سید محمد علوی، رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان اعلام کرد:
جان گرفتن دوباره کرونا در خوزستان/ روند بیماری افزایشی است
رییس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: تغییرات هفتگی بیماری هشداردهنده هستند و شواهد نشان میدهد مجددا بیماری از چهارم فروردینماه، خیز برداشته و روند بیماری افزایش داشته است.
سید محمد علوی، رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سه هزار و ۵۵۶ نفر به مراکز بهداشت، کلینیکهای تنفسی و بیمارستانهای استان خوزستان مراجعه کردند که تعداد مراجعهکنندگان به این مراکز نسبت به روز گذشته تفاوت مشهودی نداشته است.
به گزارش فارس، وی افزود: بر اساس تستهای انجام شده، ۲۰۴ بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شدند که نسبت به روز گذشته ۷۸ بیمار کمتر شده است.
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: در این مدت هشت بیمار در بیمارستانهای خوزستان بستری شدند که تعداد موارد بستری جدید نسبت به روز قبل ۱۲ نفر کمتر شده است.
وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته دو نفر از هماستانیها نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند، ادامه داد: با وجود این کاهش نسبی موارد بیماری و بستری، تغییرات هفتگی بیماری هشدار دهنده هستند و شواهد نشان میدهد مجددا بیماری از چهارم فروردینماه، خیز برداشته و روند بیماری افزایش داشته است.
علوی با اشاره به افزایش موارد بیماری در دو هفته اخیر، تصریح کرد: در هفته گذشته موارد بیماری نسبت به هفته قبل از آن هشت درصد و موارد بستری ۱۵ درصد افزایش یافت اما موارد فوت پنج درصد کاهش داشته است.
وی بیان کرد: این تغییرات در روند بیماری منجر به تغییر رنگبندی شهرهای خوزستان شدند به گونهای که اکنون دو شهر استان نارنجی، ۱۰ شهر آبی و ۱۵ شهر زرد هستند.
سید محمد علوی در خصوص علل این تغییرات بیان کرد: عادیانگاری، رفع محدودیتهای غیر هدفمند و کاهش رعایت شیوهنامههای بهداشتی به ویژه در ایام تعطیلات نوروز از علل این تغییرات هستند.
وی عنوان کرد: اگر میخواهیم وارد موج بعدی و تسلسل گرفتاریهای ناشی از افزایش موارد بیماری نشویم و لاجرم محدودیتها را مجددا افزایش ندهیم، چارهای جز تکمیل واکسیناسیون نیست.
علوی با اشاره به ادامه روند واکسیناسیون در خوزستان افزود: هنوز ۱۴ درصد مردم استان خوزستان واکسن تزریق نکردهاند.
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: ۴۰۰ هزار نفر معادل ۱۵ درصد در دریافت نوبت دوم و یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر معادل ۵۳ درصد در دریافت نوبت سوم تاخیر دارند.
وی اذعان کرد: باید پروتکلهای بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، فاصلهگذاری در کلاسهای درس و تهویه مناسب در کلاسها رعایت شود. نظارت بر رعایت استفاده از ماسک در این اماکن نیز الزامی است.
دیدگاه تان را بنویسید