مدیرکل محیط زیست البرز:
چهار شهردار در البرز به مراجع قضایی معرفی شدند / تاکنون 17 رأس کل و بز دراثر شیوع طاعون نشخوارکنندگان کوچک تلف شدهاند
مدیرکل محیط زیست البرز گفت: تاکنون چهار شهردار که به تکالیف خود در خصوص جمعآوری و تعطیلی مراکز دپوی موقت زباله و ضایعات در حوزه شهری عمل نکرده و به اخطاریههای زیستمحیطی صادره توجه نکردهاند به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
اعتمادآنلاین| فردین حکیمی مدیرکل محیط زیست البرز در نشست خبری دیروز چهارشنبه 18 مهر با اصحاب رسانه با اشاره به وظایف نظارتی محیط زیست در حوزه پسماند و آلودگیهای زیست محیطی به ویژه در محیطهای شهری اظهار کرد: محیط زیست استان در خصوص رفع معضلات محیط زیست شهری همواره با شهرداریها تعامل و همکاری خوبی داشته ولی با توجه به روند مدیریت نامطلوب پسماندها و نخالههای ساختمانی در محدودههای شهر و بیتوجهی شهرداران به ساماندهی پسماندها، محیط زیست استان از این پس در خصوص تخلفات و سهلانگاری شهرداران هیچگونه اغماضی نخواهد کرد و شهرداران متخلف را به مراجع محترم قضایی معرفی میکند.
وی افزود: تاکنون چهار شهردار که به تکالیف خود در خصوص جمعآوری و تعطیلی مراکز دپوی موقت زباله و ضایعات در حوزه شهری عمل نکرده و به اخطاریههای زیست محیطی صادره توجه نکردهاند به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
حکیمی تاکید کرد: موضوع پییشگیری از آلودگیهای زیست محیطی و هرگونه تهدید علیه بهداشت عمومی قابل چشم پوشی نیست و محیط زیست استان در این خصوص از جایگاه قانونی خود در برخورد با متخلفین و آلودهکنندگان محیط زیست استفاده میکند.
مدیرکل محیط زیست البرز در ادامه به کنترل طاعون نشخوارکنندگان کوچک اشاره کرد و گفت: با شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا کنون شاهد تلف شدن 17 رأس کل و بز در منطقه بودیم که مأموران محیط زیست با همکاری نیروهای دامپزشکی در کوتاهترین زمان نسبت به سوزاندن و امحای بهداشتی لاشهها اقدام کردند.
این مسئول اضافه کرد: این افراد به طور مستمر در حال پایش منطقه برای شناسایی کانونهای احتمالی هستند تا بتوانند با اقدامات به موقع از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کنند که با این فعالیتها شاهد کاهش چشمگیر تلفات نسبت به سالهای گذشته بودیم.
وی توضیح داد: برای جلوگیری از شیوع این بیماری، دامپزشکی واکسیناسیون تمام دامهای طالقان را در اولویت قرار داده چون طاعون نشخوارکنندگان کوچک یک بیماری ویروسی است و احتمال شیوع در دیگر مناطق حفاظت شده استان و حتی استانهای همجوار را هم دارد که خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته تاکنون مورد جدیدی از تلف شدن دامهای اهلی و همچنین گونههای حیات وحش این منطقه گزارش نشده است.
این مسئول همچنین به افزایش 15 درصدی محیطبانان البرزی اشاره کرد و گفت: محیط بانان به عنوان حافظان منابع طبیعی در خط مقدم مبارزه با شکارچیان و آسیبزنندگان به محیط زیست هستند و کار آنان از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است.
حکیمی با بیان اینکه صیانت از محیط زیست با یاری و مشارکت مردم میسر میشود و همه شهروندان باید به محیط بانان توانمند تبدیل شوند، گفت: دستیابی به اهداف تدوین شده در سازمان حفاظت محیط زیست و ثبت گامهای ماندگار در سایه تعامل با مردم حاصل میشود.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید