محسن ایمانی نائینی، رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس:
معترضان از طریق نمایندههای مجلس و مراسم شب شعر صدای خود را به حاکمیت برسانند
در کشوری که یک بار انقلاب شده، هیچ انقلاب دیگری رخ نخواهد داد
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس در مورد شنیدن صدای اعتراضات گفت:معترضان از طریق نمایندههای مجلس و مراسم شب شعر صدای خود را به حاکمیت برسانند.
محسن ایمانی نائینی، رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس میگوید ریختن در خیابان نامش اعتراض نیست و معترضان باید از طریق نمایندههای مجلس صدای خود را به حاکمیت برسانند یا در در قالب مراسمهای شبیه شب شعر یا برنامههای تلویزیونی مطالبات و نقدها بیان شود!
به گزارش ایلنا، بخشهای مهم گفتوگوی او را در ادامه میخوانید:
- ریختن در خیابان اعتراض نیست؛ یعنی عدم رعایت قانون.
- دانشجویان میتوانند برای تجمع خود مجوز بگیرند و بگویند که میخواهند چه نکاتی را مطرح کنند.
- عدهای تحت تاثیر رسانههای بیگانه باورشان شده که نظام در حال از بین رفتن است و آخرین حرفهای زشتی که میتوانستند بزنند را زدند و آخرین کارهایی که میتوانستند را انجام دادند.
- نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی مستحکم است. در کشوری که یک بار انقلاب شده است، هیچ انقلاب دیگری رخ نخواهد داد.
- مردمی هم که زندگیشان سخت میگذرد حاضر نیستند با اغتشاشگران همراه شوند.
- کسانی که در جریانات اخیر اقداماتی کردند، شبیه کرم ابریشمی هستند که دور خودش پیله میتند و در نتیجه در محدودیتهای بیشتری قرار میگیرد و این افراد هم خودشان و هم سایر ملت را در تنگنای بیشتری از سوی قدرتهای استکباری قرار دادند.
- عده قلیلی که در این ایام سعی کردند پر سر و صدا باشند، در کل کشور ۲۰۰ هزار نفر هم نبود.
- اگر کسی معترض باشد به انواع و اقسام میتواند صدای خود را به حاکمیت برساند؛ ما این همه نماینده مجلس داریم و افراد میتوانند مشکل خود را به نماینده مجلس خود در شهرستان و شهر خود برسانند.
- مردم باید دردهای اجتماعی خود را به نمایندگان بگویند و در مورد این مشکلات تصمیمگیری شود. این ظرفیتهای موجود باید معرفی شود و مردم با این امکانات بیشتر آشنا شوند.
- ما در دانشگاه ۱۰ هزار دانشجو داریم و در بالاترین میزان ممکن، ۱۵۰ نفر هم جزو معترضان نبودند. سوال اینجاست که ۹۸۵۰ دانشجوی دیگر هیچ مشکلی ندارند؟ اتفاقا آنها هم مشکل دارند و تورم آنها را نیز اذیت میکند، اما از عقلانیتی برخوردار هستند که میدانند نباید سوابق خود را خراب کنند و میدانند فردا قرار است جایی استخدام شوند و به آنها خواهند گفت که در دانشگاه چه کارهایی کرده است.
- آنهایی که ناراضی هستند، آیا میتوانند در بین رهبران دنیا یک رهبر را شبیه به رهبر ایران از نظر فضل، دانش، هوشیاری و شهامت معرفی کنند؟
- میتوانیم در قالب مراسمهای شبیه شب شعر یا برنامههای تلویزیونی بستری فراهم کنیم که مطالبات و نقدها بیان شود و حتی زبان طنز سالم راهی برای بیان نقد است.
- مسئولان باید به بیان آنچه انجام دادهاند بپردازند یعنی وقتی امر خلافی را پیگیری کردهاند و به نتیجه رساندهاند به مردم اطلاعرسانی شفاف کنند تا بدانند که موضوع رها نشده است.
- آنهایی که با ما دشمنی دارند میخواهند فساد را به صورت سازمانی تعریف کنند تا مردم فکر کنند، مسئولان فاسد هستند، در حالی که واقعا اینطور نیست و میدانیم چقدر آدمهای سالمی در حاکمیت وجود دارند.
دیدگاه تان را بنویسید