رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی خبر داد؛ اضافه شدن اسناد لانه جاسوسی به کتابهای درسی
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت: اسناد لانه جاسوسی به میزان کافی در کتب درسی به آن پرداخته نشده است؛ کار گروه ویژهای را تشکیل دادیم تا آن بخش از اسناد را که متناسب با فضا و روحیه دوره کودکی و نوجوانی است به مطالب درسی اضافه کنند.
علی لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در خصوص ایجاد تغییرات محتوایی در کتابهای درسی گفت: کتاب کار و فناوری در پایه ششم از کتابهایی است که امسال تغییر خواهد کرد و در حال باز طراحی آن هستیم. کتاب دیگری که کاندید تغییر کردن بوده اما هنوز تغییراتی در آن نهایی نشده است کتابهای علوم تجربی در برخی از پایههای ابتدایی است. کتاب مطالعات اجتماعی پایه سوم، کتاب مطالعات اجتماعی پایه چهارم، کتاب فارسی پایه چهارم، کتاب مطالعات اجتماعی پایه پنجم، کتاب مطالعات اجتماعی پایه ششم و کتاب علوم تجربی پایه پنجم از کتابهایی است که از منظرههای مختلف در حال بررسی هستند.
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه مسئله اسناد لانه جاسوسی از موضوعاتی است که به میزان کافی در کتب درسی به آن پرداخته نشده است؛ گفت: کار گروه ویژهای را تشکیل دادیم که متشکل از برخی صاحب نظران معاصر و صاحب نظران تألیف کتب درسی است زیرا کلیه اسناد را مجدداً مرور کنند و آن بخش از اسناد را که متناسب با فضا و روحیه دوره کودکی و نوجوانی است به مطالب درسی اضافه کنند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: تاکنون در مورد لانه جاسوسی ۱۴ مطلب در کتب درسی به نگارش در آمده است. این مطالب در مقطع متوسطه دوم عمدتاً در کتاب مطالعات اجتماعی یا تاریخ است اما در کتابهای رشته فنی و حرفهای در کتب غیر از تاریخ و مطالعات اجتماعی هم این مباحث را داریم. به عنوان مثال در کتاب تفکر و سواد رسانهای به نقش مخرب آمریکا اشاره شده است.
دیدگاه تان را بنویسید