غلامرضا حسنزاده، دبیر شورای عالی برنامهریزی علوم پزشکی:
کسانی که برای تحصیل به خارج میروند اکثرا افرادی هستند که در کنکور قبول نشدهاند
غلامرضا حسنزاده اظهار کرد: کسانی که برای تحصیل به خارج از کشور میروند اکثرا افرادی هستند که در کنکور قبول نشدهاند. برنامه دانشجویانی که میروند این است که در نهایت به دانشگاههای داخل کشور منتقل شوند.
غلامرضا حسن زاده، دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در مورد تغییرات قیمت ارز و افزایش انگیزه دانشجویان به بازگشت به دانشگاههای کشور اظهار کرد: به طور کلی کسانی که برای تحصیل به خارج از کشور میروند اکثرا همان افرادی هستند که در کنکور سراسری ما قبول نشده اند. ما با این افراد مشکل خروج ارز از کشور را داریم و عمدتا برای اینکه خرجشان کمتر شود، در دانشگاههایی در خارج از کشور تحصیل میکنند که خیلی سطح بالا نیست و وقتی قیمت ارز در کشور بالا و پایین میشود، در تصمیم آنها به ماندن یا برگشتن اثر دارد، اما واقعیت این است که برنامه دانشجویانی که میروند این است که در نهایت به دانشگاههای داخل کشور منتقل شوند.
به گزارش ایلنا، او خاطرنشان کرد: به هر حال با وجود این مشکلات، مساعدتی برای آنها شده و امکانی ایجاد کردهایم که آزمون صلاحیت علمی بدهند و اگر صلاحیت دارند به دانشگاههای کشور وارد شوند. بزرگترین مسئله برای این دانشجویان در واقع دور زدن کنکور است و ما به این موضوع واقف هستیم و علاوه بر اینکه کنکور را دور میزنند، مسائل و مشکلات فرهنگی که برخی از کشورهای خارجی برای ما ایجاد میکنند هم هست. ما قبلا بدون آزمون این افراد را میپذیرفتیم، اما حالا آزمون صلاحیت علمی را ایجاد کردیم تا از نظر علمی صلاحیت آنها برای تحصیل در رشتههای علوم پزشکی در کشور سنجیده شود.
حسن زاده در مورد آمار شرکت کنندگان در آزمون صلاحیت علمی که ۱۵ دی ماه برگزار شد نیز گفت: در این آزمون ۳۱۸ نفر شرکت کرده بودند. متقاضیان باید ۷۲ واحد از دروس خود را در کشور خارجی گذرانده باشند تا بتوانند در آزمون صلاحیت علمی ما شرکت کنند.
دیدگاه تان را بنویسید