کد خبر: 560814
|
۱۴۰۱/۰۴/۰۸ ۲۲:۲۸:۴۰
| |

زارع‌پور:

خدمت‌رسانی با راه‌اندازی پنجره ملی خدمات شبانه‌روزی می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همه دستگاه‌های دولتی باید در کنار هم به سمتی حرکت کنیم که با راه‌اندازی پنجره واحد خدمات ملی، طعم خدمت بی‌منت مبتنی بر فناوری را به مردم بچشانیم.

خدمت‌رسانی با راه‌اندازی پنجره ملی خدمات شبانه‌روزی می‌شود
کد خبر: 560814
|
۱۴۰۱/۰۴/۰۸ ۲۲:۲۸:۴۰

جلسه هم‌اندیشی تحقق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند (بند «و» تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱) با حضور عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی و مدیران و معاونان، فناوری اطلاعات دستگاه‌های دولتی برگزار شد.

به گزارش فارس، به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر ارتباطات، در ابتدای سخنان خود در این جلسه با تأکید بر اینکه راه‌اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند یک آرزوی دیرینه در جمهوری اسلامی ایران بوده گفت: همه دستگاه‌های دولتی باید در کنار هم به سمتی حرکت کنیم که با راه‌اندازی پنجره واحد خدمات ملی، طعم خدمت بی‌منت مبتنی بر فناوری را به مردم بچشانیم. مردم باید ببینید که دولت هم ضرورت حرکت در مسیر فناوری را درک کرده است؛ حرکتی که از سال‌های پیش با خدمات فناورانه بخش خصوصی آغازشده است.

وی افزود: با راه‌اندازی این پنجره ملی، به مردم نشان خواهیم داد که دولت، دولت فناوری پایه است و ابزارهای روز را برای ارائه بهتر خدمات به کار می‌گیرد.

زارع پور بابیان اینکه در این مسیر همگرایی، در لایه ارائه سرویس سیاست‌گذاری و مدیریت بسیار حائز اهمیت است گفت: در سال‌های گذشته یکی از چالش‌های اصلی در مسیر تحقق دولت الکترونیکی این مسئله بود که در کشور متولی دولت الکترونیکی کیست. اکنون با آسیب‌شناسی که از گذشته داشتیم در ابتدای دولت سیزدهم با درک مشترکی که نسبت به اهمیت تحقق دولت الکترونیکی وجود داشت با آقای لطیفی ریاست محترم سازمان اداری و استخدامی به این توافق رسیدیم که با همکاری و همراهی تنگاتنگ دو سازمان این کار بزرگ را در کشور انجام دهیم.

زارع پور تصریح کرد: بنابراین دو دستگاه اصلی تحقق دولت الکترونیکی، باب همگرایی را باز کردند و انتظار می‌رود سایر دستگاه‌های دولتی هم این تعامل و همگرایی را داشته باشند و داده و سرویس را برای خودشان نبینند تا زمینه شکل‌گیری دولت هوشمند و تبادل داده و سرویس بین دستگاهی ایجاد گردد.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: تا زمانی که حکمرانی و تصمیم‌گیری و تصمیم سازی خرد و کلان مبتنی بر داده‌های واقعی نباشد، شاهد انحراف در تصمیم‌گیری‌ها خواهیم بود و حتی ممکن است که در زمینه‌هایی شاهد بروز فساد باشیم لذا نظام حکمرانی مبتنی بر داده باید در کشور شکل بگیرد که پنجره واحد خدمات دولت هوشمند اولین قدم در این راستا است.

وزیر ارتباطات در خاتمه با اعلام این خبر که در جلسه امروز هیئت دولت مقرر شد تا هر هفته دستگاه‌هایی که به پنجره ملی خدمات پیوسته‌اند و یا دستگاه‌هایی که هنوز در این الحاق تأخیر دارند معرفی شوند گفت: تحقق این پنجره واحد خدمات دولت هوشمند برای دولت یک دغدغه جدی است و امیدوارم در همه دستگاه‌ها یک‌همت و همگرایی همه‌جانبه ایجاد شود تا از شهریورماه و با الحاق همه دستگاه‌ها به این پنجره ملی، فصل جدیدی از ارائه خدمات مبتنی بر فناوری را برای مردم ایجاد کنیم.

میثم لطیفی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی نیز در این جلسه با تقدیر از وزارت ارتباطات برای پیگیری دولت الکترونیکی و دولت هوشمند گفت: در حال حاضر پنجره واحد خدمات به یکی از اولویت اصلی دولت تبدیل‌شده است تا بتوانیم نظام خدمت‌رسانی به مردم را به یک نظام آسان و در دسترس تبدیل کنیم.

وی بابیان اینکه برخلاف آنچه ما پشت این میز خودمان را نماینده یک دستگاه می‌دانیم اما مردم دولت را یکپارچه می‌بینند، گفت: اگر می‌خواهیم در این حوزه پیشرفت داشته باشیم بایستی ما هم این نگاه صحیح دولت یکپارچه را در تمام تصمیماتمان لحاظ کنیم. نهایت کار پنجره واحد، یکپارچگی در دولت است و باید دولت به یک آیکون در گوشی‌های مردم تبدیل شود.

در ابتدای این جلسه، جواد موحد معاون دولت الکترونیکی و رضا باقری اصل، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات رئیس‌جمهوری، گزارشاتی از فرایند راه‌اندازی پنجره ملی واحد خدمات دولت هوشمند و اتصال دستگاه‌های دولتی و تبادل داده‌های بین دستگاهی ارائه کردند. در این جلسه همچنین تعدادی از مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی مختلف به بیان دیدگاه‌ها و موانع و مشکلات خود در راه‌اندازی پنجره خدمات دستگاه‌ها پرداختند.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها