کد خبر: 536774
|
۱۴۰۰/۱۱/۱۸ ۱۸:۴۰:۰۲
| |

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران مطرح کرد:

راه‌آهن حلقه مفقوده زنجیره تامین و ترانزیت کالا در منطقه

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران، راه‌آهن را حلقه‌های مفقوده زنجیره تامین کالا و توسعه اقتصادی منطقه بر شمرد و گفت: با توجه به وضعیت نامطلوب جاده‌های کشور و همچنین هزینه بالای حمل کالا در حمل و نقل جاده ای، در صورت توسعه حمل و نقل ریلی، می‌توان شاهد فعالیت نوین لجستیکی در گلوگاه‌های اقتصادی بود.

راه‌آهن حلقه مفقوده زنجیره تامین و ترانزیت کالا در منطقه
کد خبر: 536774
|
۱۴۰۰/۱۱/۱۸ ۱۸:۴۰:۰۲

پل مه دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران به همراه روزبه مختاری و مجید ورشو ساز اعضای هیئت مدیره این انجمن، هادی کریمی مدیرعامل شرکت خدمات بندری و دریایی کاوه، علیرضا چشم جهان مدیر ارشد اجرایی شرکت کاوه و علی کریمی مدیر شعبه شرکت کاوه در بندر آستارا با اکبری مقدم رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی دیدار در خصوص توسعه همکاری‌های دو جانبه گفت‌وگو کردند. 

​به گزارش فارس، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این دیدار با تشریح موقعیت ممتاز این منطقه و قرار گرفتن در مسیر کریدورهای تجاری اظهار کرد: منطقه آزاد انزلی از دو بندر بزرگ و تاریخی کاسپین و انزلی برخوردار بوده که هر دو برادر با ظرفیت‌های بالای خود سهم زیادی در تجارت با کشورهای حاشیه خزر را به خود اختصاص داده اند. 

علی وسط اکبری مقدم با اشاره به تکمیل کریدور شمال جنوب اتصال راه‌آهن به مجتمع بندری کاسپین گفت: با توجه به طرح توسعه مجتمع بندری کاسپین و لزوم تقویت فعالیت در کریدورهای تجاری از جمله چین، قزاقستان، ایران با محوریت بندر کاسپین و کریدور شمال جنوب این مجتمع بندری به مهمترین بندر در شمال کشور و منطقه آزاد انزلی به داد و ستد کالاهای تجاری تبدیل خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی فعالیت انجمن کشتیرانی و خدماتی ایران را در حوزه تجارت و جذب کالا بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپین بستر رشد و توسعه فعالیت‌های این انجمن در سطح ملی و بین المللی خواهد بود و آمادگی لازم به منظور انعقاد تفاهم نامه همکاری فراهم است. 

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران نیز در این دیدار اظهر کرد: در بندر کاسپین چشم اندازی از یک فعالیت بسیار مهم در حوزه خدمات بندری وجود دارد و ظرفیت‌ها و زیر ساخت‌های موجود و تجهیزاتی که در آینده اضافه می‌شود نویدبخش وجود یک بندر نسل سوم با ظرفیت‌های ویژه در گیلان است. 

به گفته پل مه، با توجه به فعالیت‌های بازرگانی کشور، یکی از اهداف توسعه لجستیکی این بندر، توسعه ترانزیت در خصوص کالاهایی است که می‌توان به عراق و ترکیه انتقال داد. 

وی با اشاره به ضرورت راه اندازی کریدور شمال - جنوب با توجه به مزیت‌های قابل توجه آن برای اقتصاد کشور و نقش بندر کاسپین در رونق این‌کریدور تصریح کرد: بندر کاسپین به دلیل امتیازات ویژه در خصوص ترخیص کالا و تعرفه‌ها می‌تواند در بخش توسعه‌ای برای دست یافتن به حداقل‌های ممکن در تسهیل روابط تجاری کریدور شمال جنوب خدمات قابل توجهی را به اقتصاد داخلی ارائه کند. 

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران با بیان اینکه رویکرد اصلی کریدورشمال- جنوب بر اساس ترانزیت کالا است، گفت: می‌توان در کنار آن به واردات و صادرات کالای کشور در بندر کاسپین منطقه آزاد انزلی توجه کرد. 

پل مه، راه آهن را حلقه‌های مفقوده زنجیره تامین کالا و توسعه اقتصادی منطقه بر شمرد و بیان کرد: با توجه به وضعیت نامطلوب جاده‌های کشور و همچنین هزینه بالای حمل کالا در حمل و نقل جاده ای، در صورت توسعه حمل و نقل ریلی، می‌توان شاهد فعالیت نوین لجستیکی در گلوگاه‌های اقتصادی بود. 

به گفته وی، در صورت اتصال بندر کاسپین به راه آهن سراسری، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای اقتصاد منطقه، این بندر می‌تواند به عنوان یک بندر نسل سوم در کریدور شمال جنوب نقش آفرینی کند. 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها