اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با همکاری مجتمع خاتم الانبیاء (ص) برگزار می کند؛
پویش فرهنگی مردمی اعتماد بیدار
شبنم جلالت، مدیر مجتمع فرهنگی دیجیتال خاتم الانبیاء(ص) استان گیلان و مجری پویش اعتماد بیدار گفت: در پویش مردمی اعتماد بیدار سعی بر این است که با استفاده از همین ابزارهای فضای مجازی و زبان امروز تعاملات انسانی، حرکتی مثبت در راستای ارتقای اعتماد اجتماعی شکل گیرد.
اعتمادآنلاین| شبنم جلالت، مدیر مجتمع فرهنگی دیجیتال خاتم الانبیاء(ص) استان گیلان و مجری پویش اعتماد بیدار در گفتگو با اعتماد آنلاین گیلان درباره پویش مردمی اعتماد بیدار گفت: انسانها در جامعه ناگریزبه برقراری رابطه با دیگران هستند و اعتماد در چگونگی کیفیت این رابطه و سازنده بودن آن نقش بسزایی بازی می کند. اعتماد اجتماعی شالوده و رکن اساسی زندگی اجتماعی است و در واقع پیش نیازی برای زندگی در جوامع پیشرفته و مدرن امروزی محسوب می گردد. در گذشته مفهوم اعتماد بسیار پررنگ تر و شکل دهنده رابطه میان افراد در خانواده و جامعه بود. در حالی که امروز با کم رنگ تر شدن روابط چهره به چهره و گسترش استفاده از اینترنت و فضای مجازی، معنای اعتماد به عنوان پیش فرض روابط انسانی و اجتماعی بسیار مخدوش شده است.
وی در ادامه بیان داشت: در پویش مردمی اعتماد بیدار سعی بر این است که با استفاده از همین ابزارهای فضای مجازی و زبان امروز تعاملات انسانی، حرکتی مثبت در راستای ارتقای اعتماد اجتماعی شکل گیرد. این اعتماد در محورهای مختلفی تبیین می گردد چرا که اعتماد رابطه ای دوگانه با فرد و جامعه است. سرمنشا آن هم در تعاملات بین فردی مانند تعامل شخص با اعضای خانواده و دوستان و آشنایان یا به شکل تعمیم یافته تر اعتماد به سایر مردم در قالب همشهریان و هم وطنان می باشد و هم ریشه در اعتماد افراد به نهادهای اجتماعی همچون نهادهای دولتی، آموزشی، مذهبی و اقتصادی دارد که در این مسیر هرچه میزان اعتماد اجتماعی بالاتر باشد جامعه دارای اتحاد و ثبات بیشتری بوده و یک هم افزایی انرژی برای تقویت ساز و کارها در جامعه شکل می گیرد که موجب می شود ناامیدی از جامعه و هراس از آینده در میان شهروندان به شدت کاهش یابد.
جلالت همچنین افزود: پویش مجازی اعتماد بیدار حاصل ذهنیت، نگاه و تجربه زیسته خود مردم در زمینه نمودهای تقویت اعتماد اجتماعی است. این آثار می تواند در قالب ویدئو (فیلم کوتاه، موشن گرافی، نماهنگ، انیمیشن)، تصویر (عکس، پوستر، اینفوگرافی، نقاشی)، متن (یادداشت، قطعه ادبی، شعر، داستانک) و صوت (پادکست و انواع فایل های صوتی) باشد.
وی در پایان گفت: علاقه مندان می توانند یا نشر آثار در شبکه های اجتماعی خود یا سایر پلتفرم های مجاز در فضای مجازی با هشتگ # اعتماد_بیدار و ارسال لینک آن به دبیرخانه پویش در بخش مسابقه نیز شرکت کنند که در آن به پر مخاطب ترین آثار جوایز و تندیس پویش اهدا خواهد شد.
مهلت ارسال آثار اول بهمن تا 30 ام بهمن ماه 1399 می باشد.
کسب تمامی اطلاعات مربوط به نحوه ارسال آثار و شرکت در پویش نیز از طریق مراجعه به تارنمای پویش به آدرس guilanpuyesh.ir و یا تماس با دبیرخانه بویش به شماره 33243951-013 امکانپذیر خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید