کد خبر: 597785
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۹ ۱۱:۱۹:۰۵
| |

علیرضا زاکانی، شهردار تهران:

تهران فرسوده و بی‌هویت است

علیرضا زاکانی گفت: تهران فرسوده و بی‌هویت است.

تهران فرسوده و بی‌هویت است
کد خبر: 597785
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۹ ۱۱:۱۹:۰۵

علیرضا زاکانی، شهردار تهران با اشاره به بحران‌های فرهنگی پایتخت اضافه کرد: شهر ما تهران فرسوده و بی هویت است، یعنی مثل اصفهان و مشهد نیست و هویت آن فقط «پایتخت» بودن است. تلاش ما این است در مدت زمان مسئولیت به خطرناک‌ترین گلوگاه‌ها و مشکلات شهر بپردازیم.

به گزارش ایلنا، شهردار تهران در ادامه به تبیین برخی تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر پرداخت و گفت: تهران بنابر آمار اعلام‌شده ۲۱ هزار معتاد متجاهر داشت. تلاش ما سازماندهی آنها و بازگرداندن این عزیزان به آغوش جامعه است. برای همین با یک کار تشکیلاتی، برای ۱۸هزار معتاد متجاهر امکان اسکان مناسب ایجاد کردیم.

وی با تأکید بر آنکه وظیفه شهرداری فراهم آوردن زیرساخت‌های مناسب برای رسیدگی به این قشر است، اظهار کرد: ۳ هزار کسر ظرفیت اسکان معتادان متجاهر نیز به زودی تعیین تکلیف خواهند شد. این در حالی است که در گذشته نگاهی که در مدیریت شهری حاکم بود، توجهی به این موضوع نداشته و معتادان متجاهر را به حال خود رها کرده بود.

زاکانی پدیده «کودکان کار» را از دیگر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی شهر دانست و افزود: به موضوع کودکان کار و  متکدی‌ها ورود کردیم و تلاش خواهیم کرد تا حل شود. تلاش کردیم به شناخت کافی در مورد شهر برسیم و برای ساخت ۱۸۰هزار واحد مسکن در تهران برنامه‌ریزی کردیم. 

شهردار تهران عنوان کرد: شهرداری را در ابتدای دوره مسئولیت با تنش مالی تحویل گرفتیم. بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشتیم. اولین گام، داشتن منابع مالی درست و مستمر و عبور از تنش‌های مالی بود. سال گذشته توانستیم ۹۹ درصد بودجه را محقق کنیم و امسال به ۱۲۰ درصد می‌رسد. 

وی درباره برخی دیگر از خدمات شهرداری به اقشار فرهنگی جامعه اظهار داشت: مثلاً برای باز کردن گره‌های قدیمی از کار فرهنگیان و اساتید دانشگاه، برای دانشگاه صنعتی شریف ۵۵۰ واحد مسکن خواهیم ساخت. دنبال این هستیم که برای معلمان تهرانی هم مسکن بسازیم، چرا که معلمی که خانه نداشته باشد، نمی‌تواند دانش‌آموز تربیت کند. 

شهردار تهران در ادامه با بیان آنکه «مشکلات شهر جز با همراهی و مشارکت مردم حل‌شدنی نیست»، اظهار داشت: سامانه «من شهردارم» تلاشی برای همراه کردن مردم و تحقق مفهوم «بودجه‌ریزی مشارکتی» است. در این سامانه ۳۶۰هزار نفر شرکت کردند و اعلام کردند که به چه پروژه‌هایی علاقه دارند. 

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها