرار دارند مورد بررسی مجدد قرار بگیرد و پرونده هایی هم که به تأیید هیئت تجدید نظر رسیده است نیز باید در دیوان بررسی شوند.
دکتر پورعباس با تأکید بر اینکه پرونده ۱۰۰۰ داوطلب دارای شبهه در حال حاضر حل شده است، گفت: از هفته جاری نیز پرونده هایی که قرار است محکوم شوند را مجددا به تجدید نظر می بریم تا حکم اجرایی صادر شود. البته آمار این پرونده ها کمتر از ۲۰۰ نفر است.
دیدگاه تان را بنویسید