سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد:
۳ کیلوگرم زباله عفونی به ازای هر بیمار کرونایی!
بنابر نتایج یک تحقیق که در پنج کشور آسیایی صورت گرفته، در دوران کرونا به ازای هر تخت بیمارستانی روزانه ۳.۴ کیلوگرم زباله عفونی به وجود آمده که ۱۰ برابر شرایط عادی و غیرکرونایی است.
سازمان جهانی بهداشت با اعلام این که پیش از آغاز همهگیری کرونا حدود 30 درصد از بیمارستانها و مطبهای پزشکان در سراسر جهان فاقد سیستم تفکیک زباله بودهاند؛ گفته است که در کشورهای فقیر حتی 60 درصد از مراکز پزشکی از مدیریت اولیه دفع زباله برای سرنگها و لباسهای بیمارستانی مصرفشده و سایر پسماندهای بیمارستانی بیبهرهاند.
به گزارش فارس، پسماندها و زبالههای مربوط به بیماری کرونا برای سلامت و محیط زیست خطر بزرگی به حساب میآیند و سلامت کارکنان بیمارستان و سایر افرادی که در نزدیکی محل دفن این زبالهها زندگی میکنند را به خطر میاندازند.
بر اساس پژوهش سازمان جهانی بهداشت، تنها سرسوزن، سرنگ و ظروف بیمارستانی و پزشکی 144 هزار تن از این حجم بزرگ زباله را تشکیل داده است.
بنابر نتایج یک تحقیق که در پنج کشور آسیایی صورت گرفته، در دوران کرونا به ازای هر تخت بیمارستانی روزانه 3.4 کیلوگرم زباله عفونی به وجود آمده که 10 برابر شرایط عادی و غیرکرونایی است.
سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواسته است که راهبردهای دفع پسماندها را معرفی کنند و امکانات را برای دفع زبالههای بیمارستانی بهبود بخشند.
این سازمان بر اهمیت استفاده از لباسهای بیمارستانی با قابلیت مصرف مجدد، صرفهجویی در لباسهای محافظ با رعایت قوانین ساده بهداشتی و سرمایهگذاری در سامانههای بازیافت برای دفع حرفهای سازگار با محیط زیست تاکید کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید