مدیرکل بحران استانداری خراسان جنوبی:
از تهران و مشهد هواپیما و بالگرد امدادی برای اطفای حریق پالایشگاه بیرجند درخواست شد
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به آتشسوزی پالایشگاه بیرجند گفت: شرایط طوری نیست که ریسک را مشخص کنیم باید بدانیم آیا انفجار تکرار میشود یا نه؟ خدمات امدادی از جنبههای ایمنتر باید بررسی شود و منطقی نیست که وارد نقطهای شویم که خطر جانی دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به پیگیریهای استاندار، درخواست هواپیما و بالگرد امدادی برای اطفای حریق مینی پالایشگاه منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به تهران و خراسان رضوی داده شد.
به گزارش ایرنا، محمدعلی آخوندی عصر یکشنبه در نشست مدیریت بحران حادثه آتش سوزی منطقه ویژه اقتصادی بیرجند که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در این منطقه برگزار شد، افزود: همه ظرفیتها و تجهیزات در استان باید به میدان بیاید تا خسارت حادثه حریق در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند به حداقل برسد البته جان افراد اهمیت بیشتری دارد.
وی گفت: لذا برای اینکه در این حریق، حادثهای برای افراد رخ ندهد از خودروی آتش نشانی تا فوم موجود در شرکت نفت با پیش بینیهای لازم باید به کارگیری شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: شرایط طوری نیست که ریسک را مشخص کنیم باید بدانیم آیا انفجار تکرار میشود یا نه؟ خدمات امدادی از جنبههای ایمنتر باید بررسی شود و منطقی نیست که وارد نقطهای شویم که خطر جانی دارد.
وی با بیان اینکه ضعف اطلاعات تخصصی مهمترین مساله در حال حاضر است گفت: باید شرکت مربوطه برای کم شدن خطر این اقدام را انجام دهد.
آخوندی اضافه کرد: بر اساس فرضیات و احتمالات نمیتوان اقدام کرد و امکانات استانی هم باید پای کار باشد لذا اگر به هر دلیلی این تجهیزات به کارگیری نشود از آن نخواهیم گذشت.
وی گفت: ورود به کانون حریق تا فاصله ۲۰۰ متری امکان پذیر نبود و امکانی برای مانور پروازی هم نیست پس باید با همه امکانات موجود ظرفیت سنجی کنیم تا بتوان حادثه را مدیریت کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه تاثیر عملیاتها باید مشخص شود گفت: براساس اعلام آتش نشانی بیرجند، خطر برای ورود مجدد به کانون حریق ۷۰ درصد است لذا رفع خطر جانی در اولویت است.
وی افزود: حریق از منطقه مسکونی دور است اما حفظ جان نیروی انسانی امدادی و عملیاتی باید مد نظر قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید