کد خبر: 637590
|
۱۴۰۲/۰۸/۰۲ ۲۳:۰۰:۰۰
| |

دنیای اقتصاد گزارش داد:

وضعیت بحرانی بیمارستان‌ها بعد از افزایش موج مهاجرت پزشکان و پرستاران؛ فرزند‌آوری جز اولویت‌های نظام است اما «ماما» نیست!

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: زنان پا به ماه در بخش نشسته‌اند روی صندلی‌های پلاستیکی و منتظرند که نوبت‌شان شود. آنها کلافه‌اند و مدام بلند می‌شوند و قدم می‌زنند و دوباره می‌نشینند. همچنان نوبتشان نمی‌شود. این شرایط در حالی است که فرزندآوری جزو اولویت‌های نظام است.

وضعیت بحرانی بیمارستان‌ها بعد از افزایش موج مهاجرت پزشکان و پرستاران؛ فرزند‌آوری جز اولویت‌های نظام است اما «ماما» نیست!
کد خبر: 637590
|
۱۴۰۲/۰۸/۰۲ ۲۳:۰۰:۰۰

روزنامه دنیای اقتصاد وضعیت اورژانسی و بحرانی بیمارستان‌ها بعد از افزایش مهاجرت پزشکان و پرستاران را بررسی کرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، بیمارستان‌های ایران اورژانسی شده‌اند. فعالان صنفی پرستاری این شرایط را ناشی از کمبود ۷۰هزار پرستار در کادر درمان می‌دانند. با وجود این جای خالی چشم‌گیر، هر روز پرستاران بیشتری چمدان سفر را می‌بندند و از ایران می‌روند. محمد میرزابیگی، رئیس سازمان نظام پرستاری کشور در این‌باره می‌گوید: «روزانه ۵ تا ۶ پرستار و ماهانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰پرستار از کشور مهاجرت می‌کنند.» این آمار سالانه حدود ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰پرستار می‌شود که به کشورهای غربی و به تازگی کشورهای حوزه خلیج‌فارس چون قطر، امارات و... می‌روند.

این روزنامه در ادامه وضعیت بحرانی بخش زنان و زایمان یک بیمارستان را اینگونه توصیف می‌کند: زنان پا به ماه در بخش نشسته‌اند روی صندلی‌های پلاستیکی و منتظرند که نوبت‌شان شود. آنها کلافه‌اند و مدام بلند می‌شوند و قدم می‌زنند و دوباره می‌نشینند. همچنان نوبتشان نمی‌شود. این شرایط در حالی است که فرزندآوری جزو اولویت‌های نظام است. با این حال مامای این بخش به ما شرح می‌دهد: «گاهی ما فقط دو ماما هستیم که ناگهان با 8 تا 9 زایمان هم‌زمان روبه‌رو می‌شویم، در این وضعیت بحرانی واقعا نمی‌دانیم چه کاری باید انجام دهیم.» تهویه فضا با کندی کار می‌کند. دو مامای این بخش با اضافه کاری‌های اجباری روبه‌رو هستند. 

 

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها