عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
اگر هپکو تعیین تکلیف نشود، سوال از وزیر اقتصاد کلید می خورد
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت : اگر قولهای داده شده محقق و شرکت هپکو تعیین تکلیف شود ضرورتی به طرح سوال از وزیر اقتصاد در مجلس نیست در غیر اینصورت از تمام ابزارهای قانونی برای رفع مشکل شرکت هپکو استفاده میکنم.
اعتمادآنلاین| سیدمهدی مقدسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در خصوص آخرین وضعیت شرکت هپکو، اظهار داشت: ستاد تدابیر ویژه و اقتصاد مقاومتی در سال گذشته تصمیماتی را اتخاذ کرده که بخش از آنها اجرا و حقوق کارکنان حدودا تا پایان سال 96پرداخت شد و بخش دیگر آن به اجرا در نیامد و مطالباتی وجود دارد.
حقوق کارکنان تا پایان سال گذشته پرداخت شده است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در خصوص سهامدار تصمیماتی در ستاد اقتصاد مقاومتی گرفته شده است، گفت: از وزیر اقتصاد سوالی را در خصوص تعیین تکلیف وضعیت هپکو مطرح کردهام و سوال اعلام وصول شده و در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، نظر به اینکه قصد ندارم وقت مجلس را بگیرم به وزیر اقتصاد پیشنهاد کردم تا قبل از اینکه سوال در صحن علنی مطرح شود جلساتی برگذار و وضعیت شرکت هپکو را تعیین تکلیف کنند و از بحران نجات دهند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در این زمینه جلسهای با وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصیسازی برگزار کردیم و قولهای در زمینه رفع مشکلات قولهای داده شد، ادامه داد: متعاقب آن جلسه مشترکی نیز من بههمراه آقای کریمی نماینده دیگر اراک و استاندار با رئیس سازمان خصوصیسازی داشتیم که در این جلسه قولهای داده شد که منتظر تحقق آنها هستیم.
طرح سوال در مجلس از وزیر اقتصاد در صورت عدم پایبندی به تعهدات
وی با تاکید بر اینکه اگر قولهای داده شده محقق و شرکت هپکو تعیین تکلیف شود و تصمیم نهایی و اساسی برای این شرکت گرفته شود ضرورتی به طرح سوال در مجلس نیست، عنوان کرد: در غیر اینصورت از تمام ابزارهای قانونی برای رفع مشکل شرکت هپکو و رفع مشکل کارگران این واحد صنعتی استفاده میکنم.
کاهش میزان تولید هپکو به 10 دستگاه در سال گذشته
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال گذشته علی رغم همه تصمیمگیریها شرکت هپکو با ظرفیت تولید یک هزار دستگاه در سال تنها 10 دستگاه تولید کرده و عملا تعطیل بوده است، تصریح کرد: علت اصلی تعطیلی شرکت این است که منابعی برای راهاندازی خط، تجهیزات و امکانات تزریق نشد و عملا کارگران آمادگی تولید را داشتند اما سهامدار منابع را تزریق نکرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی بر اساس قولهایی که دادند به فوریت نسبت به رفع مشکلات هپکو اقدام کنند، اضافه کرد: پیشنهادهایی نیز از طر یق مختلف به سازمان خصوصیسازی ارائه شده و در حال بررسی است.
پیشنهاد خرید 3 هزار دستگاه از محصولات هپکو با امضای سه وزیر
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در خصوص دریافت سفارش تولید هپکو توسط وزارتخانههای راه و شهرسازی، کشور و صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: پیشنهاد خرید 3 هزار دستگاه برای مدت 5 سال به امضای سه وزیر به معاون اول رئیس جمهور ارائه و سپس به سازمان برنامه و بودجه ارسال شد.
واردات محصولات مشابه تولیدات هپکو ممنوع شده است
مقدسی با بیان اینکه مقرر شد در رابطه با این موضوع سازمان برنامه و بودجه پیشنهاد لازم را برای ارائه به شورای اقتصاد آماده کند، گفت: سازمان برنامه و بودجه در حال بررسی است و موضوع خرید به اینصورت بود که وزارت کشور برای دهیاریها و شهرداریها و وزارت راه و شهرسازی برای راهداریها ظرف 5 سال تعهد خرید داشته باشد از طرفی نیز وزارت صنعت، معدن و تجارت واردات ماشینآلاتی را که هپکو امکان ساخت آنها را دارد ممنوع کرد که یک امتیاز خوب محسوب میشود.
درصد وابستگی تولیدات هپکو به خارج کم و داخلی سازی بالایی دارد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه در ابتدا باید سهامداری که بتواند منابع کافی را تزریق کند در شرکت مستقر شود، خاطرنشان کرد: در ایران بازار برای خرید محصولات هپکو وجود دارد و خوشبتانه درصد وابستگی هپکو به خارج کم و داخلی سازی بالایی دارد، اگر منابع کافی تامین و مدیریت صحیح داشته باشد میتواند موفق شود.
منبع: خانه ملت
دیدگاه تان را بنویسید