یک مقام سازمان محیطزیست: نیروگاه منتظرقائم مازوتسوزی نمیکند
داریوش گلعلیزاده در واکنش به صحبتهای بعضی اعضای شورای شهر تهران مبنی بر مازوتسوزی در نیروگاه منتظرقائم گفت: این موضوع را تکذیب میکنم. اطلاعات متناقض اعتماد مردم را کاهش میدهد، به هیچ وجه مازوتسوزی در تهران و کرج نداشتهایم. اگر جایی مازوتسوزی باشد، در سکونتگاهها نیست و برای رفع ناترازی گاز است.
داریوش گلعلیزاده، رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم محیطزیست گفت: طی روزهای اخیر درباره علت آلودگی هوا و مساله مازوتسوزی در نیروگاههای اطراف شهرها مباحثی مطرح شده است. بنده عضو کارگاه سوخت کمیته اضطرار آلودگی هوا هستم و اعلام میکنم نیروگاه بعثت مازوتسازی ندارد. همچنین نیروگاه منتظرقائم استان البرز نیز تا کنون مصرف مازوت نداشته است و بعدا هم استفاده نخواهد کرد.
به گزارش ایلنا، گلعلیزاده ادامه داد: در اصفهان دو نیروگاه وجود دارد که نیروگاه اسلامآباد داخل شهر است و مازوت مصرف نمیکند و نیروگاه شاهینشهر هم مازوت مصرف نمیکند. البته نیروگاه شازند که قبلا مصرف مازوت داشت، الان اینچنین نیست و نیروگاهها عامل آلودگی هوا نیستند.
گلعلیزاده در واکنش به صحبتهای بعضی اعضای شورای شهر تهران مبنی بر مازوتسوزی در نیروگاه منتظرقائم گفت: این موضوع را تکذیب میکنم. اطلاعات متناقض اعتماد مردم را کاهش میدهد، به هیچ وجه مازوت سوزی در تهران و کرج نداشتهایم. اگر جایی مازوتسوزی باشد، در سکونتگاهها نیست و برای رفع ناترازی گاز است.
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیطزیست خاطرنشان کرد: سوال مردم این است که پس علت آلودگی چیست؟ باید پاسخ دهم اگر امسال آلودگی هوا هم نداشتیم، مساله تابع عملکرد مثبت نبود، بلکه وضعیت جوی هوا و به عبارتی وزش باد و جریان هوا اهمیت دارد، از طرفی منابع متحرک و ساکن آلاینده نهتنها کم نشده است، بلکه بیشتر شده و ۹۴ درصد انرژی کشور تابع سوخت فسیلی است.
این مقام مسئول بیان کرد: سال گذشته ۴۷۰ خودروی نوشماره وارد حوزه حملونقل شده است و ۲۰ هزار خودرو اسقاط و نیمه امسال ۳۵ هزار مورد اسقاط صورت گرفته است. همچنین نیمه اول سال مصرف بنزین روزانه ۱۱۶ میلیون لیتر و نیمه دوم ۱۱۵ میلیون لیتر بوده و ۷ میلیون خودروی فرسوده داریم.
وی تصریح کرد: ناکارآمدی حملونقل عمومی سبب مشکل آلوده شدن هوا است و شهروندان مجبور به استفاده از خودروهای شخصیاند و کلیدیترین راهکار برونرفت از وضعیت موجود و رفع مشکل آلودگی هوا توسعه ناوگان حملونقل عمومی و در ادامه اسقاط وسایل نقلیه فرسوده است.
دیدگاه تان را بنویسید