مدیرکل بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد:
صرف سه هزارمیلیارد تومان از بودجه وزارت کار برای اشتغال
مدیرکل بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در بودجه سال آینده سه هزار میلیارد تومان از منابع این وزارتخانه برای اشتغال و 1100میلیارد تومان برای اجرای قانون حمایت از معلولان در نظر گرفته شده است.
اعتمادآنلاین| سید محمود اکرم درباره جزئیات بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هرچند بودجه سال آینده وزارتخانه نسبت به بودجه امسال رشد 33 درصدی نشان می دهد و وزارت تعاون بعد از وزارت آموزش و پرورش بیشترین میزان بودجه را به خود اختصاص داده است اما بدون تردید این میزان بودجه برای تحقق سهم 25 درصدی تعاون در اقتصاد کفایت نمی کند.
وی افزود: بیشترین سهم از بودجه عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان های تابعه مربوط به صندوق بازنشستگی کشوری است.
«سهم صندوق بازنشستگی از بودجه امسال 30 هزار و 200 میلیارد تومان بود که این رقم برای سال آینده بیش از 40 هزار و 500 میلیارد تومان تعیین شده است.»
افزایش بودجه تعاون کفایت نمی کند
اکرم درباره میزان بودجه معاونت تعاون این وزارتخانه اظهار داشت: بودجه این بخش در سال آینده با رویکرد توسعه و تقویت تعاونی ها رشد 106 درصدی را نسبت به بودجه امسال تجربه می کند.
این مسئول تصریح کرد: بودجه امسال بخش تعاون چهار میلیارد و 800 میلیون تومان است که این رقم برای سال آینده 10 میلیارد تومن تعیین شده است.
مدیرکل بودجه وزارت تعاون درباره بودجه اتاق تعاون نیز گفت: بودجه اتاق تعاون ایران با رشد 55 درصدی از رقم 4 میلیارد تومان امسال به 6 میلیارد و 325 میلیون تومان رسیده است ولی این اعداد وارقام برای توسعه بخش تعاون و حمایت از تعاونی ها کفایت نمی کند.
تعیین دو ردیف بودجه برای اشتغال
اکرم درباره بودجه اشتغال در سال 98 گفت: در ردیف ها مختلف بودجه، در مجموع سه هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی دیده شده است.
وی افزود: البته از محل جدول شماره 21 لایحه بودجه نیز رقمی در حدود یک هزار میلیارد تومانی برای اشتغال در نظر گرفته شده است که در صورت تحقق، تمامی درآمدهای دولت به بخش اشتغال تخصیص می یابد.
مدیرکل بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: بودجه وزارتخانه برای توسعه تعاونی ها و افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون از اجزای ردیف 101000 که مرتبط با تملک دارایی های مالی است، تامین می شود.
اکرم یادآور شد: در لایحه بودجه هشت بند مرتبط با اصل 29 قانون اساسی که به برخورداری آحاد جامعه از تامین اجتماعی شامل بازنشستگی، بیکاری،
پیری و از کارافتادگی و همچنین نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت های پزشکی به صورت بیمه اشاره دارد، با رویکرد اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی تجمیع شده است که این کار اعتبارات وزارت تعاون را تحت الشعاع قرار داده است.
فنی حرفه ای به دنبال اختصاصی شدن درآمد
اکرم درباره بودجه سال 98 سازمان فنی و حرفه ای گفت: هرچند بودجه این سازمان نسبت به سال 97 رشد 17 درصدی نشان می دهد اما سازمان فنی حرفه ای به دنبال اختصاصی شدن درآمدهایش است.
وی افزود: اکنون درآمدهای سازمان فنی و حرفه ای از محل آموزش به خزانه واریز و فقط بخشی از آن به سازمان بازگردانده می شود.
مدیرکل بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تخصیص اعتبار 1100 میلیارد تومانی برای اجرای قانون جامع حمایت از معلولان خبرداد و گفت: برای 6 مرکز تحقیقات و حفاظت بهداشت کار نیز برای نخستین بار 2.5 میلیارد تومان اعتبار لحاظ شده است.
این مقام مسئول درباره افزایش بودجه این وزارتخانه توضیح داد: برای وزارت تعاون به طور مستقیم 1880 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده که بخشی از آن مرتبط با هزینه پرسنلی و پشتیبانی است.
اکرم خاطرنشان ساخت: بیش از 1600 میلیارد تومان از این رقم سهم هفت درصدی دولت از بیمه رانندگان، قالیبافان و خدام مسجد است و در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار میگیرد.
حسن روحانی رئیس جمهوری چهارم دی ماه لایحه بودجه سال آینده را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد که بر اساس آن بودجه سال آینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با افزایش حدود 33 درصدی نسبت به امسال به بیش از 43 هزار و 168 میلیارد و 745 میلیون تومان رسید.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید