نمیشود «هشتِ مردم گروی نه شان» باشد اما به فردا فکر کنند
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: نمیشود امروز "هشتِ مردم گروی نه شان" باشد اما به فردا فکر کنند. نمیشود از گرفتارانِ روزمرگی، توقع طراحی فردا را داشت.
روزنامه جمهوری اسلامی از افزایش فقر در جامعه انتقاد کرد.
به گزارش جمهوری اسلامی، خداوند بر پیشوایان دادگر مقرر فرموده که زندگی خود را در معیشت با مردم تنگدست برابر دارند تا بینوایى را رنج بینوایى به هیجان نیاورد و موجب هلاکتش نگردد." این اولین بایستگی است اما قدمهای بعد باید به شایستگی برداشته شوند تا سطح زندگی مردم، روز به روز بهتر شود. فقر و فلاکت، چیزی کمتر از مرگ نیست که از آن هم بزرگتر است. به همین دلیل است که مولای غدیری ما از آن به "موت اکبر" تعبیر میکند. حکمرانی هم باید در هندسهای باشد که هر روز از گرفتاران به مرگ بزرگتر، کاسته شود. فکر میکنم ضرورت فرزند آوری هم زمانی در نهاد جان مردمان جا باز خواهد کرد که سفره در خانه شان گستردهتر شود. وقتی حاضران قرار باشد مرگِ اکبر را زندگی کنند، کسی به سمت اضافه کردن جماعت مردگان نخواهد رفت. اگر ایران فردا به فرزندان پر شمار نیاز دارد - که قطعا چنین است- اگر امروز باید برای آن بستر سازی شود- که دقیقا همینطور است - باید با فقر زدایی از جامعه این بستر را فراهم کرد.
این روزنامه افزود: نمیشود امروز "هشتِ مردم گروی نه شان" باشد اما به فردا فکر کنند. نمیشود از گرفتارانِ روزمرگی، توقع طراحی فردا را داشت. این توقع زمانی منطقی میشود که مسئولان محترم با تدبیر، شرایط را به نفع مردم اصلاح کنند. این که اتفاق افتد، دعوت به قناعت به عنوان یک فضیلت اخلاقی هم پاسخ میگیرد بسان سلامی که به علیک اجابت میشود. اما اگر دعوت کنندگان به قناعت خود گرفتار اسراف باشند، نباید توقع اجابت داشته باشند. قصه آقازادهها، مافیا در انواع و اقسام آن که نمونه کامل ملاء و مترف هستند، نمیگذارد آنچه حقیقت است در عینیت جامعه به واقعیت تبدیل شود. اصلاحِ سیاستها به نفع مردم، امید را حیاتی دگر باره میشود تا همه با انگیزه بیشتر به فردا فکر کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید