مهرعلیزاده:
15 روز دیگر استاندار اصفهان نخواهم بود
استاندار اصفهان گفت: با توجه به قانون منع به کارگیری بازنشستگان تا 15 روز دیگر بیشتر به عنوان استاندار اصفهان نخواهم ماند.
اعتمادآنلاین| محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان ظهر امروز در جلسه هماندیشی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان اصفهان با موضوع تشریح طرحهای هفتگانه احیای حوضه آبریز زایندهرود اظهار کرد: طرحها و فکرهای زیادی برای زایندهرود شده اما به دلیل نیمهتمام ماندن و عدم دارا بودن پیوستهای فرهنگی و اجتماعی، به نتیجه نرسیده است؛ مردم نسبت به بیان اجرای پروژهها و وعدههای مسؤولان بیاعتماد شدهاند.
استاندار اصفهان با بیان این که عدم اعتماد عمومی به حاکمیت پیامد نامطلوب فرهنگی در کشور است، گفت: بالای 90 درصد کارمندان صادقانه و دلسوزانه کار میکنند اما در این میان درصد کمی ناسالم هستند که باعث سواستفاده عدهای میشود. پروژه 23 کیلومتری تونل سد سوم کوهرنگ از سال 74 آغاز شده و در سال 96 هنوز تمام نشده است؛ اگر این پروژه در عصر حجر بود این تونل تاکنون تمام شده بود، انتظار داریم مردم چه قضاوت کنند؟
مهرعلیزاده با بیان این که همه مردم ایران حق داشتن کشاورزی، صنعت و استفاده از آب شرب دارند، اذعان داشت: پروژه سد سوم کوهرنگ از 13 فروردین 97 آغاز شده و تاکنون 20 درصد آن اجرا شده است که تا 2 سال آینده به اتمام خواهد رسید. با اجرای پروژه سد سوم کوهرنگ 150 میلیون متر مکعب آب به منابع آبی اصفهان اضافه میشود. در واقع اقلیم تغییر پیدا کرده و در طول چند دهه گذشته بارگذاری و باغات به اشتباه در مسیر زایندهرود اضافه شده است.
استاندار اصفهان عنوان کرد: با دعوا کردن با استفادهکنندگان استانهای همجوار از آب زایندهرود به جایی نخواهیم رسید؛ اگر در سال 67 تونل سد دوم کوهرنگ ایجاد نمیشد و 250 میلیون متر مکعب آب وارد نمیشد و سد چشمه لنگان با 130 میلیون متر مکعب آب به منابع اصفهان اضافه نمیشد، حال و روز امروز اصفهان به مراتب بدتر از شرایط کنونی بود.
وی با بیان این که طی دو دهه گذشته فقط حرف زدهایم و برخی مسؤولان اسیر عقدههای شخصی خود شدهاند، اضافه کرد: مسائل آبی به حساسیتهای منطقهای و اعتراض تبدیل شده است؛ شرکت فولاد مبارکه قرار است تا 500 میلیارد تومان برای احداث سد سوم کوهرنگ کمک کند. تامین منابع آبی مورد نیاز حداقلی برای 20 تا 30 سال آینده نگرانکننده است؛ باید برای مردم واقعیت را گفت و برای آنان کار انجام داد.
وی تأکید کرد: کشاورزان شرق اصفهان بخش مظلومی از استان اصفهان هستند چراکه به دنبال حقآبه خود هستند و مقصر این مشکل مسؤولان هستند. از سد زایندهرود تا سد چمآسمان 102 کیلومتر مسافت وجود دارد و در طول این مسیر پمپهای زیادی است. پس از مذاکره با وزرات نیرو 400 ایستگاه پمپ در طول مسیر زایندهرود به چمآسمان به سیستم کنترل هوشمند مجهز شدند تا از برداشتهای اضافه جلوگیری صورت گیرد. از سد چمآسمان به بعد دیگر پمپ وجود ندارد و 79 بند برداشت وجود دارد و قابل کنترل نیست.
وی با بیان این که تلاشهای زیادی برای رسیدن آب به زمینهای کشاورزی شهرهای فلاورجان، قهدریجان، خمینیشهر و مبارکه انجام شد، تصریح کرد: از سد چمآسمان تا نکوآباد 3 لوله به طول 40 کیلومتر برای انتقال آب به چند نقطه از جمله شهر اصفهان گذاشته میشود.
مهرعلیزاده با اشاره به 7 پروژه احیای زایندهرود عنوان داشت: چه باشم و چه نباشم اجرای پروژه هفتگانه احیای زایندهرود به نفع مردم اصفهان است؛ به دلیل قانون منع به کارگیری بازنشستگان تا 15 روز دیگر بیشتر به عنوان استاندار اصفهان نخواهم ماند.
وی با بیان این که فرونشستهای متعددی در شهر اصفهان وجود دارد، متذکر شد: برخی از سرمایهگذاران اصفهانی در حال حاضر در گرجستان و شمال کشور سرمایهگذاری میکنند و باید برای جلوگیری از خروج سرمایهگذاران از این استان تدبیر کنیم.
استاندار اصفهان اضافه کرد: نباید اسیر 4 تا رأی، «بله قربان» و «ترفیع درجه» باشیم، چراکه این نهایت حقارت است؛ ما نمیگوییم باید شهید شویم اما باید بدانیم که «مرگ سرخ به از زندگی ننگین است» و اگر دین نداریم باید آزاده باشیم چراکه صفت نخست انسانیت است.
وی با بیان این که اگر میخواهیم حیات جامعه ادامه پیدا کند باید حرکت کنیم و حرف مردم را بشنویم، عنوان داشت: انتقاد خیلی خوب است اما نفس انجام حرکت بسیار مهمتر است؛ دوست دارم در استان اصفهان حرفهایی را بشنوم که از منطق برخوردار باشد.
مهرعلیزاده با بیان این که 20 تا 30 طرح سنگین پشت طرح هفتگانه احیای زایندهرود است، تأکید کرد: برخی در جایگاههای مختلف میخواهند با شعار «زایندهرود من کو» به رأی برسند که امیدوارم با تحقق این طرح از سؤاستفادههای تبلیغاتی جلوگیری شود.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید