کد خبر: 689754
|
۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۴۱:۳۹
| |

جزئیات جدید از پرونده مرگ مشکوک بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری؛ همسر قاضی بابلی از زندان آزاد شد

روزنامه اعتماد گزارشی از پرده مرگ مشکوک مهران رحیمی، بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری دارد.

جزئیات جدید از پرونده مرگ مشکوک بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری؛ همسر قاضی بابلی از زندان آزاد شد
کد خبر: 689754
|
۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۴۱:۳۹

روزنامه اعتماد گزارشی از پرده مرگ مشکوک مهران رحیمی، بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری دارد.

به گزارش اعتماد، هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، «اعتماد» با استناد به اعلام خبری از سوی رییس کل دادگستری استان مازندران مبنی بر قتل «مهران رحیمی» قاضی سابق قوه قضاییه بر آن شد تا جهت انتشار جزییات بیشتر با یکی از بستگان و منابع محلی صحبت کند، اما شخصی که از اقوام مهران رحیمی بود ادعاهایی کرد و «اعتماد» در شماره ۵۷۵۵ تحت عنوان «نقشه قتل مقتول را همسرش کشیده بود» بازتاب داد.

هر چند حالا با گذشت ۸ ماه از صحبت‌های فرد مصاحبه شونده، همسر مهران رحیمی روایت آن فرد را تکذیب کرده و ماجرا را برای «اعتماد» شرح داده است، اما عجیب اینجاست که مراجع قضایی و پلیس بعد از اینکه اظهار کرده بودند دو متهم پرونده دستگیر شده‌اند دیگر هیچ خبری از جزییات مرگ مهران رحیمی منتشر نکرده تا اینکه همسر او واکنش نشان داده و ماجرای مرگ این قاضی سابق قوه قضاییه را برای «اعتماد» تشریح کرده است.

قابل ذکر است که «اعتماد» با توجه به عدم واکنش از سوی مقامات قضایی و پلیس فقط گزارش‌ها را براساس صحبت‌های مصاحبه‌شوندگان تنظیم کرده است؛ بنابراین تایید رسمی و نهایی اظهارات مصاحبه‌شوندگان با پلیس و مراجع قضایی استان مازندران خواهد بود.

قاضی کشیک دستور بازداشت داد، اما ثابت شد که بی‌گناه بودم

پیکر «مهران رحیمی» ۵۲ ساله و قاضی سابق قوه قضاییه و بازپرس ویژه مبارزه با زمین‌خواری اوایل اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در خودروی شخصی‌اش در یکی از شهرستان‌های آمل کشف شد. اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ «عباس پوریانی» رییس کل دادگستری استان مازندران در مورد مرگ مهران رحیمی اعلام کرد: «با پیگیری‌های ویژه دادستانی شهرستان آمل و رصد دقیق اطلاعاتی کارآگاهان دو متهم به قتل و سه نفر دیگر که انگیزه‌های این قتل را فراهم کرده بودند، دستگیر شدند و متهمان انگیزه خود را از این جنایت اختلافات خانوادگی و مالی عنوان کردند.»

حالا همسر مهران رحیمی، صحبت‌های یکی از اقوام همسرش در مورد تمامی بخش‌های گزارش قبلی (۵۷۵۵) «اعتماد» را تکذیب و رد می‌کند و توضیح می‌دهد که فرد مصاحبه شونده بنا به دلایلی از جمله خصومت شخصی، اختلافات خانوادگی و مالی این صحبت‌ها را عنوان کرده است. همسر مهران رحیمی به «اعتماد» می‌گوید: «چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، همسرم بر اثر سانحه تصادف فوت کرد. چند روز قبل از حادثه همسرم مریض بود و در خانه استراحت می‌کرد، اما یک روز بعد او را به همراه سرهنگ «ص» یکی از دوستانش به بیمارستان خاتم منتقل کردیم و پزشکان گفتند که وضعیت گوش میانی همسرم به‌هم ریخته است. بعد از اینکه همسرم از بیمارستان مرخص شد، گفت باید به شمال بروم و برای یکی از پرونده‌هایم وقت رسیدگی دارم. دو روز بعد از اینکه به شمال رفت من در‌حالی که در خانه همسایه‌مان بودم تلفن همراهم زنگ خورد. پشت خط یکی از مشاوران املاک روستای سنگچال بود که ما آنجا ویلا داشتیم. او به من گفت؛ برادرم در راه بازگشت به سگنچال بوده که خودروی آقای رحیمی را دیده که تصادف کرده است. در همین حین تلفنم مرتب زنگ می‌خورد و من ترسیده بودم. بارها مهران تصادف کرده بود، اما هیچ‌کس پشت سر هم به من زنگ نمی‌زد. همسرم فقط یک برادر داشت و ما حتما باید خودمان را به شمال می‌رساندیم منتها به ما نگفتند که همسرم بر اثر تصادف فوت شده، گفتند سریع خودتان را برسانید. آقای رحیمی در بیمارستان بستری است و به کما رفته است. با یکی از همسایه‌های‌مان به شمال رفتیم و آنجا متوجه شدم که مهران همان موقع که تصادف کرده فوت شده است.»

همسر مهران رحیمی با اشاره به اینکه تمامی صحبت‌های یکی از اقوام همسرش از سر خصومت شخصی بوده و هیچ کدام صحت ندارد در ادامه می‌گوید: «وقتی به شمال رسیدیم شب اول از آگاهی به خانه ما آمدند و خانه را بازرسی کردند. برخی از اقوام همسرم قبل از اینکه من به شمال بروم بازداشت شده بودند و در حال بازجویی بودند. تا اینکه یک روز بعد؛ من، پدرم و برادرم نیز به آگاهی احضار شدیم و آنجا فقط من را چند روز در بازداشت نگه داشتند. قاضی کشیک بعد از آن دستور داد مرا به زندان منتقل کنند. باید زودتر از مدت مشخص آزاد می‌شدم، اما به دلیل طولانی شدن روند قضایی حدود دو ماه در زندان بودم تا اینکه بی‌گناهیم ثابت شد و مرا آزاد کردند.»

همسر مهران رحیمی صحبت یکی از اقوام همسرش در مورد قالیشویی کاله را نیز تکذیب کرده است. همسر مهران رحیمی همچنین می‌گوید که از فرد مصاحبه شونده بنا به دلایلی شکایت کرده است. «اعتماد» مجدد تاکید می‌کند؛ تایید نهایی و رسمی گزارش شماره (۵۷۵۵) این روزنامه و همچنین گزارش منتشر شده مذبور با پلیس و مراجع قضایی استان مازندران است و جزییات مربوط به روز حادثه معمولا باید از سوی روابط عمومی فرماندهی پلیس و دادستانی اعلام شود.

نگاهی به مصاحبه «اعتماد» تحت عنوان «نقشه قتل مقتول را همسرش کشیده بود»

باتوجه به حساسیت مطالب مرتبط به اخبار حوادث همیشه مراجع قضایی و پلیس در جهت عدم صحت و سقم خبر سریع واکنش نشان می‌دهند، اما اردیبهشت ماه سال جاری پس از انتشار گزارش «اعتماد» با عنوان «نقشه قتل مقتول را همسرش کشیده بود» این روزنامه از سوی مراجع قضایی هیچ واکنشی دریافت نکرد و بعد از اینکه حتی همسر مهران رحیمی از زندان آزاد شد، پلیس آگاهی یا مراجع قضایی در مورد چگونگی نحوه مرگ این قاضی سابق قوه قضاییه جزییاتی منتشر نکردند و پس از حدود ۸ ماه از آن گزارش، همسر مهران رحیمی صحبت‌های یکی از اقوام همسرش را تکذیب کرده است. با این حال «اعتماد» به بخش‌هایی از گزارش اردیبهشت ماه خود که همسر این قاضی قوه قضاییه آن را کذب دانسته، اشاره کرده است.

فردی که از اقوام مهران رحیمی بوده در مورد روز حادثه به «اعتماد» گفته بود: «شب بعد وقتی مهران به خانه می‌آید همسر و دخترش برای بار سوم به سمت او حمله می‌کنند. مهران به اتاق دخترش پناه می‌برد و در را می‌بندد. مهران قند داشت به همین خاطر داخل اتاق بی‌هوش می‌شود و عصر روز بعد ساعت ۴ با بی‌حالی به هوش می‌آید و با دوستش تماس می‌گیرد. مهران را به بیمارستان خاتم‌الانبیا منتقل می‌کنند و آقای «ص» بالای سر او می‌رود. آن روز وقتی از آقای «ص» پرسیدم چه شده، گفت نگران نباشید سکته خفیف کرده است. مهران چند روز بعد با امضای خودش از بیمارستان مرخص می‌شود و به مازندران می‌رود تا پرونده ‌وکالتی که به عهده داشته را به پایان برساند. او یکسره از تهران به خانه ما می‌آید و دو، سه روز را با ما سر می‌کند. مهران در این مدت تمام ماجراهایی که برایش اتفاق افتاده بود را برای‌مان تعریف می‌کند. بعد از دو، سه روز که کارهایش تمام می‌شود تصمیم می‌گیرد به ویلایش در روستای کاله برگردد. از ما هم خواست که با او به ویلایش برویم. ما هم قبول کردیم و همراه خانواده به ویلای مهران رفتیم. آن شب وقتی دختر ۷ ساله من به تراس می‌رود به ما می‌گوید که از دور سایه فردی را دیده. همسر من هم داخل حیاط پشتی متوجه صدایی شده بود، اما ما اینها را نادیده گرفتیم. فکر نمی‌کردیم موضوع تا این حد حاد شده باشد. آن شب تمام شد و ما به خانه‌مان برگشتیم. مهران هم از همه جا بی‌خبر داخل ویلایش ماند تا صبح به کارهایش برسد. قرار بود همسر و دخترش هم به او ملحق شوند، اما مهران نمی‌دانست کسانی نقشه قتلش را کشیده‌اند.»

او در مورد نقشه قتل مهران رحیمی نیز ادعا کرده بود: «همسر مهران متهم است یک ماشین سمند قرمز رنگ خریداری کرد تا ردی از ماشین خود در دوربین‌های مداربسته به جای نگذارد، اما پلیس آگاهی سراغ شخصی که ماشین را فروخته بود، می‌رود و متوجه می‌شود همسر مهران سمند قرمز را خریده است. آن‌طور که متهمان اعتراف کردند؛ شب حادثه وقتی ما ویلای مهران را ترک می‌کنیم، برادرزن و کارگر مهران وارد ویلا می‌شوند و او را خفه می‌کنند. همسر، باجناق و پدرزن مهران هم اطراف ویلا کمین کرده بودند تا منطقه را کنترل کنند که اگر کسی آمد به افراد داخل ویلا خبر دهند. آنها متهمند وقتی مهران را به قتل می‌رسانند، جسد او را داخل ماشین روی صندلی عقب می‌گذارند و ماشین را از روستای کاله بهنمیر به سمت جاده آمل می‌برند و از پرتگاه به سمت پایین رها می‌کنند. یعنی جوری صحنه را می‌چینند که وانمود شود؛ مهران وقتی داشته از ویلایش برمی‌گشته تصادف کرده و داخل دره افتاده است. از آنجایی که این افراد ماشین را به سمت پایین دره رها می‌کنند و ماشین به صورت کامل داخل دره نمی‌افتد وقتی یکی از محلی‌های آن اطراف ماشین مهران را می‌بیند سریع با پلیس راهنمایی رانندگی تماس می‌گیرد و می‌گوید که یکی از آشنایان ما تصادف کرده و با ماشین داخل دره افتاده است. از قرار معلوم رییس پلیس راهنمایی رانندگی آمل وارد صحنه می‌شود و وقتی صحنه را بررسی می‌کند، تشخیص می‌دهد این ماشین واژگون نشده و تصادف نکرده است. برای همین ماجرا را به پلیس آگاهی اطلاع می‌دهد و پلیس با بررسی دوربین‌های مداربسته و تحقیقات بیشتر نظر می‌دهد همسر، پدرزن، برادرزن، باجناق و کارگر مهران متهم به قتل او هستند در حال حاضر تمام این افراد بازداشت هستند.»

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها