کد خبر: 600508
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۳:۳۰:۲۰
| |

احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد:

برخی افراد حوزوی هنوز هم با ورزش قهرمانی مخالف هستند

امام جمعه مشهد گفت: برخی افراد در حوزه‌ها هنوز هم با عرصه ورزش قهرمانی مخالف هستند و آن را مغایر با تحصیل طلاب می‌دانند درحالی‌که بنده از اساس با این نظر مخالفم و معتقدم که ورزش همگانی جدی گرفته خواهد شد درصورتی‌که شما از ورزش قهرمانی حمایت کنید.

برخی افراد حوزوی هنوز هم با ورزش قهرمانی مخالف هستند
کد خبر: 600508
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۳ ۱۳:۳۰:۲۰

سید احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد در آیین تجلیل از جوانان برتر استان که صبح امروز به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر(س) اظهار کرد: حضرت علی‌اکبر(س) در بصیرت کم‌نظیر بودند و حتی در بین شهدای کربلا و در قیاس با شخصیت‌های برجسته‌ای نظیر قمر بنی‌هاشم(س) که اسوه بصیرت محسوب می‌شوند، بصیرت این جوان رشید است که به چشم می‌آید و او را از همه متمایز می‌کند.

به گزارش ایلنا، بخش هایی از اظهارات علم الهدی را در ادامه می خوانید:

  • مشکل ما در ارتباط با نسل جوان مربوط به عدم شناخت عرصه جوانی است. امروز ما می‌توانیم درک کنیم که در دوره جوانی چه داشتیم و در همه عرصه‌ها چه امکاناتی برای ما فراهم بود. جوان از نظر نیروی جسمانی، یک سرزندگی خاصی دارد که در دوره فرتوتی و پیری، این توان برای انسان باقی نمی‌ماند اما همه‌چیز منحصر در نیروی جسمانی نیست.
  • نیروی جسمانی برای کار است درحالی‌که سرمایه اصلی زندگی ما در دوره جوانی مربوط به نشاط جوانی است؛ یعنی همان مسئله‌ای که مغز را به کار می‌گیرد تا خلاقیت شکوفا شود و مسیر رشد برای انسان سریع‌تر از همیشه سپری شود. با این حال، همین نشاط دوره جوانی اگر در خدمت شهوات و امیال نفسانی قرار بگیرد، سرمایه‌های ذاتی او برای تعالی و رشد را به آتش می‌کشد.
  • آن‌هایی که ورزش را تربیت‌بدنی خواندند و آن را منحصر در رشد قدرت جسمانی جوان دانستند، بزرگ‌ترین خیانت را به این عرصه مقدس صورت دادند زیرا تربیت‌بدنی جزئی از ورزش است و ورزش به معنای عملی در راستای ورزیدگی، موجب رشد و تعالی انسان در تمامی زمینه‎های‌ جسمانی و معنوی می‌شود.
  • یکی از چالش‌های ما در حوزه‌های علمیه آن است که از گذشته تاکنون ورزش به‌عنوان یک اصل مطرح نبوده و همچنان هم این مبنای غلط وجود دارد.
  • برخی افراد در حوزه‌ها هنوز هم با عرصه ورزش قهرمانی مخالف هستند و آن را مغایر با تحصیل طلاب می‌دانند درحالی‌که بنده از اساس با این نظر مخالفم و معتقدم که ورزش همگانی جدی گرفته خواهد شد درصورتی‌که شما از ورزش قهرمانی حمایت کنید.
  • توجه مطلق به مسائل دنیوی همگی برای جوان آسیب‌زا هستند اما بیش از همه، مسئله رفاقت‌های نابجاست که زمینه‌ساز انحراف و خسران جوان را فراهم می‌کند. رفاقت فقط محدود به یک عمل نیست و می‌تواند سرتاسر زندگی افراد را تحت‌الشعاع قرار دهد.
  • آدم کشی فقط به این نیست که قلب و مغز و اعضا و جوارح حیاتی او را هدف قرار دهند بلکه گاهی اوقات، بسیاری از افراد در فضاهای نامناسب و ارتباطات نابجا به‌گونه‌ای کشته می‌شوند که باقی عمر آن‌ها تفاوتی با مرگ ندارد.
  • این مسائل به خاطر مراقبت نکردن برادر یا خواهر مسئولی اتفاق می‌افتد که باید مراقبت می‌کردند. گاهی اوقات ممکن است فردی را مواخذه کنند که چرا کاری را انجام داده است.
  • با این حال، بازخواست مسئولان از قسم دیگری است و آن‌ها مورد سؤال قرار می‌گیرند از کارهایی که انجام نداده‌اند؛ این سهل انگاری ها در انجام دادن امور به شیوه جهادی باعث انحراف جوانی می شود که این آقا یا خانم مسئول، عامل و مسبب آن خواهد بود.
  • جوانی که مشاهده می‌کند عده‌ای قصد دارند تا کشور را به هم بریزند اما بازهم به میدان می‌آید، به چشم خود مشاهده می‌کند که برادر او را زمین زدند و تکه‌تکه کردند اما بازهم جرئت می‌کند و در دفاع از دین خدا پا پس نمی‌کشد، این رشادت از جنس همان جسارت و شجاعت علی‌اکبری(س) است و در این راستا، این شهدای امنیت و خصوصاً دو جوان عالی‌قدری که اخیراً در شهر امام رضا(ع) به شهادت رسیدند، مصداق و تجلی این بصیرت، نشاط و رشادت علی‌اکبری(س) بودند.
  • برادران و خواهران، این را بدانید که خداوند متعال ما را آفریده تا بتوانیم به همه کمالات و پیشرفت‌ها برسیم و سرمایه‌های خود را در خدمت تعالی قرار دهد. سرمایه‌های جوانی هم از این قاعده مستثنی نیستند و باید در خدمت حال و آینده جوان باشند.
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    خواندنی ها