کد خبر: 560731
|
۱۴۰۱/۰۴/۰۸ ۱۳:۳۳:۴۴
| |

اعتراض یک نماینده مجلس به اجرا نشدن قانون رتبه بندی معلمان

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از اجرایی نشدن قانون رتبه بندی معلمان انتقاد کرد و خواستار ورود کمیسیون اصل نود به این موضوع شد.

اعتراض یک نماینده مجلس به اجرا نشدن قانون رتبه بندی معلمان
کد خبر: 560731
|
۱۴۰۱/۰۴/۰۸ ۱۳:۳۳:۴۴

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از اجرایی نشدن قانون رتبه بندی معلمان انتقاد کرد و خواستار ورود کمیسیون اصل نود به این موضوع شد.

به گزارش ایسنا، محمد وحیدی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) در تذکری با استناد به ماده ۷۵ آیین نامه داخلی گفت: در ۵ تیرماه مطالبی در مجلس درخصوص پیگیری مسائل مربوط به وزارت صمت و مشخصا موضوع معادن بوکسید بیان شد که سراسر غیرعلمی، غیرمنطقی و غیرواقعی بود؛ اولا اگر قله‌ای به نام شاهوار ثبت شده، مرتبط به محدوده معدن ثبت شده قانونی در بوکسید نیست. شما مستندات را بخواهید و کمیسیون اصل ۹۰ نیز بررسی کند.

وی ادامه داد: برابر مطالعات و پژوهش های دانشگاهی معادن نه تنها ارتباطی با منابع آبی ندارد بلکه با اجرای آبخیزداری و اجرای آبخوان ها، آب باکیفیت در سفره های زیرزمینی را تقویت کرده است. در این باره مردم شاهرود، جاجرم، گرمه و میامی سال های طولانی است که کنار یکدیگر زندگی می کنند و کسی حق ندارد با مطالب غیرواقعی مردم را نگران در مقابل هم قرار دهد. اگر کوچکترین اثر منفی به منابع آبی مردم و محیط زیست وارد می شد، ما قطعاً برای احقاق حق مردم به این مسئله ورود کرده و از حق مردم دفاع می کردیم.

وی ادامه داد:  آیا اهمیت استفاده حداکثری از بوکسید داخلی برای حمایت از تولید مهم و استراتژیک آلمینا برای کشور لازم است یا خیر. حرکت پوپولیستی غیرواقعی و غیرمنطقی در مجلس نباید اتفاق بیفتد. وزرای کشور و صمت و استانداران دو استان موظف به حل موضوع با مستندات قانونی هستند و لازم است وزیر صمت به این موضوع ورود کند.

وحیدی در تذکر دیگری بیان کرد: هیات رئیسه مجلس باید با استناد به بند ۱۱ ماده ۲۲ آیین نامه داخلی از شأن مجلس دفاع کند. مجلس برای رتبه بندی معلمان بعد از ارائه لایحه قانونی و طی مراحل قانونی و با بیش از ۹۰ درصد این لایحه را مورد تایید قرار داده است. رئیس جمهور دستور اجرای آن را صادر کرده که این موضوع تا ۱۱ شب روز گذشته در فراکسیون فرهنگیان با وزرای مربوطه مورد بررسی قرار گرفت که خوشبختانه بعد از ۴۰ سال ۳۸ هزار میلیارد برای اجرای این قانون در نظر گرفته شد اما متاسفانه برخی با تفکر برنامه ۲۰۳۰ در سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی مانع اجرای قانون مجلس شده اند و می خواهند قانون را ناقص اجرا کنند که این ناقص اجرا شدن قانون باعث تبعات منفی در فضای عمومی کشور به خصوص فرهنگیان خواهد شد.

وی افزود: آیا این موارد مصداق ناامیدکنندگان ملت نیست؟ از هیات رئیسه می خواهم براساس ظرفیت های قانونی طبق ماده ۱۰۷ و ماده ۲۳۴ و بحث استفاده از ظرفیت های کمیسیون اصل ۹۰ مقابل این افراد بایستد. مگر مجلس و کمیسیون اصل ۹۰ نباید در مقابل کارشکنی ها بایستند؟ لذا انتظار داریم پیگیری های لازم در این خصوص صورت گیرد.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر  گفت: قانون باید اجرا شود که در این خصوص به سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش توصیه می کنم که در اجرای قانون جهت کمک به دولت تسریع کند که این قانون حق مسلمی برای معلمان عزیز است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها