نقدی بر نحوه برگزاری کنگره ملی میرزا کوچکخان (اجلاسیه تهران)
کنگره ملی میرزا کوچکخان (اجلاسیه تهران) روز چهارشنبه 9 شهریور ماه 1401، در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
غزل لطفی_ کنگره ملی میرزا کوچکخان (اجلاسیه تهران) روز چهارشنبه 9 شهریور ماه 1401، در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
ضمن خداقوت به برگزار کنندگان، چند نکته حائز اهمیت است؛
۱-برگزاری این کنگره نیازمند اطلاعرسانی گسترده بود که به ارسال یک پوستر در رسانههای مجازی بسنده شد.
۲- در پوستری هم که تهیه شده بود ابهاماتی وجود داشت؛ بطور مثال نحوه شرکت در این کنگره مشخص نبود. آیا حضور برای عموم آزاد بود؟ برای حضور در این کنگره نیاز به ثبتنام بود؟ این کنگره تخصصی و با حضور افرادی خاص برگزار میشد؟
۳- اگر سوالات قسمت دوم پاسخ داده شود، شاید بتوان علت خالی بودن بخشی از سالن همایشهای برج میلاد را تحلیل کرد؛ برگزار کننده بطور معمول باید محلی را در نظر بگیرد که با تعداد مدعوین و حاضرین تناسب داشته باشد. صرف برگزاری در محلی خاص نشان از موفقیت یک همایش ملی نیست! (حتی وقتی برای یک مهمانی ساده هم در تدارک سالن پذیرایی هستید، اولین سوالی که پرسیده میشود تعداد مهمانان است)
۴- پوستر دیگری نیز در فضای مجازی دیده میشود با عنوان سین کنگره که در آن برای بعضی سخنرانان فقط پنچ دقیقه! فرصت صحبت تعیین شده است. بهقول دوستانی که در کلابهاوس فعال هستند این بزرگواران به محض شروع به صحبت که باید جمعبندی کنند!!!
۵- طبق اطلاع رسانی سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد گیلان: «در این مراسم ۸ مقام سیاسی و عملی کشور و گیلان به این ترتیب سخنرانی خواهند کرد:
-دکتر مخبر، معاون اول رئیس جمهور
– دکتر اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
- دکتر حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی
- آیت الله فلاحتی، نماینده، ولی فقیه در گیلان
- دکتر عباسی، استاندار گیلان
- رضا ثقتی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و دبیر کنگره
- استاد معتضد دبیر علمی کنگره.»
من که هر چه شمردم ۷ نفر اسم برده شده حالا چطور نوشته شده ۸ نفر نمیدانم. معاون اول رییسجمهور نیز طبق عکسها و خبرها اصلا حضور نداشتهاند.
۶- غیبت تاریخنگاران متخصص در زمینه نهضت جنگل که کم هم نیستند کاملا مشهود بود.
٧- اعلام و تبیین برنامههای یک کنگره ملی نیازمند برگزاری نشست خبری در همین راستا است تا هم اطلاعرسانی دقیق انجام شود هم ابهامات بر طرف شود که از آنهم خبری نبود.
فارغ از همه ضعفها کاستیها برگزاری دو مراسم بزرگ در یکهفته (خاکسپاری مرحوم ابتهاج و کنگره ملی میرزا کوچکخان) را باید کاری بزرگ برای اداره کل فرهنگوارشاد گیلان در نظر گرفت و به همه عزیزانی که مجدانه تلاش کردند خداقوت گفت.
دیدگاه تان را بنویسید