کد خبر: 593247
|
۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۱:۵۹:۳۳
| |

اردشیر مطهری، نماینده گرمسار:

در حوادث اخیر برخی مسئولان وسط لحاف خوابیدند، غلت هم نخوردند

یک نماینده مجلس گفت: متاسفانه برخی از مسئولان هم وسط لحاف خوابیدند و به این سمت و آن سمت غلت هم نخوردند، درحالی که این روزهاست که نظام نیاز دارد ما پشت و کنار آن بایستیم.

در حوادث اخیر برخی مسئولان وسط لحاف خوابیدند، غلت هم نخوردند
کد خبر: 593247
|
۱۴۰۱/۱۱/۰۴ ۱۱:۵۹:۳۳

اردشیر مطهری، نماینده مجلس یازدهم در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: متأسفیم برای این تحقیق و تفحص که یک سال و چند ماه طول کشید تا به صحن مجلس آمد؛ برای دست‌هایی که پشت پرده این ماجرا هستند، متاسفم که کاسب هستند و متاسفانه با این کارها هم افراد خود را به مجموعه وارد و هم به نوعی کسب اعتبار کاذب می‌کنند.

به گزارش ایسنا، نماینده گرمسار در مجلس با تاکید بر اینکه نفوذ یکی از معضلات کشور ما است، افزود: افرادی در سمت های کلیدی به صورت خیلی خیزشی و با روندی ظریف با ارتباطات کاذب وارد می‌شوند و سمت‌های کلیدی و اثرگذار را تصرف می‌کنند و عملاً در خدمت مجموعه‌های دیگر غیر نظام هستند. از دستگاههای امنیتی خواهش می کنم که برابر فرمایش رهبری دقت کنند چراکه این افراد صلاحیت ورود به مجموعه‌ را ندارند.

مطهری همچنین عنوان کرد: در فتنه‌ای که متاسفانه بیش از ۳ ماه طول کشید، واقعاً از کسانی که باید از نظام و ولایت پشتیبانی می‌کردند و با انتشار توییت و انجام مصاحبه این کار را کردند و به موقع وارد شدند، تشکر می‌کنم اما متاسفانه برخی از مسئولان هم وسط لحاف خوابیدند و به این سمت و آن سمت غلت هم نخوردند، درحالی که این روزهاست که نظام نیاز دارد ما پشت و کنار آن بایستیم و الا در روزهای خوش نظام که همه "به به" و "چه چه" می‌کنند.

وی ادامه داد: لااقل بعضی های شما از آقای لاریجانی یاد می‌گرفتند که بعد از ۱۰۵ روز مصاحبه‌ای کردند و حتی تشکر دارد که بعد از ۱۰۵ روز بلاخره مصاحبه‌ای انجام دادند؛ هرچند که دیر بود اما جای تشکر دارد.

این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه «سازمان صدا و سیما در ابتدای موضوع طرح تحقیق و تفحص تاکید داشت که صندوق بازنشستگی صداوسیما جزو لا ینفک این سازمان است»، اظهار کرد: معاون نظارت مجلس در این زمینه اظهار کرد که این صندوق به هیچ وجه ارتباطی به سازمان صدا و سیما ندارد و این سازمان هیچ مسئولیتی در خصوص صندوق ندارد و این صندوق تحت پوشش صندوق‌های بازنشستگی کشور است.

مطهری با تاکید بر اینکه صندوق بازنشستگی کارکنان صداوسیما حیاط خلوت خیلی‌ها بوده است و می‌طلبد که دقت نظری درباره آن شود، گفت: این صندوق به منظور پرداخت حقوق بازنشستگی و نیز از کار افتادگی کارکنان سازمان صدا و سیما تاسیس شده است.

وی با اشاره به تخلفات ناشی از عدم رعایت اساسنامه از سوی صندوق بازنشستگی کارکنان صدا و سیما گفت: یکی از این تخلفات عدم انتخاب رئیس صندوق از میان کارکنان این صندوق است. همچنین محاسبه بدهی‌های بلند مدت سازمان صدا و سیما و سایر اشخاص و شرکت‌ها به صندوق با ارزش دفتری و نه با ارزش روز، محاسبه نشدن دارایی‌های صندوق بر اساس ارزش دفتری و نه ارزش روز، عدم حسابرسی دارایی‌ها و همچنین عدم نظارت ادواری از سوی ذینفعان این صندوق، باعث دست‌درازی به اموال صندوق در ادوار مدیریتی مختلف، واگذاری بخشی از دارایی‌های صندوق با قیمت کارشناسی غیر واقعی یه برخی از کارکنان صندوق و سازمان صدا، دلایل عمده‌ای است که صندوق را به محل حیف و میل منابع آن سوق داده است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بر اساس اطلاعات سال ۹۳، ارزش دفتری صندوق سرمایه گذاری بازنشستگی صداوسیما حدود ۴ هزار میلیارد تومان(همت) بوده است که با توجه به اینکه عمده سرمایه‌های صندوق بین سال‌های ۵۱ تا ۸۰ خریداری شده است و از آنجا که ۹۵ درصد است دارایی‌ها در قالب نام و ساختمان بوده و رشد قیمت ملک و ساختمان بر اساس آمارهای موجود از سال ۸۹ حدود ۲۰۰ برابر است، با فرض صحیح بودن عدد ۴ همت و صرفنظر کردن از تمام دست‌درازی های مدیران و روسای اسبق سازمان به صندوق و همچنین با فرض اینکه تمام دارایی‌های صندوق در این محاسبه لحاظ شده باشد و صندوق هیچ سرمایه‌گذاری جدیدی انجام نداده باشد و فقط از عایدی ناشی از این دارایی‌ها برای پرداخت امور جاری صندوق استفاده کرده باشد، برآورد می‌شود ارزش اسمی و به روز دارایی صندوق ۸۰۰ همت تا یک میلیون میلیارد تومان باشد.

مطهری تاکید کرد: به دلیل عدم نظارت بر عملکرد صندوق از سوی نهاد ثالث و عدم نظارت نماینده ذینفعان اصلی سازمان در خصوص وضعیت دارایی‌ها، ضرورت های مالی باعث شده سازان صداوسیما صندوق را به عنوان خیاط خلوت خود انتخاب کند و حتی در تعیین رئیس صندوق از مدیران و افراد غیر متخصص استفاده کند و باعث زوال و نابودی صندوق شود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها