معاون محیط زیست انسانی محیط زیست استان تهران تاکید کرد:
تکذیب ورود فاضلاب صنعتی به سد ماملو
معاون محیط زیست انسانی محیط زیست استان تهران ضمن تشریح وضعیت فاضلاب شهرستان پردیس و ورود آن به سد ماملو گفت: افزایش جمعیت و به سبب آن افزایش فاضلاب این منطقه باعث شده تا احداث تصفیه خانه شماره ۲ پردیس ضرورت پیدا کند.
معاون محیط زیست انسانی محیط زیست استان تهران ضمن تشریح وضعیت فاضلاب شهرستان پردیس و ورود آن به سد ماملو گفت: افزایش جمعیت و به سبب آن افزایش فاضلاب این منطقه باعث شده تا احداث تصفیه خانه شماره ۲ پردیس ضرورت پیدا کند.
به گزارش ایسنا، زهره عبادتی با تشریح مسئله فاضلاب شهرستان پردیس اظهارکرد: مشکلی که در شهرستان پردیس وجود دارد، توسعه مسکن مهر در این منطقه است که باعث بارگذاری قابل توجه جمعیت و مطرح شدن موضوع فاضلاب میشود. در حال حاضر تصفیه خانه شماره ۱ پردیس که فاضلاب شهر پردیس و فازهای قدیمی مسکن مهر به آنجا منتقل میشود، در حال بهره برداری است که از سال گذشته شروع به فعالیت کرده است.
وی ادامه داد: مسئله اصلی فاضلاب فازهای ۵، ۸، ۹ و ۱۱ است. شرکت عمران پردیس موظف است تا تصفیهخانه مربوط به این فازها را احداث کند. در حال حاضر برای حل این مشکل مدول شماره دو تصفیه خانه شماره ۱ به بهره برداری رسیده و شرکت آب و فاضلاب با پمپاژ فاضلاب فازهای ۵، ۹ و ۱۱ به مدول شماره ۲ تصفیه خانه شماره یک تا حدی این مسئله را حل کرده است.
معاون محیط زیست انسانی محیط زیست استان تهران درباره مشکل فاضلاب فاز ۸ گفت: امکان انتقال فاضلاب فاز ۸ به مدول ۲ وجود ندارد و برنامه شرکت عمران پردیس احداث دو لاگون موقت و چهار پکیج تصفیه فاضلاب است که در اسفندماه به بهره برداری خواهد رسید. این طرح برای انجام تصفیه اولیه تا زمانی اسات که تصفیه خانه شماره ۲ به مرحله بهره برداری برسد.
عبادتی افزود: خواسته ما تسریع در فرایند ساخت این تصفیه خانه است. با بهره برداری از این تصفیه خانه فاضلاب مسکن مهر که به تصفیه خانه شماره ۱ منتقل میشود به تصفیه خانه شماره ۲ منتقل خواهد شد و از حجم مشکلات زیستمحیطی خواهد کاست.
وی با تکذیب ورود فاضلاب صنعتی به رودخانه جاجرود و سد ماملو اظهارکرد: بحث دیگری ماههای اخیرا به نقل از محیط زیست مطرح شده است، ورود فاضلاب صنایعی همچون آبکاری، چرمکاری و خودروسازی به رودخانه جاجرود و سد ماملو است. محیط زیست این موضوع را تکذیب میکند. فاضلاب چرمسازی و ماشینسازی اصلا وجود ندارد و تعداد قابل توجهی از واحدهای صنعتی آبکاری نیز با پیگیری محیط زیست جمعآوری و واحدهای باقی مانده نیز ملزم به نصب تصفیه فاضلاب شدهاند.
معاون محیط زیست انسانی محیط زیست استان تهران اضافه کرد: هرآنچه که به عنوان وظایف مربوط به اداره محیط زیست شناخته میشود، انجام شده و تنها خواسته فعلی محیط زیست تسریع در بهرهبرداری از تصفیه خانه شماره ۲ است که مشکل فاز ۸ را حل میکند.
عبادتی در پایان با تاکید بر سالم بودن آب ماملو و وضعیت کیفی خوب این آب گفت: شاخصهای ما نشاندهنده وضعیت قابل قبول آب سد ماملو است. وزارت بهداشت نیز عنوان کرده که وضعیت آب این سد مطلوب است و برای تهیه آب شرب مشکلی ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید