وزیر بهداشت:
بهاندازه افراد جامعه تولیدمثل نداریم؛ علما نیروهایانقلابی را به فرزندآوری دعوت کنند
وزیر بهداشت گفت: به اندازه افراد جامعه تولید مثل نداریم، در چند سال آینده به سمت پیری جمعیت میرویم و قطعا این مسئله یک بحران است، از علما درخواست داریم که نیروهای متدین و انقلابی را به فرزندآوری دعوت کنند.
بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت ۱۲ خرداد در دیدار با حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام- نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در دولت سیزدهم بهعنوان یک سرباز وارد شدیم، اولین مسئله که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفت، مدیریت بیماری کرونا بود، شاهد فوت ۷۰۰ نفر، ابتلای ۵۰ هزار نفر و بستری ۲۰ هزار نفر بودیم، واکسیناسیون کرونا با قوت آعاز شد و تمامی مکانها به مراکز واکسیناسیون تبدیل شد.
به گزارش فارس، بخش هایی از اظهارات عین اللهی را در ادامه می خوانید:
- روزانه یک میلیون و ۶۰۰ واکسن در کشور تزریق میشد، در آذر ۱۴۰۰ تزریق واکسن کرونا به حد قابل قبولی رسید.
- از ابتدای کرونا تا آذرماه ۱۴۰۰ حدود ۱۲۲ هزار فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در کشور گزارش شد، افزود: تعداد فوتیها از این زمان به ۲۲ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
- بیشتر این افراد جزو دهکهای یک تا سه هستند و برای این منظور ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط مجلس شورای اسلامی مصوب شد.
- در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی رشد جمعیت در کشور به ۴ درصد رسید، اما متاسفانه این عدد به ۱.۵ رسیده است، به اندازه افراد جامعه تولید مثل نداریم، در چند سال آینده به سمت پیری جمعیت میرویم و قطعا این مسئله یک بحران است، از علما درخواست داریم که نیروهای متدین و انقلابی را به فرزندآوری دعوت کنند.
- فرزندان زیر پنج سال نیز تحت پوشش بیمه رایگان قرار میگیرند، همچنین برای مادران باردار داروهای تقویتی در مراکز بهداشتی توزیع میشود.
- افرادی که آزمایش بارداری آنها مثبت میشود تا زمان زایمان در سامانه ثبت شدهاند، سقط به دلایل متقن نیاز دارد، هر کسی اقدام به سقط غیرقانونی کند با او برخورد خواهد شد، برای فرزندآوری باید مشوقهای متعددی در نظر گرفته شود.
- باید برای تمامی افراد جامعه پرونده سلامت تشکیل شود، باید برای تشکیل این پرونده، خانه به خانه سر بزنیم، افراد باید از سلامت خود اطمینان داشته باشند، با اجرای این طرح هزینه پزشک عمومی و بستری تا ۹۵ درصد پوشش داده میشود.
- در ابتدای دولت سیزدهم ۵۵۰۰ پروژه نیمهتمام در حوزه بهداشت و درمان وجود داشت، از این تعداد ۱۴۰۰ پروژه تکمیل و بهبهرهبرداری رسید، برای تکمیل سایر پروژهها نیز در دستور کار قرار دارد.
- خوشبختانه چهارمحال و بختیاری وضعیت خوبی از نظر بهداشت و درمان و تجهیزات دارد.
دیدگاه تان را بنویسید