استاد جغرافیا و برنامهریزی روستایی مطرح کرد:
تبیین نشدن جایگاه مدیریت در نظام اداری کشور مهمترین مشکل توسعه روستایی
استاد جغرافیا و برنامهریزی روستایی گفت: عدم تبیین جایگاه مدیریت در نظام اداری کشور مهمترین مشکل توسعه روستایی است.
اعتمادآنلاین| نصر الله مولایی استاد جغرافیا و برنامهریزی روستایی در جلسه بررسی تهیه سند راهبردی توسعه روستایی در محل جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی، افزود: در سازمان برنامه و بودجه، اداره کل دفتر امور روستایی استانداری و جهاد دانشگاهی تلاش می کنند تا سند راهبردی توسعه روستایی و برنامه عملیاتی توسعه اقتصادی و اشتغال امور روستایی تهیه و اجرایی شود.
وی ادامه داد: بعد از ابلاغ رسمی روستاهای اولویت دار از سوی سازمان مدیریت برنامهریزی استان، جلسات مشترکی در فرمانداری هشت شهرستان این استان برگزار خواهد شد تا بتوان این برنامه را اجرایی کرد.
مولایی با اشاره به اینکه سند راهبردی توسعه روستایی یک سند بالادست است، اظهار کرد: این سند برای برنامه عملیاتی توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستایی است و بر روی توسعه اقتصادی در روستاها تاکید دارد.
وی بیان کرد: سند راهبردی توسعه روستایی به دنبال آن است تا مشکلاتی که در روستاها وجود دارد با مشارکت مدیران شهرستانی و استانی مرتفع شود و برای تحقق این هدف مشارکت دستگاه بسیار مهم است.
استاد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی با بیان اینکه در سند راهبردی توسعه روستایی پنج بعد بسیار برجسته است، توضیح داد: محیط اکولوژیکی روستا یکی از این اهداف است که باید بسیار پررنگ مورد توجه قرار گیرد.
وی بعد دوم را بعد اجتماعی و فرهنگی بیان کرد و گفت: بسیاری از روستاها از ظرفیت خوبی برخوردار هستند اما میزان مشارکت و انجام کار گروهی در آن ضعیف است.
مولایی افزود: نهاد مدیریتی یکی دیگر از این ابعاد است چرا که برخی از روستاها فاقد مدیریت هستند و باید تلکیف این موضوع در این روستاها روشن شود.
وی کالبد فضایی و اقتصاد را از دیگر ابعاد سند راهبردی روستایی بیان کرد.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید