تقاضای محمدعلی وکیلی از اژهای درباره یک روزنامه توقیف شده:
تا زمان دادگاه اجازه دهید «جهان صنعت» منتشر شود و خبرنگارانش از دلهره بیرون بیایند
مدیرمسوول روزنامه «ابتکار» گفت: ما درخواست داریم آقای اژهای با تدبیری که دارند، در احترام به جامعه رسانهای کشور تا تعیین تکلیف دادگاه از اختیاراتشان استفاده کنند و اجازه دهند تا جهان صنعت به کیوسک برگردد و اجازهی انتشار پیدا کند و خبرنگارانش از دلهره بیرون بیایند.
مدیرمسوول روزنامه «ابتکار» از رییس قوه قضاییه خواسته تا هنگام برگزاری دادگاه روزنامه توقیف شدهی «جهان صنعت»، با استفاده از اختیارات خود، به این رسانه اجازه انتشار بدهد.
محمدعلی وکیلی با اشاره دستور اخیر محسنی اژهای پس از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران به «ایسنا» گفته من به عنوان یکی از اعضای جامعه رسانهای، با توجه به اینکه همه اقدامات و تمهیدات در جهت پیروزی تیم ملی ایران و شادی ملی است، از آقای اژهای تقاضا دارم تا زمان برگزاری دادگاه «جهان صنعت»، با اختیارات خود، این روزنامه امکان انتشار داشته باشد.
او در ادامه ضمن «تقدیر و تشکر از رییس قوه قضاییه که در همین چند روز اخیر نیز گشایشی ایجاد و بخشی از رأفت نظام را عملیاتی کرد و تعداد قابل توجهی از زندانیان وقایع اخیر آزاد شدند»، گفت: فارغ از اینکه اساسا انتشار چنین یادداشتی در روزنامه جهان صنعت در این شرایط کار درستی بوده یا نه، ما درخواست داریم آقای اژهای با تدبیری که دارند، در احترام به جامعه رسانهای کشور تا تعیین تکلیف دادگاه از اختیاراتشان استفاده کنند و اجازه دهند تا جهان صنعت به کیوسک برگردد و اجازهی انتشار پیدا کند و خبرنگارانش از دلهره بیرون بیایند.
وکیلی با بیان اینکه «اجابت این درخواست احترامی است به فضای رسانهای کشور و فکر میکنم این احترام در مسیر همدلی حوزه افکار عمومی حتما موثر خواهد بود»، افزود: جامعه رسانهای ضمن تجلیل اقدام به هنگام آقای اژهای در ارتباط با گشایش دربارهی حوادث اخیر، برای احترام به شادی برای ملت ایران و به احترام اینکه در آستانهی یک شادی مجدد هستیم، از آقای اژهای تقاضا داریم تا زمان برگزاری دادگاه ایشان از اختیاراتشان استفاده کنند و اجازه انتشار دهند تا دادگاه هم در زمان مقتضی به تخلفات روزنامه رسیدگی کند.
به گزارش «ایسنا»، روزنامه «جهان صنعت» روز ۳۰ آبان به دنبال انتشار یادداشتی، به دلیل آنچه تخلف از مصوبات شورای عالی امنیت ملی و حدود مطبوعات عنوان شد، با حکم هیأت نظارت بر مطبوعات توقیف شد.
طبق قانون مطبوعات، یکی از قضات به انتخاب رییس قوه قضاییه، وزیر ارشاد یا نماینده تامالاختیار او، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس، یکی از استادان دانشگاه به انتخاب وزیر علوم، یکی از مدیران مسئول مطبوعات از طریق انتخابات، یکی از استادان حوزه علمیه به انتخاب شورای عالی حوزه علمیه قم و یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به انتخاب آن شورا، افرادی هستند که در هیات نظارت بر مطبوعات عضو هستند.
دیدگاه تان را بنویسید